Şimdi Ara

KARA SEVDA - Burak Özçivit & Neslihan Atagül | 2.SEZON (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
10.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gslicocuk

Yazdıklarınızı spoiler içine almalısınız,diziyi izlemeyenler var

Ozan'ın yüzünü göstermediler belkide bu bir ipucudur, Ozan ölmemiştir. Ölen Ozana benzeyen başka bir mahkumdur. Ben bu ihtimalin de olabileceğini düşünuyorum çünkü Ozan'dan 2.sezonda iyi ekmek çıkar

O kişi Ozan değilse babası neden fenalık geçerdi,bayıldı? İnsan çocuğunu tanımayacak değil ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu müziğin hastasıyım

• Kara Sevda,Seoul International Drama Awards'da en iyi dizi kategorisinde aday olmuş.
    Neslihan Atagül de en iyi kadın oyuncu kategorisinde aday olmuş.
    Edit:Kara Sevda finale de kaldı,inşallah ödülü de alıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 12 Ağustos 2016; 15:46:26 >
  • Yeni sezon 1.tanıtımı yayınlandı.

Ayrıca yeni sezon muhtemelen 21 Eylül de başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 19 Ağustos 2016; 0:09:54 >
  • Bence bu sezon ilk sezondan daha güzel olacak

• Kara Sevda, yeni sezonuyla 21 Eylül Çarşamba saat. 20.00 de Star TV ekranlarında...

• Fragman gibi fragman,mükemmel olmuş. 2.Sezon da çok iyi olucak
    2.Sezon 3. Fragmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 7 Eylül 2016; 21:42:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler_Bing

Kara Sevda,Seoul International Drama Awards'da en iyi dizi kategorisinde aday olmuş.
    Neslihan Atagül de en iyi kadın oyuncu kategorisinde aday olmuş.
    Edit:Kara Sevda finale de kaldı,inşallah ödülü de alıcak

Sonuç bugün belli oldu. Kara Sevda onlarca dizinin aday olduğu yarışma da en iyi drama dizisi ödülünün de sahibi oldu.
    Daha önce Ezel,Medcezir ve Kara Para Aşk da aday olmuştu fakat ödülü alamamışlardı. Kara Sevda ödülü alan ilk Türk dizisi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 8 Eylül 2016; 13:50:27 >

• Kürşat Alnıaçık Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna dahil olmuş.

Yani Ozan ve Hakkı'dan sonra Önder'in ölümü de kesinleşti. Emir'in sakat kalma ihtimali var,Kemal hapise girdi. 2.Sezon baya farklı ve iyi olucak.

• Bölüm mükemmel başladı.

Dizide adam kalmadı
    Nihan'a da yazık oldu. Babası öldü,kardeşi öldü. Kocası yaşam savaşı veriyor. Sevgili hapiste.

• hoff!!bu dizide hiç mi arka planda müzik çalmayan sahne olmaz arkadaş! 2 dk izliyim dedim başım ağrıdı valla. hep de aynı müzik gıy gıy gıy..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owencan 221 -- 21 Eylül 2016; 21:27:00 >
  • Tek dileğim kemalin eski kılıbık aşık haline dönmemesi. Nihanı burnundan getirtmesi. 2.sezon iyi başladı. İlerleyen bölümlerde kemal ile şu hapishane reisi ile arasında olumlu anlamda girişimler olucak gibi sezdim. Bekleyip görelim. Emir kaldığı yerden devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

No 309 reytinglerde resmen yerin dibine sokmuş bu saçma diziyi.

Full imkansız aşk, emir aralarına girer kavuşamazlar falan iyi ki bırakmışım.

Bu dizide Emir karakterini canlandıran Kaan Urgancıoğlu harcanıyor adama yazık valla o bile kurtaramamış saçma diziyi.

Yalnız No 309 Kara Sevdayı 7.5 reytingle geçip 1. oldu. Kara Sevda ise 5.5 reytingle 2.oldu.

O çok sevdiğin Poyrazı ise 3 reytingle geçip 7.oldu.
    Poyraz ise ancak 8.olabildi
    Seviyor Sevmiyor bile Poyraz'ı gecti.
    Aradaki fark birisini 7.5 reyting alan dizi geçiyor diğerini 3 reyting alan dizi geçiyor

Kara Sevda ilk bölüm dışında Poyraz'a reytinglerde hep fark attı. Gelmiş sen Kara Sevdanın reytingleriyle dalga geçmeye çalışıyorsun. Geçen sezon Çilek Kokusu bile geçmişti Poyrazı
    Uluslarası çok önemli bir ödülde en iyi drama dizisi seçilen diziye saçma diyorsun ama bir zamanlar bayılarak izliyordun. Poyraz iyice bozdu,Kara Sevda güzel gidiyor felan diyordun unuttun mu?
    Bak sana bir istatistik vericem. İnternet üzerinde Poyrazın sezon finali toplam 2.5-3.5 milyon izlenmeye ulaşmışken Kara Sevdanın sezon finali 12-15 milyon izlenmeye ulaştı. Bu sadece internet rakamları. Kara Sevda Türkiye de olduğu gibi yurt dışında da cok iyi reytingler alan bir dizi. Poyraz gibi sadnece Türkiye de yayınlanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 22 Eylül 2016; 16:39:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

