Şimdi Ara

KARA SEVDA - Burak Özçivit & Neslihan Atagül | 2.SEZON (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
10.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi savundugun dizi de dizi olsa be. Gelmişsin bize burda kocakarı dizisini savunuyorsun.

Kaç gündür içinde tutuyorsun bu lafları. Banın biter bitmez hemen bir karşı atağa geçme felan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @HeRo11

Şunun 1.5 sene once pk haziranda (mesaji yazdigindan 4 ay sonra) bitecek dedigi mesaji atsana hacı. Bakalim 5 ay mi daha komikmis yoksa 1.5 sene mi

Ezeli begenmeyen nadirdir bu kara sevda denen diziyi izleyen tayfa boş zamanlarinda örgü örüp bulaşık yıkıyodur.isterse 500 bolum oynasin ne bu kara sevda denen dizi ne aski memduh ne yapprak dokumu efsane diye anilmayacak o tren kacti trabzona gitti.

Milletin begendigi dizileri takip etmek milleti takip etmek hobin olmus adminlerden rica ette forumda "insanlari takip etmece acik aramaca forumu" acsinlar. Karsilastirdigin dizi dunyanin en iyi dizilerinden biri. Karsilastirdigin dizinin 1 bolumu en fazla 1 saat. Karsilastirdigin dizide bos 1 tane sahne yok iken sen bu dizimcikle karsilastiriyosun. Hepsini gectim tr dizisi ile yabanci diziyi karsilastirmak iyi kafa valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDifference35

Poyraz karayel tayfa toplanmış seviniyor :) kara sevdanın 3 te 1 i reyting alamıyorlar bu habere seviniyorlar ..630 bin abonesi var sadece youtube fragmanlar iyi izleniyor ortalama 2m dizinin reytingleride çarşamba genelde 2.

Herşeyin bir sonu vardır..3.sezon olsa aynı reytingi alır kara sevda millet sadece aşk dizisi sanıyor bu diziyi ..Bitmesi reyting meselesi ( bknz:poyraz karayel) değil ay yapım dizileri 2 yıllık olur genelde ..

Pk daha bitmedi. Kara sevdanin reytingler pkdan daha yukaridayken dizi bitiyor diye haberler cikmasi ve pknin bazi bolumlerinin ilk 20 ye giremedigi halde 1 tane bile final haberinin cikmamasi ... Seni disari alalim oyun disisin.

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Senide kendi konuna alalım yarın reytingleride paylaş sana zahmet burda görelim bi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyem ; feyk hesap acicaksan samsung forumunda dizi forumunda msj kasma. ifsa oldun artik herkes biliyor samsung ve dizi disinda hicbir seyden anlamadigini. Diziden de bisey anladigin yok gerci youtube olmasa ne sayisi istatistigi vericen merak konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDifference35

Senide kendi konuna alalım yarın reytingleride paylaş sana zahmet burda görelim bi

Pkya sallarsan buraya gelirim burasi senin konun degil orasida benim konum degil yarin pkda ilk 3 e 5 e girecek diye bisey demedim isterse 100 e giremesin bu coplukten daha kalitelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: beko95590

Abi savundugun dizi de dizi olsa be. Gelmişsin bize burda kocakarı dizisini savunuyorsun.

Kaç gündür içinde tutuyorsun bu lafları. Banın biter bitmez hemen bir karşı atağa geçme felan.

Banım bu sabah bitti, attığinız yorumlar aklıma bile gelmedi. Konu favorilerime ekli olduğu için az önce arkadaş yorum yazdığı için bildirim geldi. Bende o ara gördüm ve yazdım yorumumu.

Savunduğun dizide dizi olsa diyorsun. Kara Sevda şuan her alanda Poyraz'ın kat ve kat üstünde. Bi twitterda arkasında. Nedeni belli, twitterın yaş ortalamasi 15

Gerçi geçen haftanın sosyal medya reytinglerine baktımda, orda bile Poyraz çok az farkla önde, Kara Sevda 2.

KARA SEVDA - Burak Özçivit & Neslihan Atagül | 2.SEZON

Ayrıca bir şey dicem. Savunduğun dizi de dizi olsa diyorsun ama seninle hiçbir ilgisi olmadığı halde, o çok sevdiğin poyrazlada hiçbir ilgisi olmadığı halde hemen atlıyorsun. Madem bu kadar kötü, savunmaya bile değmez peki sen nedem kara sevdanın geçtiği her lafa atlayıp cevap veriyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

@HeRo11

Şunun 1.5 sene once pk haziranda (mesaji yazdigindan 4 ay sonra) bitecek dedigi mesaji atsana hacı. Bakalim 5 ay mi daha komikmis yoksa 1.5 sene mi

Ezeli begenmeyen nadirdir bu kara sevda denen diziyi izleyen tayfa boş zamanlarinda örgü örüp bulaşık yıkıyodur.isterse 500 bolum oynasin ne bu kara sevda denen dizi ne aski memduh ne yapprak dokumu efsane diye anilmayacak o tren kacti trabzona gitti.

