Şimdi Ara

Kaputa gelen tas izleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam plasti dip diye bi uygulama var. Sprey boya ile boyuyorsunuz, istediğiniz zaman boyayı söküyorsunuz falan. Onu deneyin isterseniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-dippedstore-plasti-dip-arac-kaplama-125234782/detay
  • Ben olsam yerinde oynamam hiç. Bırak bence öyle kalsın. Senden de arkada ki arabaya fırlıyor mesela arkada ki arabanın kaputuda senin ki gibi taş izi oluyor. Bana göre kaputun önünde taş izi, vs. olan araba olgunlaşmış ve yol yapmış araba olup o izlerde kanıtları. Benim hoşuma gidiyor yani.
  • autokıng çözebiliyo böle işlemleri ama eğer izmirdeysen bu işlerde uzman nokta boya kullanmadan onaran önerebilceğim biyer var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

Yav sanki bmw mercedese biniyosun

sana ferraride verseler senin malına verdiğin kıymet ortada...
  • Film tarzi bir seyle kapliyorlar ve gayette guzel oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle sıfır araç alınca aynı renkten plasti dip yapıcam.

Ufak taşlara,arabayı çizenlere falan birebir.

Harika bir ürün.
  • Boyatmaya gerek yoktur, kaputa plasti dip uygulayabilir hem şık hem de istediğiniz zaman çıkartma şansı olan bir uygulama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orijinalden alıntı: berktd

Arkadaslar merhaba yaklaşık 3 ay önce yeni araba aldım , araç siyah kia ceed , otobanda yüksek hızlarda giderken ( yüksekten kasıt 100-120) gelen iki tas sonucunda çok hafif göçük ve boya kalkması oldu , bunlara pasta cila yaptırsam gecer mı ? Rotus için servise gitsem komple boyamaya kalkacaklar kaputu ki çok gereksiz olur , kaskodan mini onarım icin autokinge gitsem lokal boya yaparlar o zamanda satarken dert anlatmak dert , sizce ne yapsam daha önce istanbulda rotus yaptıran tavsiye edebilceginiz bir yer var mı ?
    Not: göçük çok çok hafif belli belirsiz ama boya kalkmaları beyaz beyaz onlar canımı sıkıyor

Pasta cila ile kalkmış boya halledilmez.Autoking'in de uğraşacağını sanmıyorum pek.Rötüş boyası ve pasta cila marifetiyle eskisinden farksız hale getirebilirsin.İnternette bizzat kullanıcı uygulamaları mevcut.İzmir'de isen ben de yardımcı olurum.Hem muhabbet eder çay içeriz hem de arabanın işini hallederiz.

Benimde aracımın kaputunda bir kaç tane taş izi var cidden rahatsız ediyor. İzmir Karşıyaka'da yaşıyorum bu rötuş boyası satarken sorun oluşturur mu ? İzmir' de yeriniz nerede ?

• Taş izlerine rötüş boya yaptır, kaputun güzelce cilasını çektir ve film kaplat..

Gayet kullanışlı oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.