Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 6 Ağustos 2022; 13:13:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sivas sıkıcı değil bu arada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biri sivas'a bi şey mi dedisilinsin 

nereden biliyorsunuz hocam sivaslı mısınız?

• ben sivaslıyım gayet de sıkıcı. ama ordu daha sıkıcıdır muhtemelen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • achilles102030 kullanıcısına yanıt

hocam sivaslıysanız anlatır mısınız acaba biraz nasıl bi yer

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Yok bir şey fazla klasik anadolu şehri sıkıcı bu arada

hocam ben su an bursada yasiyorum ailem oralı olduğu icin her yaz bayramda falan gideriz. o yüzden kışlarını çok bilmem ama muhtemelen çok soğuk oluyordur o kesin bi eksi. hiç yeşil değil. zaten ankaradan sonra bariz bi şekilde ortalık sararıyor(ben yazın gittiğim için böyledir belki)
    çıkıp geceleri bir şeyler içebileceginiz elle tutulur bir yer yok. orta ve ileri yaş insanları genel manada geri kafalı, genç kesim de hep kaçmak istiyor. tıp için çekilir, kültürü ve yemekleri çok güzel bir şehirdir. cumhuriyette amcam proferesor onunla konuştuğumda sadece tıp okumak icin gelinir demişti. ama orduya nazaran daha iyidir kesinlikle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben üniversite olarak değil de şehir olsun sosyal yaşam olsun kesinlikle ordunun çok daha iyi olduğunu düiünüyorum forumdada vardı ordu tıptan biri o da çok memnundu

• Bir kere deniz var deniz insana huzur veriyor karadenizin en iyi sahil yolu temiz hava çarşısı fidangör falan gayet güzel bir şehir

• benim deniz hiç aklıma gelmemişti hocam doğru söylüyor. hiç yoktan geceleri deniz kenarında muhabbet sivasın soğuk gecelerinden daha güzel olur.

• silinsin

• hocam cidden sahil yolunu görünce baya bi gidesim geldi ama sıralama olayı ve akreditasyon kafamı karıştırıyor yani sırf şehir için ordu yazmam mantıksız olur gibi geliyor ama bir yandan da sivas'a tercih edeceğim bir şehir aslında. sorduğum kişilerin çoğunluğu akreditasyonun önemli olduğunu söylüyor bir yandan da cumhuriyet tıp baya köklü bir fakülte. bilmiyorum yanisilinsin 

Hocam yurtdışı düşünüyormusnuz ki tıp ta yurtdışı yapmak epey zor diye biliyorum diğer alanlara göre üniversite olarak ise eğitim kadrosunu çok iyi bilmiyorum sivas daha köklüdür tabiki fakat burada sizin öncelikleriniz devreye girer sonuçta tıp ta ister cerrahpaşadan ister ordudan mezun olun aynı kapıya çıkıyor gibi.Devlette çalışacaksanız pek bir ayrıcalığı yok diye biliyorum

• Hocam sizin icin baktim Sivas tıpta 93 profesör varken ordu tipta 12 profesör var. Ogrenci başına düşen profesör sayisi bence önemli bir kriter.

• sag olun hocam fakulte olarak kıysalanamazlar zaten ama ordu sahil aklımı çeldi. kalbime gömeceğim artık...

• Üniversitededir hocam o kişi başı 1 profesör mü olucak bölümde

• yok hocam 93 cidden orduya bakmadım ama sivas öyle

• hocam orduda hava sürekli kapalı psokopat olursunuz

• Tüm Üniversitede değil sadece tip fakültesinde 12 profesör var. Mesela ornek olsun diye Ordu sınıf öğretmenliğine baktim orada 2 profesör var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 26 Temmuz 2022; 1:59:24 >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

sivas da yaz kış soğuk da cumhuriyet tıp daha iyi zaten ya muhtemelen onu ilk sıralara yazarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.