Seneye yaz gideceğim 2 aylık amerikadaki dil eğitimi için hem kaliteli hemde fiyatı çok yüksek olmayan bi okul arıyorum, açıkcası kaplanın fiyatları normal geldi bana. Ama bi yandan EF dil okulları arıyor ve 'biz sınıfınızda başka türk olmayacağının, orda güvende olacağınızın ve iyi bir eğitim alacağınızın garantisini veriyoruz' diyolar. Ama fiyatlar çok farklı. EF dil okullarıyla kaplan arasında 2500 lira fark var. Ne yapacağıma karar veremedim. Kaplan New York yada Boston'da dil eğitimi almış olan yada en azından bilgisi olan?
Arkadaşım New York'tan almıştı. Konaklama ile ilgili bir sıkıntısı olmuş ilk gün onun dışında gayet memnun olmuştu. Eğitimi de kaliteliymiş belli çünkü hazırlığı atlayabildi. Ama EF'le de bir arkadaşım gitti, geri dönmek istemedi iki kez uzattı :D
quote:
Orijinalden alıntı: OscarPenn
Arkadaşım New York'tan almıştı. Konaklama ile ilgili bir sıkıntısı olmuş ilk gün onun dışında gayet memnun olmuştu. Eğitimi de kaliteliymiş belli çünkü hazırlığı atlayabildi. Ama EF'le de bir arkadaşım gitti, geri dönmek istemedi iki kez uzattı :D
ikiside iyi yani, sorun yok o zaman :D Teşekkür ederim :))
trustnoblondT
kullanıcısına yanıt
Rica ederim ama birkaç kişiden de cevap gelmesini bekleyin derim ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme