Şimdi Ara

Kaplan Halı Yıkama - 0312 244 01 40

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KAPLAN HALI YIKAMA'ya 0312 244 01 40 numaralı telefondan ya da online servis talep formundan ulaşabilirsiniz.


    Kaplan Halı Yıkama 2012 yılından bu yana Sincan, Etimesgut, Eryaman, Elvankent, Bağlıca ve Batıkent bölgelerinde faaliyet göstermektedir. Konusunda uzman personeliyle makine halıları ve el halıları olmak üzere tüm halı çeşitlerinin yıkanmasında, yorgan battaniye koltukların temizliği ve hijyenik hale getirilmesinde Ankara halkının beğenisini kazanmış bir firmadır. Ücretsiz servis imkanı ile adresinizden alınan halılarınız profesyonel ekibimiz tarafından yapılan yıkama işlemi sonrası en kısa sürede teslim edilmektedir.

    Kaplan Halı Yıkama, profesyonel hizmet anlayışını ve ekipmanlarını sürekli olarak geliştirmektedir. Müşteri odaklı çalışan firmamızda insan sağlığında zararlı olmayan temizlik ürünleri tercih edilmektedir. Hijyenik koşullarda yıkanan halıları kısa sürede teslim ederek müşterilerimizin beğenini kazanmıştır. Müşterilerimizden gelen olumlu geri dönüşler ve teşekkürle işimize daha iyi sarılarak en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Yüzde yüz güvene dayalı ve insan ilişkilerine son derece önem veren bir firma olarak daha titiz, hijyenik ve müşteri odaklı olarak çalışmaktayız.

    Geleneksel yöntemlerden uzak ekipmanlarımız ile daha modern hale getirilen fabrikamız, halılara zarar vermeden çıkması zor olan lekelerin üstesinden gelerek garantili yıkama işlemi yapmaktadır.

    Firmamız ilk kurulduğu günden bu yana inovasyon ve Ar-Ge’ye önem vererek, sürekli gelişmeye açık sorumluluk bilincinde çalışmaktadır. Buna bağlı olarak 2017 yılından itibaren halı yıkama sektöründeki firmasına teknolojik ekipmanları dahil ederek yenilenen yüzü ile müşterilerimizin hizmetinde bulunmaya devam etmektedir.

    DEĞERLERİMİZ
    ✓ Müşteri odaklı ve kaliteli,
    ✓ Dürüst ve güvenilir,
    ✓ Çevreye saygılı ve duyarlı,

    KALİTE POLİTİKAMIZ
    ✓ Hizmet verdiğimiz sektördeki en iyi çözümlerle; insan ilişkilerine dayalı, güvenilir, gelişmeye açık bir politika izlemek,

    VİZYONUMUZ
    ✓ Kalite standartlarımızı sürekli geliştirerek yıkama halı sektöründe fark oluşturmak ve Ankara bölgesinin en iyisi olmak,

    MİSYONUMUZ
    ✓ Müşterilerimizden aldığımız enerji ile üstün kalitede en iyi hizmeti vermek.

    Sincan Halı Yıkama
    Sincan halı yıkama fabrikalarında en köklü firmalardan olan Kaplan Halı Yıkama ilk kurulduğu yıldan günümüze kadar olan süreç içerisinde hijyenik temizliği ve insan sağlığını ön planda tuturak yıkama yapar. Toksit içerikli deterjanlar ile yıkanan halıların evde soluduğumuz ortamla karışır ve halıda kalan deterjan kalıntıları sağlığımızı bozduğu için firmamız bu ürünleri kullanmaz. Halı yıkama Ankara Sincan bölgesinde bulunan tüm mahallerinde hizmet verir. Sadece halı yıkamakla kalmayan firmamız evde bulunan battaniye, yün yorgan, elyaf yorganların yıkamasını yapar. Ankara’nın en büyük ilçelerinden olan Sincan halı yıkama firmamızı tercih ediyor.

