Şimdi Ara

Karar veremedim. Yardımcı olur musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, şu anda kullandığım telefonlar biraz eskidi ve beni sıkmaya başladılar nokıa'ya dönüş yapmak istiyorum, ama alacağım telefon ikinci el olacak bunun için ben pek karar veremedim. Aklımda da pek model yok ama iki fikrim var ya 5230 yada 5800 düşünüyorum ancak kafam karışık. Bu telefonu öyle çok uzun süre kullanmak için değil en fazla 1 ila 1.5 yıl için düşünüyorum ardından çıkacak n8'in fiyatı bir nebze de olsa düşecektir daha sonra onu almak istiyorum ama o ayrı bir konu.
    Şimdi sorunum şu ki 5800 konusunda gezerken kafam çok karışık güncellemeler,versiyonlar,hackler falan falan bu tip kelimelerden pek anlamıyorum açıkçası aldıktan sonra da uğraşmak istemiyorum kafam ağrımasın sorunsuz olsun istiyorum(elektronik alet ne olacağı belli olmaz) ama yine de kafam ağrımasın sonra uğraşmayım istiyorum güncelleme versiyonla falan.
    5230 ise daha sade klasik geliyor ancak 5800'ın kamerası ve wi-fi'si beni cezbediyor almışken iyisi olsun diyorum sonra yukarda anlattığım konuları düşünüyorum soğuyorum.
    Sizce 5800'dan vazgeçmeye değer mi ? Ahım şahım özelliklerini kullanmıyorum zaten arada nadiren kamera, genellikle müzik ve mesaj benim için ön planda. 5230'unda konusunda pek problem sorun yok gibi biraz daha içime siniyor açıkcası siz ne dersiniz yada bunun dengi başka telefonlar önerir misiniz bana ? Fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinrim
    Teşekkürler .

• 5800 alırsan pişman olacağını sanmıyorum. Güzel telefon.
  • Bencede 5800 alırsan pişman olmazsın, Ayrıca kullanan sayısının fazlalığı sayesindede teknik destek konusunda sorun yaşamazsın.
  • Nokia 5800 Fena Telefon Değil.
  • 5530 da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

5530 da olabilir.

Hocam 5530'da düşündüm ancak kasası pek hoşuma gitmedi 5800 ve 5230 aynı kasaya sahipler daha hoş bir görünümleri var gibi.

5800 tabiki güzel ama sonra problem çıkartırsa diye korkum var işte.
  • Bizim forumda pek bulamasam da sahibinden.com'a baktığımda her iki telefonun da fiyatları aynı düzeyde gibi sanki.
    Bu durumda 5800 daha mantıklı olur, rotamı 5800'a doğru çevirmek üzereyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende senin gibi kararsızım 5800 alma konsunda, son 1 haftadır forumu didik didik ettim kafama yattı gibi tek korkum dokunmatiğine alışmak olcaktır daha önce hiç dokunmatik telefon kullanmamıştım. fiyatıda uygun ( vatanda 430 tl )
  • quote:

Orijinalden alıntı: SergenKurt

Bende senin gibi kararsızım 5800 alma konsunda, son 1 haftadır forumu didik didik ettim kafama yattı gibi tek korkum dokunmatiğine alışmak olcaktır daha önce hiç dokunmatik telefon kullanmamıştım. fiyatıda uygun ( vatanda 430 tl )

Fiyatı gerçekten çok düşmüş keşke imkanım olsa da sıfır alabilsem.

Yardımcı olan abiler arkadaşlar sizlere sormak istediğim bir konu var. Yazının sonuna ekleyeceğim linkteki telefonu almak istiyorum ama imeısi klonlanmış ben bu telefonu alsam evde hiç kullanılmayan 3310 var onun imeısini buna atsam olur mu çalışır mı acaba ? İlk defa böyle bir işe kalkışacağım acemiyim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Telefonun linki;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-nokia-nokia-5800-express-music-28303766/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

quote:

Bende senin gibi kararsızım 5800 alma konsunda, son 1 haftadır forumu didik didik ettim kafama yattı gibi tek korkum dokunmatiğine alışmak olcaktır daha önce hiç dokunmatik telefon kullanmamıştım. fiyatıda uygun ( vatanda 430 tl )

Yardımcı olan abiler arkadaşlar sizlere sormak istediğim bir konu var. Yazının sonuna ekleyeceğim linkteki telefonu almak istiyorum ama imeısi klonlanmış ben bu telefonu alsam evde hiç kullanılmayan 3310 var onun imeısini buna atsam olur mu çalışır mı acaba ? İlk defa böyle bir işe kalkışacağım acemiyim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Telefonun linki;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-nokia-nokia-5800-express-music-28303766/detay

yerinde olsam bi 20 30 tl daha fazla verir daha eli ayağı düzgün bi 2. el alırım, illa 2. el alacaksan

• quote:

Orijinalden alıntı: v.demiralp

quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

quote:

yerinde olsam bi 20 30 tl daha fazla verir daha eli ayağı düzgün bi 2. el alırım, illa 2. el alacaksan

Hocam aslında haklısınız almışken başımız ağrımasın uğraşmayalım. Dedem az önce biraz daha koltuk çıktı vazgeçtim o telefondan daha temiz bir 5800 arıyorum.
    İkinci el kutu içeriği eksiksiz ve temiz olan bir 5800 arıyorum bilginize İkinci el kısmına da alınık ilanı açıyorum.

• Tekrar merhabalar
    Aşağıda ilanını verdiğim telefonu almaya anlaştık sahibi ile. Bende kutu içeriği eksiksiz d900i ve 6630 var artı bunların üstüne 250tl verip bu telefonu alacağım ne dersiniz hata mı etmiş olurum ? Bugün satıcının kardeşi ile görüştük telefonları gösterdik telefoncuya o da beğendi hatta bunları böyle temiz tutmayı nasıl başarabildin dedi ilanın linkini veriyorum. Mantıklı bir alışveriş etmiş olur muyum ne dersiniz ? Telefonu yarın göreceğim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-nokia-boylesini-bulana-ask-olsun-boylesi-cok-zor-tas-gibi-29020074/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.