Şimdi Ara

Kararsız kaldım hangisini alsam?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,öncelikle bir telefon için 500-550 tl civarında bütçe ayırdım daha fazlasını istemiyorum.

yorumlara baktıkça hiç birini alamayacakmışım gibi geliyor.

arıza vermeyen yıllardır bir nokıa kullanıcısı olarak aynı sağlamlıkta ve dayanıklılıkta bir telefon istiyorum,arıza durumundada kısa sürede işi çözecek bir servisi olan markayı tercih etmek isterim

ayrıca teknosa media markt v.s bunların hangisinden almalıyım?servis konusunda hangisi başarılıdır ve EN ÖNEMLİSİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ CİHAZLARI HANGİSİ SATIYOR?

kararım aslında asus zenfone idi fakat bataryası gömülü,servisi kötü v.s gibi yorumları okuduktan sonra soğudum

öncelikle lg yi çok beğendim bu fiyatlara alınabilen bir modeli varmı bilmiyorum ama varsa alsam nasıl bir tercih olur?

ikincisi aklıma sony xperia e4 girdi...bu telefonda hoşuma gitti amakamerası ve servisi kötü sonynin diyorlar

üçüncüsü Venüs 5.5 alayım diyorum herkes karalıyor halbuki ben Vestel tv ve buzdolabı kullanıyorum çok memnunum

dördüncüsü samsung s3 mini alacaktım herkes boşver samsungu ele ayağa düştü diyor gerçi benim için gösterişin önemi yok önemli olan kullanışı...

NOKIA LUMIA 520 BANA YETER DİYORUM AMA WP8 OLDUĞU İÇİN ÇEKİNDİM SİZCE KULLANIMI ÇOKMU KÖTÜDÜR HİÇ BİR BİLGİM YOK

bana iş görebilecek bir arka kameraya sahip sadece konuşma açısında bataryası en uzun giden arıza yaparsa hemen çözen bir servisi olan sağlam dayanıklı ve 550 tl bütçe ile alınabilecek en iyi terichleri nedenleriyle birlikte söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler ve selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 21 Haziran 2015; 17:26:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Arkadaşlar merhaba,öncelikle bir telefon için 500-550 tl civarında bütçe ayırdım daha fazlasını istemiyorum.

yorumlara baktıkça hiç birini alamayacakmışım gibi geliyor.

arıza vermeyen yıllardır bir nokıa kullanıcısı olarak aynı sağlamlıkta ve dayanıklılıkta bir telefon istiyorum,arıza durumundada kısa sürede işi çözecek bir servisi olan markayı tercih etmek isterim

ayrıca teknosa media markt v.s bunların hangisinden almalıyım?servis konusunda hangisi başarılıdır ve EN ÖNEMLİSİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ CİHAZLARI HANGİSİ SATIYOR?

kararım aslında asus zenfone idi fakat bataryası gömülü,servisi kötü v.s gibi yorumları okuduktan sonra soğudum

öncelikle lg yi çok beğendim bu fiyatlara alınabilen bir modeli varmı bilmiyorum ama varsa alsam nasıl bir tercih olur?

ikincisi aklıma sony xperia e4 girdi...bu telefonda hoşuma gitti amakamerası ve servisi kötü sonynin diyorlar

üçüncüsü Venüs 5.5 alayım diyorum herkes karalıyor halbuki ben Vestel tv ve buzdolabı kullanıyorum çok memnunum

dördüncüsü samsung s3 mini alacaktım herkes boşver samsungu ele ayağa düştü diyor gerçi benim için gösterişin önemi yok önemli olan kullanışı...

NOKIA LUMIA 520 BANA YETER DİYORUM AMA WP8 OLDUĞU İÇİN ÇEKİNDİM SİZCE KULLANIMI ÇOKMU KÖTÜDÜR HİÇ BİR BİLGİM YOK

bana iş görebilecek bir arka kameraya sahip sadece konuşma açısında bataryası en uzun giden arıza yaparsa hemen çözen bir servisi olan sağlam dayanıklı ve 550 tl bütçe ile alınabilecek en iyi terichleri nedenleriyle birlikte söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler ve selamlar...

