Şimdi Ara

Karar veremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan ben homeko oynuyorum zor server az bişe item yaptım itemlerin bir kısmını verip gırakonda 3 gb alıcam adam güvendi önce gb leri vericek ama çok kararsızım usko daki gb leri alıp itemleri verim mi yoksa homeko devam mı edeyim ?

    Bu arada homeko da çok zevk alıyorum ne zamandır uskoda girmiyorum ama düşünüyorum homeko pw server elbet kapanıcak(Bunların 2 serverı var teki pk server 7 aydır açık) o zamanda öle kalıcam sizce alayım mı gb leri ?




    Mesela aldım cz char kascam ilk başta sadece exp kasıcam pk falan yok okçu mu olsam warrior mu? Okçu olursm ilerde zaten asas a çevircem asas ve warrioruda iyi oynadığıma inanıyorum öle ahım şahım itemlerde alamam 8 raptor 8 shell chitin vs vs.



  • homeko kaan ın serverimi
    o ise ver gitsin
  • Al gb leri. 2 gün sorna server kapanınca üzülmessin. En azından 3 gb yi satarsın birilerine. Alcak çok.
  • Al gb leri ac bi warrior bi toto al üstünede shelleri bugla geri kalanına pot al mp rec.de takarsın tmmdır böle kasarsın sora ne item alıcaksan al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Keko olmaya karar verdim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.