Şimdi Ara

Kapatılan telefonu açtırtmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abim bu yaz 2 tane telefon getirmişti Almanya'dan. Fakat sadece 1 tanesini kullanıma açtırabildik. Şimdi Babam Türkiye'den yeşil pasaport (emekli olduğu için yeşil pasaport verdiler) alarak Almanya'ya gitti. Babam Almanya'dan geri döndüğünde pasaportu ile daha önce açtıramadığım telefonu açtırabilmem mümkün olabilir mi?

• evet mümkün daha once o pasaporta kayıt edilmis cihaz yoksa tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarışNet

evet mümkün daha once o pasaporta kayıt edilmis cihaz yoksa tabi

Hayır yok. Şimdi başvurunca telefon kaç gün sonra açılır? Ayrıca babam Türk vatandaşı olduğu için tüm operatörlere açılacaktır değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

quote:

Hayır yok. Şimdi başvurunca telefon kaç gün sonra açılır? Ayrıca babam Türk vatandaşı olduğu için tüm operatörlere açılacaktır değil mi?

1 haftaya kadar açılır. evet tüm operatorler ama bu işi sadece turkcell yapıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

quote:

1 haftaya kadar açılır. evet tüm operatorler ama bu işi sadece turkcell yapıyor

Nasıl Turkcell yapıyor? Diğer yani ilk telefonumu Avea'dan açtırmıştım daha doğrusu telefon daha kapalı değildi kapanmaması için avea bayisine başvurmuştum ve telefon kapanmadan kayıt altına alınmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 27 Şubat 2010; 0:29:09 >

• eskişehirde bi tek turkcell yaptı diğerleri biz yapamıyoruz dediler
  • Bugün sordum burda avea yapabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.