/>

Beklediğim cevap.
    Cevap veremeyince anca gif atarsın zaten

• Yeni sezona bence güzel bir bölümle başladılar.
    Sadri Alışık'ın oğlu Kerem Alışık'ın dizide kabadayı&mafya diyebileceğimiz bir rol oynaması diziye ayrı bir renk katar diye düşünüyorum.

• b yorumda ben yapatım dızı ıle alakalı..

Ilk bolumden ıtıbaren ızledıgım dızı gecen sezonun son bolumlerınden ıtıbaren bence kötü yola düştü.
    Kemal ıle manıtası tam kaçacak ıken bır anda kotu adam gelır ısler tersıne doner falan fılan.. Orda harcanan tek adam Kozcuoglu bana kalırsa. Gerı kalan dızı yavas yavas klıselere dogru yol almaya basladı bence..

Gelmedı hala kuzey guney gıbı bır dızı..

Bu arada Burak Özcıvıtte Kuzey tekınoğlu gıbı bır karakter yapmaya calısırlarsa yazık olur..Tekınoglu baska...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

b yorumda ben yapatım dızı ıle alakalı..

Ilk bolumden ıtıbaren ızledıgım dızı gecen sezonun son bolumlerınden ıtıbaren bence kötü yola düştü.
    Kemal ıle manıtası tam kaçacak ıken bır anda kotu adam gelır ısler tersıne doner falan fılan.. Orda harcanan tek adam Kozcuoglu bana kalırsa. Gerı kalan dızı yavas yavas klıselere dogru yol almaya basladı bence..

Bu arada Burak Özcıvıtte Kuzey tekınoğlu gıbı bır karakter yapmaya calısırlarsa yazık olur..Tekınoglu baska...

26 dan sonra evet düşüşe geçti ama son 3 bölüm(34-35-36) dizinin şuana kadar en iyi bölümleri bana göre.
    Ayrıca Kemal ve Kuzey arasında ne gibi bir benzerlik kurabildin,merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 23 Eylül 2016; 15:58:36 >

• quote:

quote:

26 dan sonra evet düşüşe geçti ama son 3 bölüm(34-35-36) dizinin şuana kadar en iyi bölümleri bana göre.

Kemal ıle Kuzey arasında sankı ıkısıde hapısten cıkınca aynı sekıl kısı olacaklarmıs gıbı geldı. Ayrıca hapıshane sahnelerı cok yavan kalmıs Kara Sevda'da..

• quote:

quote:

quote:

Kemal ıle Kuzey arasında sankı ıkısıde hapısten cıkınca aynı sekıl kısı olacaklarmıs gıbı geldı. Ayrıca hapıshane sahnelerı cok yavan kalmıs Kara Sevda'da..

Ne yani Kemal'de mi dövüş işlerine felan giricek diyorsun
    Kemal zengin birisi. Koskoca şirketin ortağı sayılır. Kuzey gibi psikopat değil. Kuzey gibi hayatta hep başarısız olmuş,istediklerini elde edememiş birisi değil. Ayrıca nişanlı,üstüne de çocuğu oldu. Yani Kuzey Tekinoğlu karakteriyle hiçbir ilgisi yok. Kuzey Güney bencede efsaneler arasına girmiş bir dizi ama
    Emir Kozcuoğlu>Kuzey Tekinoğlu
    Kuzey basit bir karakterdi,piyasada Kuzey gibi onlarca dizi-film karakteri var. Emir ise çok daha zeka dolu bir karakter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 23 Eylül 2016; 16:51:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yani Kemal'de mi dövüş işlerine felan giricek diyorsun
    Kemal zengin birisi. Koskoca şirketin ortağı sayılır. Kuzey gibi psikopat değil. Kuzey gibi hayatta hep başarısız olmuş,istediklerini elde edememiş birisi değil. Ayrıca nişanlı,üstüne de çocuğu oldu. Yani Kuzey Tekinoğlu karakteriyle hiçbir ilgisi yok. Kuzey Güney bencede efsaneler arasına girmiş bir dizi ama
    Emir Kozcuoğlu>Kuzey Tekinoğlu
    Kuzey basit bir karakterdi,piyasada Kuzey gibi onlarca dizi-film karakteri var. Emir ise çok daha zeka dolu bir karakter.

Dusuncelerınıze katılmasam da saygı duyuyorum. Kozcuoğlu baslı başına filmi çekılecek bır karakter o konuda bı sıkıntı yok. Ama Tekınoğlu baskaydı be

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.