Bildirim
Karakterleri Tanıyalım - The Lost Vikings
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Başarılı buldum. Anlatım daha da iyileştirilebilir. Konuşma akışı ve tekrarlamalara dikkat etmek lazım. Yeni bir oyuncuyum oyunda karekter için bolca pratik gerektiğini düşünüyorum. Başka çalışmaları da bekleriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Punk Şaman
Başarılı buldum. Anlatım daha da iyileştirilebilir. Konuşma akışı ve tekrarlamalara dikkat etmek lazım. Yeni bir oyuncuyum oyunda karekter için bolca pratik gerektiğini düşünüyorum. Başka çalışmaları da bekleriz.
yorumların ve eleştirilerin için teşekkürler hocam başka çalışmalarım da var kanalım da ipıçları adlı oynatma listesinde güzel bilgilere ulaşabilirsin -
Bir göz attım ufaktan da 14 Saat işle haşır neşir olunca oyuna yüklenemiyorsun ister istemez. Ben kaç aydır tek tük oynarım çözemedim daha . Kafa kalmıyor ki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X