Vestel buzdolabıyla telefonu kıyallamışın ya helal olsun. Nokia gibi cihaz arıyorsan wp serilerinden birini al d: wp 8 ler stabil dir fazla oyun falan oynamıcaksan direk al başka cihazlara bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: kartoo378

Vestel buzdolabıyla telefonu kıyallamışın ya helal olsun. Nokia gibi cihaz arıyorsan wp serilerinden birini al d: wp 8 ler stabil dir fazla oyun falan oynamıcaksan direk al başka cihazlara bakma

kardeş ben marka olarak değerlendirdim,yani vestelin hangi ürününü aldıysam memnun kaldım.bu yüzden telefonuda iyidir diye düşünüyorum

ben oyun oynamam ama belki sadece internet kullanabilirim.

lumıa 520 çok uygun fiyata veriyorlar gerçi özellikleri düşük ama iş görür heralde...

başka önerisi olan varmı arkadaşlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartoo378

kardeş ben marka olarak değerlendirdim,yani vestelin hangi ürününü aldıysam memnun kaldım.bu yüzden telefonuda iyidir diye düşünüyorum

ben oyun oynamam ama belki sadece internet kullanabilirim.

lumıa 520 çok uygun fiyata veriyorlar gerçi özellikleri düşük ama iş görür heralde...

başka önerisi olan varmı arkadaşlar

tmm o zaman wp 920 falan al derim alt model alma sen yinede .

• eğer lumıa olursa 920 değilde 630 daha hoşuma gitti..

fakat diğerleride aklımdan çıkmıyor en iyi alabileceğim telefonu almak istiyorum sonuçta uzun süre kullanmayı istiyorum.

xperia e4 veya s3 mini hangisi daha iyi bir tercih olur peki?
  • O bütçede WP alınabilir.
    Stabildir ama şahsen ben kullanamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E4 degilse e4g alin sonra cok dua edersiniz yok olmaz derseniz lumia alin gitsin zaten o butcede e4g haricinde pek birsey vaad eden saglam cihaz yok ivir zivir cinliler var 500 dolaylarinda,ki alinmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım?
    3 ay önce açıldı
    Hangisini Almalıyım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

O bütçede WP alınabilir.

kullanamam derken siz hangi konularda lumıayı kullanamazsınız yani size göre eksiği nedir?
  • quote:

quote:

O bütçede WP alınabilir.

kullanamam derken siz hangi konularda lumıayı kullanamazsınız yani size göre eksiği nedir?

Arayüzü çok karışık geliyor bana.
    Hoş aslında Android arayüzü bile karışık geliyor

• quote:

O bütçede WP alınabilir.

bütçe olarak wp alınabilir demişsiniz aynı bütçe ile android s3 mini veya e4 veya asus zenfone gibileride alınabiliyor

yani siz "bu bütçede en iyisi wp" mi? demek istediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

E4 degilse e4g alin sonra cok dua edersiniz yok olmaz derseniz lumia alin gitsin zaten o butcede e4g haricinde pek birsey vaad eden saglam cihaz yok ivir zivir cinliler var 500 dolaylarinda,ki alinmaz

arasında çok fark yok galiba ama işte sony servisi kötü dedikleri için çekiniyorum açıkcası
  • quote:

quote:

O bütçede WP alınabilir.

bütçe olarak wp alınabilir demişsiniz aynı bütçe ile android s3 mini veya e4 veya asus zenfone gibileride alınabiliyor

yani siz "bu bütçede en iyisi wp" mi? demek istediniz?

Zenfone' den soğudum dediniz diye tavsiye etmedim ama o bütçede Zenfone 5 alırdım ben kesinlikle.
    Zenfone dışında WP alınır o bütçede. Samsung' a hiç bulaşmayın.

• arkadaşlar lenovo a 369i markalı telefon gerçekten uygun fiyata satılacak ama sizce nokıa lumıa 520 v.s gibi telefona tercih edilirmi nasıldır?
  • arkadaşlar lumıa 520 525 530 630 gibi modellerinden hangisini tercih ederiniz?

veya bunun yerine androidli bir lenovo almak dahamı mantıklı olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.