Şimdi Ara

Karar veremiyorum , lütfen yardım edin. Bütçe 23000 TL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karar veremiyorum valla kafayı yemek üzereyim. Yardımınıza ihtiyacım var.

HB araç bakıyorum , yakıt tüketimine çok bakmıyorum çünkü sadece haftasonları kullanırım.

Baktığım araçlar;
    İ20
    Fiesta
    leon
    focus gaia

Şu anki bütçemle rahatlıkla i20 alabiliyorum. Ama nedense çoğu kişi alma diyor. Bu kadarmı kötü araba bu i20 ?

Leon buldum bitane 29000 dedi , içim gitti ama kredi çekip kendimi zorlamam gerekiyor bunun için.
    Fiestalarda aynı şekilde. Onlar içinde kredi çekmem gerekir.

Yani kısacası , hiç kendimi zorlamadan i20 mi almalıyım yoksa bütçemi aşarak leon, fiesta bakmalımıyım ? ( Aylık ödemesi biraz yorabilir beni )

Fikriniz nedir ? Özellikle i20 hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• Zorlamayacaksa Leon, zorlayacaksa İ20 alıni kötü araç değildir. Dardır biraz. O kadar.
  • Yakıt önemli değil ama şöyle bir kıyaslamada var. Leon 1.4 benzinli ve 40 kuruş yakıyormuş.
    İ20 1.2 benzinli 28-30 kuruş yakıyormuş.
  • colt, yaris, grande punto, impreza da bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznklckp

colt, yaris, grande punto, impreza da bakabilirsiniz.

Hocam o araçlara birtürlü ısınamadım. O yüzden bakmıyorum onlara , teşekkür ederim yinede.
  • Hocam madem hafta sonları kullancaksın , yakıt'da önemli değil bence biraz zorla kendini leon al adam gibi keyif al arabadan.Ama zorlar diyorsan fiestada iyidir.
    Ama leonla , fiesta veya i20 arasında dağlar kadar fark var.
  • İçim gidiyor leon için ama işte çok zorlamasından korkuyorum. Satmak zorunda kalırım diye tırsıyorum yani.
    Paranın gözü kör olsun be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O fiyat aralığında 207 leri de incelemenizi tavsiye ederim. 1.6 VTI ve HDI 207 performans, yakıt tüketimi, güvenlik ve donanım olarak ihtiyaçlarınızı karşılar.
  • i20 için 22000 tl kredi çekicem 36 ay 700 tl ödemesi var.
    leon için 48 ay 760 tl ödicem.

Ne diyosunuz ? ve tabi leon 10 kuruş daha fazla yakıyor.

Tüm bu farklara değermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4-ever

i20 için 22000 tl kredi çekicem 36 ay 700 tl ödemesi var.
    leon için 48 ay 760 tl ödicem.

Ne diyosunuz ? ve tabi leon 10 kuruş daha fazla yakıyor.

Tüm bu farklara değermi ?

Araba almasına alınıyorda yürütmesi daha zor oluyor haberiniz olsun. Bütce planinizda yakit sigorta kasko bakim ve vergilerini de katın. Aylık gelirinizi bilmediğimden kredi olayına birşey diyemem ama aracın bütün bedelini kredi çekmek faizini epey artırır. O yüzden ne kadar az para çekersen o kadar iyi olur. Araçlara gelince beklentiler önemlidir. Benim i20 aracım var ve memnunum.
    Mali olarak i20yi yürütmek daha kolay olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık gelirim 2000 lira.
    Aslında fiesta larda iyi gibi. 1.25 benzinliler 27 civarında sanırım. 26 kuruş yakıyormuş.
    Bunlarıda düşünebilirim.

Leon gerçekten fazla yakıyor. Çok güzel ama işte zorlayabilir.

Aslında dediğim gibi ilk kararım i20 almaktı ama bende kullandığımda gördüm ki yol tutuşu çok iyi değil gibi.
    100 le giderken arabaya güvenemiyorum resmen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.