Şimdi Ara

KARABASAN OLAYI.. [CİDDİ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
4
Favori
19.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Karabasan falan hikaye , ben tam uykuya dalacakken oluyor bu olay uyandığımda olmadı hiç herhalde hatırlamıyorum sırt ustu,sağ, sol farketmiyor.Felcin geldiğini vücut belli ediyor kaslarda çekilme oluyor yavaştan eğer başlangıcında kol ayak v.s hareket ettirirseniz kurtarabiliyosunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler yazdığımı okumadan yorum yapmayın lütfen uyku felci vardır. fakat karabasan olayı ile alakası yoktur ikisi farklı birer olaydır. karabasan denilen elemana ifrit denir cin yok diyen arkadaş sen herhangi bir dine allaha inanmadığın için yok diye bilirsin ama kutsal kitapların hepsinde bu yaratıklardan söz edilmektedir. ayrıca cin diyen arkadaşlarada sözüm var cinler bir tek cinsten varlıkalr değildir. ifrit adı verilen kötü cinler vardırki karabasanda tamda buna tabidir.

gelelim uyku felcine evet doğrudur kıpırdıyamama konuşamama gibi evreleri yaratan uyku sırasında salgılanan bir beyin sıvısıdır geçici felç yapma sebebi beyin kapanıp açılırken bilinç altına girip çıakrken yani kullandığı sıvı sayesinde siz gerçek ve rüyayı ayırt ede bilirsiniz. buna uyku felci denir .

karabasan oalyına baalım sadece türkiyede değil tüm dünya üzerindeki insanların genel olarak tanımladığı bir varlık olarak gözükür.ve ayrıca KARBASAN UYKU SONRASI YADA UYKU ÖNCESİ DEĞİL DURUP DURURKEN görülen yaratığın veya her neyse onun ismidir.

dünyadaki bu oalyı gören elemanların tanımı şöyledir.

uzun siyah pardüse benzer elbisesi olan yüzü tanımlanamayan karanlık bir varlık. bunu tanımlayan insanların hiç biri uyku sonrası yada öncesinde olduğunu söylememiştir halk arasındada uyku felci ve karabasan karıştırılmaktadır. öyleki karabasanı anlatan bir çok film bile çekilmiştir. filimlerin genelinde uzun pardüslü şapkalı siyah bir yaatıktır.

o yok tur bu yoktur diye kendi inancına uygun yorum yapan arkadaşlar biraz araştırsınlar.

gelelim karabasını gördüğünü iddaa eden elemanların tanımlarına ; uyku öncesi ve sonrasında olmadıklarını. bilinçlerinin açık olduklarını özellikle belirtmişlerdir.

tanımları ise çarpıcı şekilde aynı olmaktadır. siyah uzun boylu şapkalı ve siyah pardüse benzer elbiseli

bu olayla ilgili bir çok araştırmacı halla araştırma yapmaktadır.;;

ayrıca bu konu ile ilgili filimleri izleye bilirsiniz.

-babadook

boogeyman 1 2 3

KARABASAN OLAYI.. [CİDDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyigi -- 7 Mart 2015; 18:23:45 >

• bu olay bana haftada en az 4-5 kere oluyor artık alıştım hatta karabasanla arkadaş olduk. şaka değil. bu olayın sebebi gerçekten uyku felci ve bilimsel açıklaması zaten yapıldı defalarca.

birçok durumda beyin uyanmış ama vücut kasları hala uykuda yani beynin verdiği uyuşturucunun etkisinde oluyor. bu yüzden görebiliyorsunuz ama diğer vücut çalışmıyor. hatta bazı ilerleyen durumlarda
    görmenin yanında duyuyor ve hatta hissedip konuşabiliyorsunuz ama hareket edemiyorsunuz.

olayın sebepleri:
    stress
    düzensiz uyku
    uykudan önce ağır yemek yemek
    sırt üstü yatmak (bana artık yüzüstü yattığımda da geliyor o kadar çok geliyor ki artık pozisyon farketmiyor.)
    gibi gidiyor.

bende fazla olmasının sebebi ben cidden çok düzensiz ve yanlış tarzda yaşıyorum. bi kere kiloluyum ama deli gibi sigara alkol kullanıyorum,
    zaten uyku apnesi rahatsızlığım var diyebilirim arada o da tutuyor, işim stressli baya ve düzensiz yaşıyorum onun için uyku düzenim de yok. e tabi bunlar olunca karabasan kardeş
    yani uyku felci kaçınılmaz. karşılaştığında korkmayacaksın hatta "aha yine geldi bizimki" de bekle, rahatlamak istiyorsan dua oku tabi, mantık olarak hiçbir yararı yok,
    dua ile geçen bir şey yok herşey psikolojik, ben de inançlı biri olduğum için yine de tabiki okuyorum rahat hissetmek adına ve rahatlıyorum sen de oku rahatla böylelikle o karabasan
    pozisyonundan daha hızlı çıkabilirsin. ilk başlarda çok korkutuyor ama sonradan alışıyorsun ve hatta ben karabasana ana bacı küfrediyordum o kadar rahatım. ama tabi bu ciddi bir sağlık problemi de
    olabilir. yukarıdaki saydığım etmenleri düzeltmelisin. düzelttiğin halde hala oluyorsa diğer etmenler sigara, alkol, uyku apnesi (geniz eti, küçük dilin büyüklüğü, geniz kaslarının gevşemesi gibi sebepler de dahil buna) gibi problemleri düzeltmek için harekete geçmelisin.

AYRICA BİR ÜSTÜMDEKİ ARKADAŞIN YAZDIKLARINA BİNAYEN!!!!!

karabasan diye bir şey yoktur. şapkalı pantolonlu siyah adam demişsin HAYIR. tüm dünyada aynı değildir. herkes psikolojik olarak kendi inancına yakın şeyler görmekte. yani bizler bize anlatılan cin motiflerine benzer şeyler tanımlıyoruz,
    ama Amerikalılar genelde ufolar tarafından kaçırıldığını iddia ediyor, veya başka din neyse. VE HATTA, bana artık o kadar çok olduğunu söylemiştim, geçen yaşadığım son olayda bir arkadaşımın çöktüğünü gördüm hani bırak pardesülü adamı falan.
    küçükken yaşadığım ve hayatımda ilk yaşadığım ve en çok korktuğum olayda ise üzerime tipi ineğe benzer uzun burunlu inek domuz arası bir eleman oturmuştu. yani o bize çöken şey herkeste aynı değil.
    ortak nokta ise herkesin siyah olarak tanımlaması ki gece karanlıkta o uykuda zaten tam göremediğimiz şeyin rengini ne olarak tanımlayacaktık ki, pembe ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidinberkay -- 18 Haziran 2015; 10:58:43 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.