Şimdi Ara

Kaptan Konuştu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından uzun süre soyunma odasında toplantı yapan Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım'ın da katıldığı toplantıdan notlar aktaran tecrübeli eldiven, beklenen oyunu oynayamadıklarını ifade ederken, "Aslında söylenecek çok birşey yok. Hatamızın farkındayız. İçeride konuşulanlara bakılırsa inşallah daha iyi olacağız. Umuyorum ki bugünkü konuşmalardan sonra da istenildiği gibi olur" dedi.

Volkan konuşmalarına şöyle devam etti;

"Yolun başındayken bu tarz önlemleri almalıyız"

"Gerekli konuşmaları yaptığımızı düşünüyorum. Yolun başındayken bu tarz önlemleri almalıyız. Çok önemli 2 tane maç var önümüzde. Bu iki maçı kazanacağımızı düşünüyoruz. Ben ve takım arkadaşlarım aynı fikirde."

"Ne söylesek taraftarı tatmin etmeyecektir"

"Taraftarlara söylenecek birşey bulamıyorum. Ne söylesek onları tatmin etmeyecektir ama 2 hafta daha bekleyelim."

"İnşallah içeride konuşulanlar lafta kalmaz"

Volkan yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamaların ardından basın toplantısı da düzenlerken şunları söyledi:

"Bazı şeylerinde konuşarak olmadığını ve sahada gösterek olduğunu anladık. İnşallah içeride konuşulanlar, sadece lafta kalmaz. Bugünkü maçta ben de dahil hiçbir varlık gösteremedik. Biz futbolculara olarak gerekli konuşmaları yaptık. Bu konuşmalar umarım Avrupa Ligi maçıyla başlar ve lig maçlarıyla devam eder.

"Saha içinde bugün kimse kimseye yardım etmedi. Bugünkü görüntüyü bir daha vermemek için konuştuk soyunma odasında."

"Takım arkadaşlığımızda bir sıkıntı yok"

"Takım arkadaşlığımızda bir sıkıntı yok. Ümit ediyorum ki bugünkü görüntüyü bir daha vermeyiz. Zaten bir daha bugünkü gibi olursa konuşacak bir şey olmaz."

Her şey kötü gidiyor. Kendimi iyiyi düşünmeye sevk ediyorum. Takımın probleminin kafada olduğunu düşünüyorum. Umarım bu görüşmeden sonra bir şeyler değişir. Yoksa sonumuz hayra alamet değil. Şu önümüzdeki 1 haftada 2 maçı da kazansak güzel bir yol açılır önümüzde. Hayırlısı

• Allah akıl fikir versin ne diyelim .....
  • Yolun başı mı ligte 6 hafta bitti, toplam 10'dan fazla resmi müsabakaya çıktınız, hazırlıkları saymıyorum, hala zaman isteyip yolun başı demek saçma, 1 ay snra bir bakarsınız elde hiçbişe kalmamış.
  • Umarım 2 maçı da kaybederiz de yapılması gereken hamleler örtbas edilemez.
    Ayrıca kaptan diyorsan sağ kola bakman lazım.
     Kaptan Konuştu.

Bu takımın kaptanı Alex de Souza'dır.
  • Alex'e yapılanlara ben üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stocker

Alex'e yapılanlara ben üzülüyorum.

2 Hafta önce heykeli dikildi bizzat Aykut Kocaman katıldı. Oyundan çıktı diye bu kadar üzülmek niye Alex'e anlamıyorum. 35 Yaşında takım kaptanı adam sonuçta. Oyundan çıktım diye oturup aglamıyordur. Alex'ten daha çok Fenerbahçe'ye üzülüyorum ben
  • Alex'in bu tip davranışlarda bulunmamasının sebebi oynamaması değil, takımın gittiği yol. Yönetim birşey yapmıyor, teknik direktör de zaten hiçbirşey yok. Ne yapsın bu adam sabote etmesin de? biz bile şurada yenilelim de Aykut gider belki diyoruz. Alex bu takımda eleştirilecek en son kişidir. 8 senedir sizi sırtınızda taşıyan adama değil, 3 senede kanser eden yönetime ve teknik heyete kusun kininizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Umarım 2 maçı da kaybederiz de yapılması gereken hamleler örtbas edilemez.
    Ayrıca kaptan diyorsan sağ kola bakman lazım.
     Kaptan Konuştu.

Bu takımın kaptanı Alex de Souza'dır.

Sol kol reyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.