Şimdi Ara

Karakter satıştan çekilmiştir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar baslıktada belırttıgım gibi templarımı satmayı planlıyorum satma sebebim oyunda birine sinir olmam ve artık oynama istegimi kaybetmemdir...
    Tempların ustunde 50 elite ap set +5 full manastonelar basılı elinde stormwing eternal greatsword 40 elite ap silahı ile birlestırılmıs(500k aplik) ustunde silence godstone basılı durumda ustunde 1milyon 200bin ap(transform olabılmektedır) kasasında 181 plat medal questlerdende 60 -70 plat gelıcektır(10 gunde alabılırsınız) esoterrace tekrar questlerının bıtmesıne cok az kalmıstır pve seti olarak full stormwing 2 parcası 6 soketli kalkan sword seti yine full eternal stormwing kasasında 50m kusur para general godstone gorevi 2/3 durumdadır transform oldugu ıcın rahatlıkla yapılabılır.
    serverda ragnaroku aggro kacırmadan ve ölmeden tek tanklayabılen(3 4 aydır benden baskasını gormedım),siege esnasında kale bosslarını aggro kacırmadan tanklayabılen tek templarım,zerg vs bilmemne mılletın sıkayetcı oldugu seyler bana sokmez acıkcası fırsat buldukca transform olup her gun elyoların ıcınden gecmekteyım,cogu ınsan tanır zaten grup vs bulmakta hıc zorluk cekmezsınız.
    beshmundir temple lootrighttan class droplarınızı satıp oldukca fazla para kazanabılırsınız.
    butun max abyss stigmalarıda mevcuttur...
    399 alchemy 480 hava toplamacılıgı 480 yerden toplamacılık 470 weaponsmithingi vardır
    havadan toplama ıcın 7dk ucma suresı olan sarı flight manastone basılı fenris seti mevcuttur.
    karakter goruntusu skinler vs hersey 10 numaradır.
    karakterın bıraz daha detayı vardır,geri kalan detayları almak ısteyen arkadaslarla konusabılırım accountun butun bılgılerı mevcuttur(unique id,dogum tarihi vs.) 20. ayını doldurmak uzeredır fiyat olarak 1000 tl dusunmekteyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyna -- 23 Eylül 2011; 23:02:47 >

• Siz bu kadar emek harcamıssınız bu karaktere size önerim bu karakteri sizin gidip 3zoom.com da satmanızdır elinize en azından 1000-1500$ para geçer boşuna burda emeğinize yazık etmeyin.
  • Karaktere bu gün itibarı ile 30 günlük oyun süresi daha alınmıstır. up
  • Arkadaslar foruma fazla girip cıkamıyorum gelecek haftada yazlıga gıdıcem ınternetım olmayacak ulasmak isteyenler 05334928456 nolu numaradan arayabılırler.
  • Hayırlı satışlar kerem :)
    up
  • Bende cidden çok üst seviye bir karakter sandım. Standart bir karakter yinede hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıştan çekildi.
    3 yıl önce açıldı
    Satıştan çekildi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • standart oldugunu dusunmuyorum acıkcası nerdeyse butun eternal takıları dızecek kadar plat madalyası var ve ıhtıyacım bıle olmadı millet zerg zerg dıye bagırdıgında o zergi sona erdirmek elyoların benı gorunce tavuk gıbı kacıstıgını gormek bıle ayrı bir keyıf paraya o kadar ıhtıyacımda yok beni bilen bilir biz kalabalık bır arkadas ekıbı olarak artık oyundan zevk almıyoruz o kadar ;)
  • hayırlı satişlar!!!
  • teşekkur ederim :)
  • up...
  • fena degil guzel bi karakter hayırlı satıslar.
  • tesekkurler sen naptın unique idyi falan bulabildin mi?
  • up up up
  • yanlış anlamada hiçkimse bu chardan tek ken kaçmaz :), transform halinde isen başka :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladeOfChaoS

yanlış anlamada hiçkimse bu chardan tek ken kaçmaz :), transform halinde isen başka :P

Bende bunu söylemeye çalıştım ama :)
  • :) officer 5 olan biri özelliklede bir templar sizce tek başına pvpye cıkar mı transform olmadan? ve perento gibi bir serverda.Sizde yanlıs anlamayın ama biraz abuk yorumlar oldu gibi bunlar + templar bu oyunda anticlassı en fazla olan classtır ama transform iste apayrı bi hale getirio..
  • "millet zerg zerg dıye bagırdıgında o zergi sona erdirmek elyoların benı gorunce tavuk gıbı kacıstıgını gormek bıle ayrı bir keyıf"

yanlış anlama dostum satılık 10 numara templar deyip sonra yukardaki gibi bi cümle kullanınca
    ben transform dan dolayı deil de gearından dolayı elyoların tavuklar gibi kaçıştığı hissine kapıldım ve
    yorumumu ona göre yaptım,zira çok daha kötü gearı olan transformlardan da elyolar tavuklar gibi kaçışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BladeOfChaoS -- 23 Eylül 2011; 15:51:52 >
  • Transform oldugunda bende kacarimda , aksi halde free ap olursun bana :) o gear seni kurtarmaz alirim apini mayk :)
  • ya artık kasmıyorum beyler acıkcası oyundan sogudum kassam gearın kralını yapıcak durumda karakter yasincix dostum sen sorc oynuosun bu arada full pvp karakteri benım oyun tarzım bıraz daha farklı pve'de cok severım+bende senın rangerla aklını alırım ama artık benım ıcın pek bı sey ıfade etmıyor acıkcası kımın kımın neyını alıcagı karakter 3zoom'dan satısa sunulmustur arkadaslar bılgılerınıze...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.