Şimdi Ara

Kapı göçüğü düzeltme (adam çarpıp kaçtı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
5.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yahu adam vurmuş kaçmış o an aklı neredeymiş peki ? Bu suç değil mi?
    O esnaflar plakayı alamasaydı bu adama nasıl ulaşılacaktı ?


    Kardeşim kaç model araç yazıktır günahtır versin parasını götür merkeze yaptır aracını.

    Millet aracının yattığı gün kadar taksi kullanıyord a onun parasını istiyor şahit oldum şok oldum, doğru değil ama böyle yapanları da var . Artık dikkatli kullanır aracını eminim.
  • FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    vakum olmaz denildi lokal boya yapılacak. Sarıgöldeyim hocam geçiçi olarak
  • nerden bildiniz hocam geçiçi olarak burdayım :)
  • nzm_turkey kullanıcısına yanıt
    esnaf olmasa adamı bulma ihtimalimiz 0 dı zaten kör noktada kalıyor güvenlik kamerası falan da yok polis bile plakası elinde olmasa uğraşmazdım dedi adam zaten geldiğin de karakola süt dökmü kedi gibiydi herşeye tamam dedi
  • buldozer85 B kullanıcısına yanıt
    rylai2113 kullanıcısına yanıt
    cevap veren herkese teşekkürler çarpan kişiyi alıp kaportacıya gittim lokal boya olacak göçüğün işinde kırılma olduğu için düzeltirken boya açılır denildi 1-2 kişiye daha sordum aynı sonucu alınca lokal boyatmaya karar verdim
  • THIS IS ANGARA T kullanıcısına yanıt
    Ben denizlide oturuyorum orada da baya akraba var biliyorum dolayisiyla sarigolu.Manisanin ilcesinden manisa merkez yerine denizli deyince sarigol mu diye merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEn de bu tiplere ayar oluyorum. Malını ilah edinip kölesi olanlara. Kaza olabilir kaçması büyük ayıp ama bu forum üyesinin yaptığı hareket de çok iğrenç. Yok benzini atar gideriz yaptırır seve seve falan tarzı. Ben böyle tiplerle karşılaşınca direk tutanak tutup eline verip işime bakıyorum. Ne yaparsa nerde yaptırırsa yaptırsın. Keza sigorta bunun için var. Arkadaş çok dürüst ya "iyi yapılırsa ekspertiz de çıkmaz bile" diyor. Satarken söylemeyecek çıkmazsa. Adamın yapmasi gereken al tutanağını nereye gidiyorsan git demek. Tramerde çıkacak diye yetkili servisi de gitmez şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raiser34 -- 5 Nisan 2017; 13:57:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ne kadar fiyat söylediler?

    benim arabada kapıda çamurluğun yanında 3-5 cmlik hafif göçükler var direkt çekme ile düzelecek şekilde, adamlar 500 600 tl çıkartıyolar bana istanbul maslak oto sanayide.

    bu işi güzel temiz hakkı fiyata yapan yerde tanıdığı olan varsa lütfen ulaşsın.
  • Geçmiş olsun hocam.İyi bir kaportacı boyasız halleder.Sıkmayın canınızı.
  • Hocam geçmiş olsun. İzmirde bu işin ustası var. Google boran oto doğrultma yaz çıkar birçok yorum var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • raiser34 R kullanıcısına yanıt
    hocam adam da sigorta yok ki olsa da tutanağı elime tuttursa bende o sığırla muhattap olmam sigorta şirketi ile işim hallederdim ayrıca tramerde gözükse ne olacak detaylı tramer kaydında kapının lokal boyalı olduğu yazacak zaten ee ben zaten satarken gizlemeyeceğim ya alacak adam en dandik expertize götürse o boya çıkacak zaten
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    benim araca lokal boya olacak 600 tl istediler
  • Lokal boya falan gerektirmeden cillop gibi yaparlar bunu. İyi ustaya götürün. Boya falan kabul etmeyin.
  • o kapı gerçekten vakumla düzelirse son fotoğraflarını atın lütfen. çok zor görünüyor.
    Kemalpaşa da bi yer alfamdaki göçüğü düzeltmişti ve düzelmesi imkansız denilen bi yeri. bu ondan daha kötü olmuş geçmiş olsun.
  • Hocam işinin ehli birini bulursanız çok rahat yapılır, bizim aracın kapısına kapı açıkken araç çarptı kapının 10 cm lik uç kısmı remen 90 derece açıyla yumuldu kapıda kastı ama işini bilen biri öyle güzel düzeltti ki ben bir arabaya bakınca boyalı olup olmadığını gamzesine takan bi insanım ben bile hayretler içinde kaldım kapı sıfırından farksız oldu boyasız göçük düzeltme ile sonra aynı yere bir tanıdığımızın maserati aracınıda götürdük çamurlukta göçük vardı onuda kusursuz şekilde halletti, yani işini bilen usta yapıyor ama işini bilmeyenler bazen daha kötü hale getirebiliyor, İstanbul'da olsaydınız önerirdim lakin baya uzak bir yerdesiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 58emre588

    Hocam işinin ehli birini bulursanız çok rahat yapılır, bizim aracın kapısına kapı açıkken araç çarptı kapının 10 cm lik uç kısmı remen 90 derece açıyla yumuldu kapıda kastı ama işini bilen biri öyle güzel düzeltti ki ben bir arabaya bakınca boyalı olup olmadığını gamzesine takan bi insanım ben bile hayretler içinde kaldım kapı sıfırından farksız oldu boyasız göçük düzeltme ile sonra aynı yere bir tanıdığımızın maserati aracınıda götürdük çamurlukta göçük vardı onuda kusursuz şekilde halletti, yani işini bilen usta yapıyor ama işini bilmeyenler bazen daha kötü hale getirebiliyor, İstanbul'da olsaydınız önerirdim lakin baya uzak bir yerdesiniz.

    Merhaba

    İstanbulda nerde var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.