Şimdi Ara

Karakalem Kursuna Gitmeli miyim? Zahmet edip yorum atarsanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Benim uzun zamandır kafamı kurcalayan bir şey var onun için sizlere danışmak istedim. Ben evde kendimce Anime manga derslerine bakıp öğrenmeye çalışan birisiydim. Yeteneğim var mı yok mu bilmiyorum çevremdekiler olduğunu söylüyor ama bakarak yapılan bir şey bence yetenek değildir. Neyse eskiden hobi edinmiştim bakarak güzelce çizebiliyordum. Sonra araya ygs sınavı falan girdi bende uğraşmayı bıraktım arada bir sıkıldıkça yapardım ama ders yoğunluğundan yapamıyordum. Sınavı kazandım. Ama içimdeki çizim sevgisi hiç bitmedi. Bir gün yaz tatiliydi sanırım boş boş sıkılıyordum. bir şeyler karalamak aklımdan geçti. altta koyduğum şeyler ortaya çıktı. Güzel mi bilmiyorum arkadaşlar falan güzel diyor ama. Hiç bu işin bölümünü okuyan birine göstermedim belki aranızda resim grafik vb bölümler okuyan vardır. Sizce eğitim almalı mıyım? Hiç eğitim almadım sadece internetten hobi olarak bir kaç anime dersine baktım ve bakarak çizdiklerim onları koymak istemedim başkasının yaptığını çalmak gibi olmasın diye. Neyse çizdiklerimin o kadar şaşalı şeyler olmadığını biliyorum ama en azından kafamdan uydurduğum şeyler bakarak yaptıklarım dan değil ? Uzattım biliyorum ama hayalgücümü resim dersleri alarak üç boyutlu daha değişik şeyler yapmak için kullanmak istiyorum. Yinede korku var içimde ya başarısız olursam diye Desen grafik veya anime hangisi benim için faydalı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leyla93 -- 20 Kasım 2016; 12:38:3 >

• Karakalem Kursuna Gitmeli miyim? Zahmet edip yorum atarsanız sevinirim
  • khanjui kullanıcısına yanıt
    Güzel çizim Keşke düşünceni söyleseydin kardeşim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leyla93

Ben gayet beğendim, on numara. Kursa gidersen daha iyi olur senin için. Veya internetten kendini geliştirebildiğin kadar geliştirirsin. Günümüzde kurslara para vermeden de bir yerlere gelinebiliyor. Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: Leyla93

Ben gayet beğendim, on numara. Kursa gidersen daha iyi olur senin için. Veya internetten kendini geliştirebildiğin kadar geliştirirsin. Günümüzde kurslara para vermeden de bir yerlere gelinebiliyor. Başarılar.

Teşekkür ederim.
  • bence kursluk bir şeyin kalmamış.gayet çiziyorsun yarışmalara katıl.
  • Gayet iyi köpek gibi çalış kendini geliştir. Molalarda kendini kırbaçla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AutoCad bilen biri bakabilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok ya bence o kadar değil çizdiklerim youtube ta falan bakarsan çok güzel çizim kanalları var. eğitim almayı bu yüzden istiyorum. Belki meslek olarak yaparım diye özellikle logo tasarım ve animasyon işi çok hoşuma gidiyor.
  • Arkadaşlar konuya bakıp çıkmasa da düşüncesini söylese
  • tabii ki gitmelisin daha da gelistirirsin kendini cizimini begendım

Benim okuyacagım bölüm görsel iletisim tasarımı bölümü ben de gitmeyi düsünüyorum biraz yetenek var bende de
  • Unbelievable7 kullanıcısına yanıt
    Ya çok teşekkür ederim herkesin yorumu çok olumlu öğretmenlik okuyorum zaten boş zamanım da çok.
    Umarım sende istediğin yeri kazanırsın belki ailem de biraz destekleseydi bende böyle bir bölüme giderdim neyse artık çizimi bırakmayı hiç düşünmüyorum güzel yorumlarınız için teşekkürler. benim yaptıklarım portre manzara gibi değil o yüzden emin olamadım kursa gidip gitmeme konusunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.