Şimdi Ara

Karabük Üniversitesi Genel Bilgi Konusu- İlklerin Üniversitesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
544
Cevap
7
Favori
28.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardesim sana ulasabilecegim bir telefon verebilirmisin bende karabuk istiyorum bir kac onemli sorum olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık başlığı uplayım hahaha
  • Gelirken fazla hayal kurmayın çoğu yalan olur
  • açıkçası ben bu senede rektörden yeni bir mühendislik bekliyordum arge mühendisliği filan ama hayret bu sene yeni mühendislik açmamış
  • Arkadaşlar şimdi şunları söylemek istiyorum. Puan durumunuz belli. Zaten puanı kocaeli sakarya erciyes gibi yerlere yeten arkadaşlara öneren olmadı. Bu puan aralığında en iyi yer Karabük'tür. Gidip uşakta sivasta okuyacağınıza Karabük'te okumanız mantıklı. Sorunlar mevcut ama her yerde sorun var. Bende şikayetçiyim kiralardan ve halktan ama bunu her tercih eden arkadaşa belirttim. Yine söylüyorum o puan aralığında en iyi yer Karabük'tür. Ama aptallık etmeyin çünkü yapan çok adamın puanı Çukurova Akdeniz gibi yerlere yetiyor, geliyor Karabük'e.
  • Ftr hakkında bilgi verir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasta Siempre Comandante

quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

bende karabük üniversitesi elektrik-elektronik(ingilizce) bölümüne gitmeyi düşünüyorum.üniversitenin eğitimi nasıl ve dersler full ingilizce mi işleniyor ?

Dersler full ingilizce.Eğitimi iyidir.Hocaların çoğu gazi hacettepe ve odtü çıkışlıdır.Laborator olarakda bu sene baya laboratuvar açıldı bilgisayar ve ee'de

Hocam öncelikle ingilizce seviyem adımı ülkemi söylemeyi geçmiyor hem ingilizce ee hemde türkçe ee tutuyor sizce hangisine gitmeliyim ingilizce 0 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cihat433

quote:

Orijinalden alıntı: Hasta Siempre Comandante

quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

bende karabük üniversitesi elektrik-elektronik(ingilizce) bölümüne gitmeyi düşünüyorum.üniversitenin eğitimi nasıl ve dersler full ingilizce mi işleniyor ?

Dersler full ingilizce.Eğitimi iyidir.Hocaların çoğu gazi hacettepe ve odtü çıkışlıdır.Laborator olarakda bu sene baya laboratuvar açıldı bilgisayar ve ee'de

Hocam öncelikle ingilizce seviyem adımı ülkemi söylemeyi geçmiyor hem ingilizce ee hemde türkçe ee tutuyor sizce hangisine gitmeliyim ingilizce 0 :)

Elektrik Elektronik zor bilr bölüm ve bizim üniversitede baya iyi. Benim bölümümde hocalara rica edip türkçede anlattırabiliyoruz ama elektrik elektronikte full ingilizce ve yabancı hoca baya var. Bir yıl hazırlık olacak şayet diyorsanki ingilizcemi geliştiririm ingilizce oku ama yapamam diyorsan türkçeyi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: revolutionx

Ftr hakkında bilgi verir misiniz

Geçen sene Üniversitenin yeni eğitim ve araştırma üniversitesi açıldı. Baya da güzel bir hastahane oldu. Bu durum sağlık bölümlerinin önünü açtı. İyi diyebilirim.
  • Makine mühendisliği hakkında kısa bilgi verir misiniz?
  • Hasta Siempre Comandante kullanıcısına yanıt
    Şehir nasıl peki

• Merhaba endüstri mühendisliği hakkında bilgi verebilir misin acaba

• biyomedikal müh hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • @Artyom1453 Makine Mühendisliği üniversitenin en eski bölümlerinden. Birçok alt bölümü mevcut misal otomotiv raylı sistemler gibi. %100 İngilizcede hocaların yabancı ülkede eğitim şartı var o yüzden iyi hocalarımız. O puan aralığında en iyi makine diyebilirim. Ayrıca Karabük ağır sanayi kentidir. Ama puanın Sakarya, Erciyes gibi üniversitelere yetiyorsa oraları tavsiye ederim.

@emrefe2 Kardeşim biyomedikalde okuyan yakın bir arkadaşım yok. O yüzden birinci elden sana bilgi veremiyorum ama genel olarak Hem Tıp Mühendisliği hem Biyomedikal Mühendisliğinin olması üniversitenin bu bölümlere önem verdiğini gösterir. Ama ben şahsen bölümü tavsiye etmem. Onun yerine iyi yerde makine okumanı üstüne biyomedikal alanında yüksek lisans yapman daha doğru olur( Şayet biyomedikal alanına meraklıyım diyorsan)

@monicaa Bildiğim kadarıyla rektörümüz endüstri mühendisliğinde bölüm başkanı. Üniversiteden mezun olan arkadaşlarımızda var. Yine o puan aralığında en iyi endüstri diyebilirim( Tabiki iyi ve köklü yerler tutuyorsa oralar tercih edilmeli)

@revolutionx Kardeşim şehir malesef üniversitenin gelişim hızına ayak uyduramıyor. Tabiki şehirde gelişiyor ilk geldiğimizde daha beterdi ama üniversite gerçekten çok hızlı gelişiyor Ama şehirde şöyle bir yapıda değil. Yani tek bir cadde var hayat orada gibi bir durum söz konusu değil. Gerek 100.Yıl mahallesinde gerekte Safranbolu da birçok kafe ve öğrencilerin vakit geçirebileceği yerler var. Eğer büyükşehirden gelecekseniz ilk başlarda baya sıkılırsınız tabi ama sonra alışırsınız. Şehir malesef kiralar yönünden çok sıkıntı. Yani 2+1 evlere çok rahat 900tl isteyebiliyorlar. Daha beterleride var. Bunları bilin şehir öyle aham şahım değil standart anadolu şehri diyebilirim.

Yan komşunun evi 175 tl ye kiralık(1 oda 1 mutfak).Daha önce öğrenciler kalmıştı 1 sene dayanabildiler:)Üniversiteye otobüsle 5 dk

• quote:

Orijinalden alıntı: Reddagger78

Yan komşunun evi 175 tl ye kiralık(1 oda 1 mutfak).Daha önce öğrenciler kalmıştı 1 sene dayanabildiler:)Üniversiteye otobüsle 5 dk

Hocam Yeşil Mahalle tarafı daha ucuz ama 100.Yıl ve diğer mahalleler pahalı.

Ayrıca arkadaşlar konunun ilk sayfası güncellenmiştir. İsteyen arkadaşlar bakabilirler.
  • Yalova üniversitesini düşünüyodum yakınlığından dolayı ama kimse önermiyor çok kararsızım karabük olacak gibi aklımdaki soru işaretlerinden biride okuduğum üniversiteden sonra çalışma hayatına başlamada sorun yaşar mıyım ?

Aynen hocam insanımız çok açgöz.Öğrencidir hayır işleyelim yardım edelim diye bakmıyorlar da öğrencinin 3 5 kuruş parasına göz dikiyorlar.Üniversite geliştikçe ev kiralarını katlıyorlar.Kahrolsun kapitalizm

• Sosyal hizmet bölümünde okuyan var mı arkadaşlar ?
    Verdiğin bilgiler için sağol kardeş işin gücün rastgelsin
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.