Şimdi Ara

Kaplamalar geç yükleniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunlarda hiç bir performans sıkıntım yok ekran kartım kaldırıyor ama niyeyse kaplamalar geç yükleniyor. Eski ekran kartım daha zayıf olmasına rağmen onda böyle bir sıkıntı yoktu. Ekran kartını yükseltince performans sıkıntıları başlamıştı ama sebebini bilmediğim bir şekilde o sorun ortadan kalktı. Şimdi de kaplamaların geç yüklenmesi sorunu var. Ne yapabilirim?

Ekran kartı: GTX760
    İşlemci: İntel Core i5 4440 3.10GHz
    RAM: 12 GB

• islemcide 4 cekirdek var . yuksek ihtimal bundan dolayi.
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    kaç çekirdek olması lazım
  • ahm123 kullanıcısına yanıt
    8 olmasi baya iyi tabi.

grafik ayarlari hangi ayarlarda.?
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    geforce experience hangi ayarları öneriyorsa onu kullanıyorum.
  • Valla vatandan işlemci bakmaya başlamıştım . Gpu driver güncel (358.50). Henüz tüm oyunları deneyemedim ama şu oyunlarda sıkıntı yaşadım: Cities Skyline, Euro Truck Simulator 2, Chivalry Medieval Warfare, Battlefield 3 ve Star Wars Battlefront Beta. Kısaca şu anda oynadığım tüm oyunlarda bu problem var.
  • Kartı yükselttikten sonra sıkıntılar başladıysa driver kurulumu temiz yapılmadığından olabilir.Eski kartın driverını tamamen silmiş olmanız daha iyi olur.Format atıp tekrar deneyin.Diğer parçalarda da sıkıntı yoksa sorun kartta büyük ihtimal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios çok geç açılıyor ?
    6 yıl önce açıldı
    Oyunlar Yarım Ekran Açılıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence sorun HDD
  • Bilgisayarı tamire götürdüm ve oradakiler driverı yeniden yükledi. Ama sorun halen devam ediyor ve bu sorunun da kasanın ekran kartı için küçük olduğundan kaynaklandığını söylediler. Doğrumudur?
  • kasa ile alakası olduğunu sanmıyorum, işlemci biraz eskimiş gibi ama o da yeterli gözüküyor, hangi oyun bu? gta5 için ssd lazım mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahm123

Bilgisayarı tamire götürdüm ve oradakiler driverı yeniden yükledi. Ama sorun halen devam ediyor ve bu sorunun da kasanın ekran kartı için küçük olduğundan kaynaklandığını söylediler. Doğrumudur?

Kasa dediğin parçaları taktığın şey onla ne alakası var.Uzay sistem bile yapsan sıkıntı çıkmaz sadece sıcaklık farkı olur.Dediğim gibi diğer tüm parçaların sıkıntısız olduğundan ve düzgünce takıldığından eminseniz sıkıntı kartta başka seçenek kalmıyor.Eski kartınızda sorun yokmuş zaten.
  • Bu arada burası konu dışı değil, insanlar ciddi bir şeyler sormaya geliyor böyle saçma cevaplar silinmiyor da benim tepki mesajım siliniyor.Yönetim yine çok iyi...
  • up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.