Milletin begendigi dizileri takip etmek milleti takip etmek hobin olmus adminlerden rica ette forumda "insanlari takip etmece acik aramaca forumu" acsinlar. Karsilastirdigin dizi dunyanin en iyi dizilerinden biri. Karsilastirdigin dizinin 1 bolumu en fazla 1 saat. Karsilastirdigin dizide bos 1 tane sahne yok iken sen bu dizimcikle karsilastiriyosun. Hepsini gectim tr dizisi ile yabanci diziyi karsilastirmak iyi kafa valla.

Ben sadece dizinin toplam süresini karşilaştırdım. Niye bu kadar gerildin? Sakin, o dizi iyi bu dizi kötü bile demedim. Bu kadar savunma haline geçmene gerek yok.

• https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=113929830

arkadaş şu post a bi göz atsın

burda izlenme reyting diye yazıyorsunuzda kötü reytingle 3 sezon devirdi pk.

kara sevda şükele harika efsane reytingiyle 2 sezon.

ne anladım ben bu reytingten iyi ki izlenmemişiz o zaman

ayrıca reyting paylaş diyen olmuş. bizim konuda 20. 25. olsakta düzenli reyting paylaşıyoruz zaten. bişeyden gocunduğumuz yok yani

burda kara sevda konusunda fake lerle post kasan adam gelmiş bize nutuk atıyor ya bende ona gülüyorum.

gelicim istersen fake hesabını yazayım buraya geçen hafta süresiz banlanan

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Konuya atlayan sizsiniz sonra atlama diyonuz :)

Poyraz karayel ilk sezonununda 1. Oluyordu genelde şuan dediğin gibi ilk 20 ye giremediği oluyor sebebi açık ortada...

Karasevda istikrarlı bir şekilde aynı reytingi almaya devam ediyor .. Aradaki fark kısaca bu ...Arkadaşın dediği gibi geçtiği bir alan oda twitter ...

Dizinin uzun sürmesi onu kaliteli kılmaz .. şekildeki gibi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 2 Şubat 2017; 0:54:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chandler_Bing kullanıcısına yanıt
    Gerilmedim cok egleniyorum. Onceki sayfalara baktim 2 3 kisi disinda msj yazan yok. Pk konusunda her hafta en az 20 kisi mesaj yaziyor. Sonra niye gsli feyk hesap aciyor. Hak verdim sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeRo11

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=113929830

arkadaş şu post a bi göz atsın

burda izlenme reyting diye yazıyorsunuzda kötü reytingle 3 sezon devirdi pk.

kara sevda şükele harika efsane reytingiyle 2 sezon.

ne anladım ben bu reytingten iyi ki izlenmemişiz o zaman

ayrıca reyting paylaş diyen olmuş. bizim konuda 20. 25. olsakta düzenli reyting paylaşıyoruz zaten. bişeyden gocunduğumuz yok yani

burda kara sevda konusunda fake lerle post kasan adam gelmiş bize nutuk atıyor ya bende ona gülüyorum.

gelicim istersen fake hesabını yazayım buraya geçen hafta süresiz banlanan

Fakelerle post mu kastım? Fake dediğin hesapla kaç mesaj atmışım baksana? Ben söyleyeyim sadece 1

Bu mu post kasmak?

o alıntı yaptığın msajda tek ona takılman çok gerekliydi tebrik ederim. sana yakışır bir hareket
    Senin de bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Hani asıl sosyal tv analizlerini, reytinglerini sadece ölçen Somera' ydı. Simdi niye Kimola nın analizini buraya ss attın. Çünkü Somera nın analizinde kara sevda listede bile yoktu.

Senden korkulur valla.

Diğer bir konuya gelirsek, sen her lafa atlayıp cevap verebiliyorsan ben de cevap verebilirim de mi?

Sadece 1 msj yazmak nasip olduysa demek. Dh GSLICOCUKFAKEHESAP IFSA TIM iyi calisiyor.

• Arkadas bayadir cevap yazmiyor hesap makinesi kayboldu galiba

• Hadi yine iyisiniz. Dizi final yapmadan önce size ufak bir kıyağımız.

KARA SEVDA - Burak Özçivit & Neslihan Atagül | 2.SEZON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 2 Şubat 2017; 1:19:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.