Şimdi Ara

Karakter Çizimlerim devam ediyor... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gölgelendirmeler üstünde çalış açık koyu renk kullanarak yapabilirsin
  • alicnouma kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, çalışıcam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel, saçlar ve gölgendirmede kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim
  • İnşallah gelişirim, ara ara deniyorum :)
  •  Karakter Çizimlerim devam ediyor...

son günlerde yaptığım bir çalışma, Buraya tıklayarak, çalışmamın ne için olduğunu okuyabilirsiniz, ayrıca bazı buraya yüklemediğim çalışmalarda bulunuyor.
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zaman sonra yine bir şey çizdim ve bunu sizinle paylaşıyorum.
     Karakter Çizimlerim devam ediyor...

Eller Wu-Tang Clan'ı temsil ediyor.

@Firatsen hocam yorumunu bekliyorum
  • up beyler, bi yorumlayın :D
  • Güncel, yorumlayın beyler, çekinmeyin :D
  • Kardeşim benım son çizimin harika olmuş gerçekten burada kendını geliştirdiğini belli ediyorsun resmen sana tavsiyem sen illustrator sevıyorsun biraz bu konu üzerinde arastırma yap bak bakalım ne gibi yeni şeyler kapabilirsin ?... Ben çok begendım tabi ki de eksikler vs var yorumlarınıcak çok sey ama eskılere bakıp en son bunu görmek harıka bir ilerleme :) Tebrik ederim.
    Kusura bakma kardeşim evlilik işten güçten ilgilenemıyorum artık fazla ama şimdi gördüm bildirimini yorumumu atıyım dedım :) cok sevındım kendını gelıstırmene tebrık ederım tekrar. Şu totoş kim bilmiyorum ama moda tasarım falan artistlikte sınır tanımıyor bi de çok ukala... böyle tiplerden uzak dur kardeşim kendı artistliğini özgüvenını tatmın edebılmek ıcın zaten konusuyorlar.. daha ıyısını yapabilirsin sana guvenıyorum bu işte en önemlı şey göz gözün olması her seferınde herseyı dıkkatlı ıncelersen ısık gölge nereden gelıyor anlayabilirsin.

Kolay gelsin grşz :)

• firatsen kullanıcısına yanıt
    abicim yorum atmana çok sevindim, biraz daha dikkat ederek çizmeye çalışıyorum artık. Ama malum okuldan çok vakit kalmıyor, birde bir gazetede bazı mizanpaj işlerini yapıyorum haftalık sudoku ve ilan sayfasını hazırlıyorum kalan vakitlerimdede çizim yapmaya çalışıyorum. bi çalışmam devam ediyor ama bitecek gibi değil sakal çizmeye çalışıyorum ama resmen dondum kaldım. yeni evlendin herhalde allah mesut etsin, bir yastıkta kocatsın.
  • Merhaba arkadaşlar, çizimine devam ettiğim yeni bir çalışmamı sizlere sunuyorum. Buraya kadar yaptım ve dondum diyebilirim, sanırım devam edemeyeceğim bu çizimime.
     Karakter Çizimlerim devam ediyor...
  • Tüm çalışmalarım silindiği için bir süre çalışmalarımı devam ettiremeyeceğim.
  • ertsbals E kullanıcısına yanıt
    Noldu harddisk mi bozuldu?

Devianart'taki resimlerini incelemedim henüz ama nasıl para kazanabiliyor musun çizimlerinden?
  • Laptop bozuldu, Türkiyeye gelmeden tamirciye verdim ama ne oldu bilmiyorum, çok profesyonel sayılmam yeni yeni başladım, kazanç olaral daha sadece yaptığım kitap tasarımlarından kazanabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertsbals

Laptop bozuldu, Türkiyeye gelmeden tamirciye verdim ama ne oldu bilmiyorum, çok profesyonel sayılmam yeni yeni başladım, kazanç olaral daha sadece yaptığım kitap tasarımlarından kazanabildim.

Ne yani senin kapağını tasarladığın kitap basıldı mı? Yazarı yakının mıydı?
  • Foruma koyduğun resimlere göre gittikçe daha güzel ve başarılı çizimler yapmışsın devamını bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: habedon

quote:

Laptop bozuldu, Türkiyeye gelmeden tamirciye verdim ama ne oldu bilmiyorum, çok profesyonel sayılmam yeni yeni başladım, kazanç olaral daha sadece yaptığım kitap tasarımlarından kazanabildim.

Ne yani senin kapağını tasarladığın kitap basıldı mı? Yazarı yakının mıydı?

Uzaktan akraba denbilir ama görmüşlüğüm yoktur.

• ertsbals E kullanıcısına yanıt
    Başarılarının devamını dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiryel2

Foruma koyduğun resimlere göre gittikçe daha güzel ve başarılı çizimler yapmışsın devamını bekliyorum

Sağol abi, yapmaya çalışıyoum bişeyler. Eskiden yaptıklarımın PSD leri gitti, yarıda bıraktığım çok deraylı bi çizimim vardı ona üzüldüm. yardımcı olabilecek birileri varsa beraber çizelim bi şeyler, aynı zamanda kodlamada öğrenmeye çalışoyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadiryel2

Foruma koyduğun resimlere göre gittikçe daha güzel ve başarılı çizimler yapmışsın devamını bekliyorum

Sağol abi, yapmaya çalışıyoum bişeyler. Eskiden yaptıklarımın PSD leri gitti, yarıda bıraktığım çok deraylı bi çizimim vardı ona üzüldüm. yardımcı olabilecek birileri varsa beraber çizelim bi şeyler, aynı zamanda kodlamada öğrenmeye çalışoyorum

internette araştır veriler silinse bile geri alınabılıyor hemde resim se dahak olay bir şekilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.