Şimdi Ara

# 'Karabük Üniversitesi 2013 Girişliler' # (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.403
Cevap
16
Favori
53.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre1772

Bu arada cemaat bağlantılı arkadaşlar zaten yönlendirilecektir.Cemaat bağlantısı olmayan arkadaşlar için yurtlar(her birini google'da aratıp imkanlarına bakabilirsiniz)

1. Kyk yurdu

İmkanları en düşük yurttur.4 kişilik odalarda her katta bir banyo ve banyo için bile sıraya girmeniz gerekir.İmkanlara göre tercih edilebilir

2. TOKİ Bahattin gazi öğrenci yurdu:

Yine devlet bünyesinde bir yurttur imkanları daha iyidir her odada duş bulunur 2 kişilik odalar da mevcuttur muntazam temizliği yapılır yeme içme (sabah akşam) fiyata dahil aylık 100 TL civarı bir ücreti vardır

3. Altın kalem öğrenci yurdu

Özel erkek öğrenci yurtlarından okula en yakın olanıdır.Sitesinden diğer imkanlarına da bakabilirsiniz fiber interneti olan tek yurttur yine dev bir komplekse kurulmuştur 2000 öğrencisi vardır.Aylık ücreti 590 TL

4.Çebioğlu gold Residence

1+1 stüdyo tipi dediğimiz odalara sahiptir yurt değil evdir dayalı döşeli havuzu spor salonu gibi bir çok imkana sahiptir.Aylık ücreti : 750 TL diğer tüm masrafları da size aittir

5.Özel Beyaz İnci Kız Öğrenci Yurdu

Kız arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla imkanları iyi,odaları temiz,spor salonu,saunası,hamamı dahi olan bir yurt.Safranboluda servisi var

İkincisi baya iyi gibi. Ona nasıl basvuruyoruz kykdan mı, 2 kişilik olanlarında fiyat farkediyo mu bi de, ediyosa ne kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi işsiz genç -- 27 Temmuz 2013; 1:57:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: işsiz genç
    İkincisi baya iyi gibi. Ona nasıl basvuruyoruz kykdan mı, 2 kişilik olanlarında fiyat farkediyo mu bi de, ediyosa ne kadar

Fiyat fark etmemektedir yurtkur dan başvurabilirsiniz.Yarı özel yurt olarak geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sbdn

sıralamam 136k bende bilgisayar mühendisliği yazdım hayırlısı artık.

Dumlupınar bilgisayar mühendisliği geldi

Sinif arkadasi olacagiz desene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu arada cemaat bağlantılı arkadaşlar zaten yönlendirilecektir.Cemaat bağlantısı olmayan arkadaşlar için yurtlar(her birini google'da aratıp imkanlarına bakabilirsiniz)

1. Kyk yurdu

İmkanları en düşük yurttur.4 kişilik odalarda her katta bir banyo ve banyo için bile sıraya girmeniz gerekir.İmkanlara göre tercih edilebilir

2. TOKİ Bahattin gazi öğrenci yurdu:

Yine devlet bünyesinde bir yurttur imkanları daha iyidir her odada duş bulunur 2 kişilik odalar da mevcuttur muntazam temizliği yapılır yeme içme (sabah akşam) fiyata dahil aylık 100 TL civarı bir ücreti vardır

3. Altın kalem öğrenci yurdu

Özel erkek öğrenci yurtlarından okula en yakın olanıdır.Sitesinden diğer imkanlarına da bakabilirsiniz fiber interneti olan tek yurttur yine dev bir komplekse kurulmuştur 2000 öğrencisi vardır.Aylık ücreti 590 TL

4.Çebioğlu gold Residence

1+1 stüdyo tipi dediğimiz odalara sahiptir yurt değil evdir dayalı döşeli havuzu spor salonu gibi bir çok imkana sahiptir.Aylık ücreti : 750 TL diğer tüm masrafları da size aittir

5.Özel Beyaz İnci Kız Öğrenci Yurdu

Kız arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla imkanları iyi,odaları temiz,spor salonu,saunası,hamamı dahi olan bir yurt.Safranboluda servisi var

Hocam bilgiler biraz eskimiş gibi.Kyk yurtları karabükte birçok özele taş çıkartır.Bahaddin gazinin fiyatı 150TL'dir ve odalarda mutfak ve mini buzdolabıda bulunmaktadır.Altınkalem yurdu sadece erkek değil kız öğrencide almaktadır.Çebioğlu kişi başı 375tl.Aktüel ise 325 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasta Siempre Comandante -- 27 Temmuz 2013; 2:10:06 >

• Önerdiginiz yurtlar hangisi özel ?
    Cemaatle alakası olmayan , ulaşım sıkıntısı çok olmayan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ceess

Önerdiginiz yurtlar hangisi özel ?

