Şimdi Ara

Kapitalizm ve sistem adına konuşmak isteyenler içeri girsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu klasikleşmiş fight club felsefesinden başlayalım daha doğrusu meta fetişizm'inden .

benim düşüncem işimizden tabii ki ibaret değiliz . hele kafamızın içinde imgeler yaratan , reklam filmlerinde almamız için bilinç altımıza soru işaretleri gönderen meta?lar hiç değiliz ama insanlık nereye gidiyor ?
    kaçkaç olayları olmuştur yakın zamanda çevremizde , mutlaka . insanlar durdurmak , bağırmak , polis çağırmak yerine telefonlarının kameralarıyla olayları saniye,saniyesine kaydediyorlar .

erkeklik kavramı , vücut geliştirme veya zorbalık olmuş .veya sünnet olmuş çocuklar .askere gidenler . bu insanlara neden erkek diyorlar ? ameliyat oldukları için mi .hadi sünnet olayını anladım .kaç yıldan beri var .
    forumdaki ateist insanlar bile olmuştur çünkü sağlık ile alakalı bir konu . ama askere gitmekle erkekliğin ne alakası var .tamam bunu da anladık diyelim .mutlaka bir alakası vardır ama analitik düşünme yeteneğim sonucunu nedense bir türlü bulamadı .veya bağdaştıramadım .herneyse ...

ergenliğin zirvesinde olan arkadaşlar . sigara içmeyi , içki tüketmeyi erkeklik olarak gören bir toplumuz . özellikle içki meselesi .
    asıl özürlüler bizmişiz meğer .ama insanlara bunu anlatamıyorsun malesef .işte buradan kültür olayına giriyoruz .
    popüler kültür ile bağdaştıramam en son dediklerimi ama alakası var kesinlikle .
    yorum sizde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 29 Ocak 2013; 0:27:33 >

• Olayı çözmüşsün ama fight club izlemeden çözseydin alkışlardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadığım bu madem komünistlerin parayla pulla işi yok dağda avlanarak yaşasınlar paraya fln ihtiyacı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik aletleri yok edin dünya düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

benim anlamadığım bu madem komünistlerin parayla pulla işi yok dağda avlanarak yaşasınlar paraya fln ihtiyacı olmaz

bildiğim kadarıyla .eşitlik istiyorlar .daha kötü şartlarda bir yaşam değil .onun için komunizm'i savunuyorlar herhalde .dağda yaşamak isteseler . komunizm'in k sine ihtiyaç duymazlar
  • facebookta bi oyun var kapitalizm diye.
  • Şuraya bir şeyler yazardım ama geç oldu,kafa basmıyor şu an.Yarına yazarım artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.