    Halıları hangi sıklıkla yıkatılmalıdır?
    Halı yapımında akrilik, polupropilen ve korteks polyester iplikler kullanılmaktadır. Kabartma halılarda akrilik ve hav ipliği kullanılır. Zamanla kullanılan halılar görünüşte temiz gibi görünsede üzerinde oluşan tozlar zamanla diplere toplanmaktadır. Halılarda zamanla mantar, mayt ve bakteriler baş gösterir ve insan sağlığına zararlı olan hale gelirler. Yüzeyi temiz gibi görünen bu halılar insan sağlığına zararlı hale gelmiştir. Kaplan Halı Yıkama, sağlığınız için yılda en az 2 kez halıların yıkanmasını tavsiye eder.

    Halılar 1 haftada neden kirlendi?
    Yıkanan halıların kısa süre sonra daha çabuk kirlendiği iddia edenler halı yıkama sektöründeki bir sorunu işaret ederler. Yıkama için giden halının eve geldikten kısa bir süre sonra halıda eskisine nazaran daha çok kirlenme olduğu anlaşılır. Halı yıkarken şartlarının uygun olmadığı anlamına gelir. Bunun sebebi yıkama işleminde yapılan sorunlardan kaynaklanır. Yıkama işlemleri yapılırken deneyim sahibi olmayan, kullandığı maddelerde kalitesiz ürün kullanan işletmeler yıkama işleminde halının yıkama işlemi öncesinde hav diplerinde bulunan tozların ve kirlerin yüzeye çıkmasından kaynaklanan bu sorun güvenilir bir yıkamacıya firmaya halı yıkatmakla yaşanmayacaktır.

    Evcil hayvan besleyen evlerde halı temizliği nasıl olur?
    Zemin ve halı temizliğinde dikkat edilmesi gereken hususlardan bir tanesi de evde evcil hayvan besleyenler içindir. Ev temizliğinde önemli bir yeri olan, aynı yaşam alanında bulunduğu kedi köpek kuş gibi evcil hayvanların halı temizliğini nasıl etkilediği merak edilir. Halıların bu tarz yerlerde temizliği daha zordur. Hayvanların kokularının halıda sinmesi daha fazla olacağından ve aynı ortamda bulunan küçük çocuklarımızda bu kokulardan etkilenir. Evcil hayvan olan evlerde hayvanların oluşturduğu lekelenmeleri anında temizleme işlemi yapılmalıdır. Bu tür hayvan besleyen evlerde halılar sık sık yıkatılmalıdır.

    Halılar evde mi yoksa halı yıkama fabrikalarında mı yıkatılmalıdır?
    Halı temizliğinde ev hanımlarının en çok merak ettiği ve sorduğu bir konu olan “Evde yıkanan halılar mı yoksa halı yıkama fabrikalarında yıkanan halılar mı daha temiz olur?” sorusunun cevabını veriyoruz.

    Evde yıkanan halılar insan gücüyle dar alanda ve bilinçsizce yıkanmaktadır. Bu şekilde yapılan yıkamalarda ev sahibi çok fazla efor sarf etmekte, çok fazla su ve deterjan harcamaktadır. Bunun maliyeti neredeyse halı yıkama firmasına vereceğiniz ücrete yakın olacaktır. Yine de buna rağmen işini iyi bilen bir fabrikada yıkanan halılar kadar temiz olmamaktadır. Bunun sebebi ise fabrikalarda 8 fırçası olan tam otomatik makineler kullanılmaktadır. Hiçbir insan gücü, bu makinelerden daha iyi yıkayamaz. Ayrıca fabrikada kullanılan halı deterjanları, halı temizliğinde kullanılmak üzere özel olarak üretilmiştir. Halılar yıkandıktan sonra ise sıkma makinesi ile halının içindeki tüm pis su sıkılarak halı durulanmaktadır. Evde yapılacak yıkamada halının suyu sıkılmadığı için içindeki pis su halıyla birlikte kalacaktır ve halının kuruma süresini oldukça uzatacaktır. Belirtilen sebeplerden dolayı halılarınızı halı yıkama firmasına yıkatmanızı tavsiye ediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin86 -- 2 Nisan 2017; 7:45:29 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.