Özel olarak bakıyorsanız altın kalem(müh. fakültesine yürüyerek 5 DK'ya gidebilirsiniz) devlet olarak bahattin gazi (10 dk yürüme mesafesinde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16
    Hocam bilgiler biraz eskimiş gibi.Kyk yurtları karabükte birçok özele taş çıkartır.Bahaddin gazinin fiyatı 150TL'dir ve odalarda mutfak ve mini buzdolabıda bulunmaktadır.Altınkalem yurdu sadece erkek değil kız öğrencide almaktadır.Çebioğlu kişi başı 375tl.Aktüel ise 325 TL.

Eksikler olabilir düzeltilir mühim olan önbilgilendirmenin olması.Eskimiş değil kendim yazdım zaten eksikler olabilir evde kaldığım için yakın ilgili değilim.Bilgiler günellendi.Çebi'nin daire kira fiyatı 750 TL'dir ister 2 kişi çıkar paylaşırsınız ister tek kişi çıkar 750 ödersiniz 375 demek yanlıştır
  • quote:

quote:

Özel olarak bakıyorsanız altın kalem(müh. fakültesine yürüyerek 5 DK'ya gidebilirsiniz) devlet olarak bahattin gazi (10 dk yürüme mesafesinde)

Bro ,altın kalemde odalar kaç kişilik eski mi eşyalar ? Fiyat nedir ? Dezavantaji var mi ? Kayıt tarihinden önce mi yurda kayıt yaptırmamizi önerirsin ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

Eksikler olabilir düzeltilir mühim olan önbilgilendirmenin olması.Eskimiş değil kendim yazdım zaten eksikler olabilir evde kaldığım için yakın ilgili değilim.Bilgiler günellendi.Çebi'nin daire kira fiyatı 750 TL'dir ister 2 kişi çıkar paylaşırsınız ister tek kişi çıkar 750 ödersiniz 375 demek yanlıştır

Hocam kişi başı 375 diyor çebioğlu.Bende çebinin yalancısıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasta Siempre Comandante -- 27 Temmuz 2013; 2:18:46 >

• quote:

Bro ,altın kalemde odalar kaç kişilik eski mi eşyalar ? Fiyat nedir ? Dezavantaji var mi ? Kayıt tarihinden önce mi yurda kayıt yaptırmamizi önerirsin ?

Kalacak yer sıkıntısı olduğu için bir an önce kaydınızı yaptırmalısınız(oda seçimi vs. açısından da) Reklam olmasın diye link vermek istemiyorum google'dan altın kalem diye araştırdığınızda resimlere,imkanlarına ve ücretine ulaşabilirsiniz (590 TL)
  • quote:

quote:

quote:

Altınkalemde hem iki kişilik hemde üç kişilik odalar mevcut.Eşyaları yeni sıkıntı yok.Her odada banya mini buzdolabı var.Odalara size verilen kartlarla giriş yapıyorsunuz yani başkası siz açmadan zort diye odaya dalmıyor.Fiyatı 590 çekmiş diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemem.İnternet sitesini p.m olarak atarım sana.

• Öneriyor musunuz yani ? Ne zaman gideyim kayda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceess -- 27 Temmuz 2013; 2:19:27 >
  • quote:

Öneriyor musunuz yani ? Ne zaman gideyim kayda ?

İlk sene için özel yurt olarak kalınabilecek en mantıklı yer.Üstte çatısında sportif faaliyetler de var resimlerinden bakabilirsiniz giriş kısmında kafe var.Diğer imkanlarını da arkadaş sıralamış tavsiye ederim
  • quote:

Öneriyor musunuz yani ? Ne zaman gideyim kayda ?

Ben şahsen önermiyorum.Giden çoğu arkadaşım dışardan etkili gözüksede birçok sorun yaşadı.Mesela dışardan ekmek bile sokamıyorsun.Çantalarınızı arıyor güvenlik.Yemeklerini beğenmiyordu arkadaşlarım az veriyorlar kahvaltıda doyamıyoruz diyorlardı.Fiber internet diye bizi kekliyorlar diyorlardı ve bütün sene sen şanslısın bahaddin gazide kalıyon nidalarıyla baş başa kaldım.590TL'ye değer mi bilmiyorum.Benim şahsi tavsiyem Çırağan yurdudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasta Siempre Comandante -- 27 Temmuz 2013; 2:26:57 >
  • Ben yaptığım yurt önerilerini arkadaşlarımın geri dönüşlerine dayanarak yaptım.Siyasi etnik herhangi bir grup çatısı altında olmadan okumak isteyenler bu tür yerleri tercih edecektir.Yoksa ülkücülerin ayrı yurtları,cemaatçilerin ayrı yurtları,diğer bazı grupların ayrı yurtları bulunmaktadır.Amacınız okumaksa,modern eğitim almaksa tercihinizi kendiniz yapınız.

