Şimdi Ara

Karar veremiyorum (Yardım Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UZUN YAZACAĞIM AMA LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Selamlar ben Lise 2 öğrencisiyim ve üniversitede dil bölümlerinden birini okumayı düşünüyorum fakat hangisini düşünsem hepsinin öğrencileri bölümü boşa okuduğunu , bırakmak zorunda kaldığını , sınıf geçemediğini vesaire sorunları olduğunu öğrendim (internetten).Bundan dolayı burada daha çok bilgi sahibi olan kişilerin yanıtlayacağını düşünerek aklımdaki dil bölümlerini ve kafamdaki sorunlarını yazmak ve sizden yorum veya bilgi şeklinde yanıt görmek istedim.Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.

-İngiliz Dili ve Edebiyatı (A1 seviyesindeyim(yetersiz) ve üniversitede güzel bir yere girip mezun olduğunda iş bulmak bu dili , dil bilgisi açısından çoğu kişi İngilizceyi ikinci dil seçtiğinden dolayı başarılı olabileceğimi düşünemiyorum.)

-Alman Dili ve Edebiyatı (Okuduğum okulda gördüğüm halde öğretmenimiz yüzünden hiçbir bilgiye sahip olmadığım dildir.Ayrıca İngilizceden sonraki ikinci dil olduğundan ve öğretmenin dilden soğutmasından dolayı okumayı düşünemediğim dildir.)

- Rus Dili ve Edebiyatı (Alfabesini ezberlediğim fakat yorumlara göre bölümdeki öğrencilerin %10'nun mezun olduğunu öğrendiğimden dolayı beni çok zorlayacağını düşündüğüm için vazgeçtiğim bölümdür.)

- Bulgar Dili ve Edebiyatı (Alfabesinin kiril olmasından dolayı ilgim vardır ve bu bölümü okuyanların daha az olduğundan ilgimi çekmiştir.Fakat mezun olduktan sonra iş bulamayacağımdan dolayı vazgeçtiğim dildir.)

- Flemenkçe (Halamın Hollanda'da yaşadığından dolayı rahatça öğrenebileceğimi düşündüğüm dildir fakat hiçbir bilgi bulamadım üniversite açısından bundan dolayıda vazgeçtim.)

- Fransız - İtalyan - İspanyol Dilleri ve Edebiyatları ( Bu bölümlerden öğrenmesi güç olduğu öğrenilsede mezun olduktan sonra meslek bulmanın zor olduğunu ve sınıf geçmeninde zor olduğunu öğrendiğim bölümlerdir.)

- Yunan Dili ve Edebiyatı ( Yine internetten öğrendiğim kadarıyla zor ve meslek bulamayacağımız dil olduğunu öğrendiğimden vazgeçtiğim ama aslında dil okumak için delirdiğimden son ihtimalim olmuş olan dildir.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben lise 3 dil sinifindayim unide dil istiyorsan mutercim tercumanlik oneririm paraya para demessin kendini gelistirdikcede daha buyuk paralar kazanirsin ogretmenlik secme ingiliz dil ve edebiyatini sec onlarda ogreen olma imkanida var farkli dil olarak en cok konusulan dil ispanyolcadir onu tercih etmeni oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arapça-Farsça Mütercim Tercümanlık ya da İng-İsp müt. ter. düşünmelisin

Malum ülkeye en çok Arap,Farslı,İspanyol,İngiliz Alman ve Rus Turistler geliyor.

Ayrıca Turizm Rehberliğini de düşünebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.