Bu arada çebinin daireleri:

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-universiteye-yurume-mesafesinde-full-esyali-1-plus1-kiralik-daire-132689796/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1772 -- 27 Temmuz 2013; 3:11:41 >

• Altınkalem biraz paranız varsa kalabileceğiniz en iyi yer. Okuldan çıkan çoğu kişi oranın altındaki cafe'de takılıyor ve okula çok yakın olduğu için de avantajlı. İlk sene için (paranız varsa) tavsiye ederim. Zaten ikinci sene büyük ihtimalle çoğu kişi eve çıkıyor. Ama en üst kattan oda tutmayın çünkü çatısında halı saha var

Hazırlık konusunda da okulun en güzel yılı hazırlık okuduğunuz yıl diyebilirim. Tatil yapa yapa okumak deyiminin tam karşılığı. Hafif temeliniz sağlam ise ders bile çalışmadan hazırlığı geçersiniz ve hem okula hem çevreye alışmış olursunuz. Bölüm dersleri ağır ve sıkıcı olduğu için hem şehir hem dersler sizi boğacaktır. Bu yüzden okulun uzamasını dert etmiyorsanız muhafiyet sınavına kasmayın, hazırlığı okuyun derim. Hazırlık eğitimi de iyidir ayrıca. Rektör ve rektör yardımcısı çok önem veriyor hazırlığa. Okul da şehir de git gide gelişiyor. Büyük bir şehir değil ama ortamınızı bulursanız canınız sıkılmaz. Eskiden 8'den sonra sokakta kimse olmazdı Karabük'te. Şimdi sabaha kadar açık dönerciler, cafeler var. Özellikle 100.Yıl'da geceleri arkadaşlarınızla takılabileceğiniz çok yer var.

• quote:

Ben yaptığım yurt önerilerini arkadaşlarımın geri dönüşlerine dayanarak yaptım.Siyasi etnik herhangi bir grup çatısı altında olmadan okumak isteyenler bu tür yerleri tercih edecektir.Yoksa ülkücülerin ayrı yurtları,cemaatçilerin ayrı yurtları,diğer bazı grupların ayrı yurtları bulunmaktadır.Amacınız okumaksa,modern eğitim almaksa tercihinizi kendiniz yapınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-universiteye-yurume-mesafesinde-full-esyali-1-plus1-kiralik-daire-132689796/detay

Hocam 750 tl fiyatı ikiye boluyoruz sanırım ama elektrık dogalgaz su vb internet dışındaki yemek vb gıderlerın hepsı bıze aıt oluyor yanlış mı anlamışım?
    Ayrıca altın kalemde o arama olayı vs varsa bana ters. Oturup iki bira içemicek miyiz arkadaş :)

Birde hazırlık sınıfları fakültelere özel mi oluyor yoksa sosyalleşme açısından karışık mı oluyor? Yani iibf ve mühendislik fakülteleri aynı hazırlık sınıfında bulunamaz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Easxx

quote:

Ben yaptığım yurt önerilerini arkadaşlarımın geri dönüşlerine dayanarak yaptım.Siyasi etnik herhangi bir grup çatısı altında olmadan okumak isteyenler bu tür yerleri tercih edecektir.Yoksa ülkücülerin ayrı yurtları,cemaatçilerin ayrı yurtları,diğer bazı grupların ayrı yurtları bulunmaktadır.Amacınız okumaksa,modern eğitim almaksa tercihinizi kendiniz yapınız.

Hocam 750 tl fiyatı ikiye boluyoruz sanırım ama elektrık dogalgaz su vb internet dışındaki yemek vb gıderlerın hepsı bıze aıt oluyor yanlış mı anlamışım?
    Ayrıca altın kalemde o arama olayı vs varsa bana ters. Oturup iki bira içemicek miyiz arkadaş :)

Birde hazırlık sınıfları fakültelere özel mi oluyor yoksa sosyalleşme açısından karışık mı oluyor? Yani iibf ve mühendislik fakülteleri aynı hazırlık sınıfında bulunamaz değil mi?

Altınkalem'e içki ile giremezsiniz.Almıyorlar malesef.Mühendislik fakültesi öğrencileri oluyor.Yani aynı sınıfta hep mühendis.

• arkadaşlar hiç mi otomotiv mühn gelen yok varsa cevaplayın gözünüzü sevem
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvenFaLL26

quote:

Orijinalden alıntı: Sbdn

sıralamam 136k bende bilgisayar mühendisliği yazdım hayırlısı artık.

Dumlupınar bilgisayar mühendisliği geldi

Sinif arkadasi olacagiz desene

ikinci öğretim mi?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.