Şimdi Ara

Kapanmistir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
40
Favori
18.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Sıfır
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Adet için ödemesini yaptim beklemedeyim.

14/01/2021 tarihinde elime ulaştı kendisine teşekkür ederim.

KapanmistirKapanmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarBeyazi_M -- 16 Ocak 2021; 17:1:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ödemeyi yaptım beklemedeyim.

• Hocam 5600x getirsen de bu harika fiyatların ile amd kanadını da memnun etsen. Sana yazdığımda 5800 gelecek demiştin ama o kadar çıkmayı düşünmüyorum. Bizi bu piyasa çakallarından kurtar gözünü seveyim. Yapsan yapsan sen yaparsın.
  • Ürün sorunsuz şekilde elime ulaştı teşekkür ederim Kemal Bey. Garantisini sorguladım 3 yıl güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.
    KapanmistirKapanmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geo_armani_z -- 15 Ocak 2021; 4:4:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ziya126

1 adet sipariş geçtim beklemedeyim.
    22 Aralık 2020 de ödemesini gerçekleştirdiğim 10700K bugün (12.01.20201) elime ulaştı. Kendisine teşekkür ediyorum.

Kapanmistir

“Cehennem ateşi bin sene yakıldı; kızardı. Bin sene daha yakıldı; beyazlaştı. Bin sene daha yakıldı; karardı. Artık o, simsiyah ve kapkaranlıktır.”
  • 1 adet 5800x için ödeme yapıldı, kargo beklemesindeyiz inşaAllah. Kendisi çok anlayışlı bir arkadaşımızdır, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
    herkese hayırlı olsun 🙂

Ekleme:
    İşlemci sıkıntısız bir şekilde ulaştı, teşekkür ederim kardeşim.
    Kapanmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talibcoban -- 1 Şubat 2021; 16:27:11 >
    Cooler Master Rc 690 II || Gx 650 Watt || MSI Z97 Gaming 7 || i5 4690 K @ 4.4 GHz/1,225 V || Noctua NH-U14S || 2*4 GB Geil Enhance Corsa 1600 MHz CL9 || Sapphire R7 265 X || Razer Black Widow || Microsoft Comfort 6000 || Dell U2311H
    Steam : coseturche
    PSN : Cose Turche
    Origin ID : CoseTurche
  • Alim kapanmistir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Intel® Core™ i7-11700K Recommended Customer Price$399.00

Orijinalden alıntı: MrWest

intelin kendi sitesinde 400 dolar diyor bizde neden 4500 tl den satiliyor piyasada ?

Intel® Core™ i7-11700K Recommended Customer Price$399.00

Vergi, lojistik, Distribütör komisyonu, ara tedarikçi(toptancı) ve satıcı gibi bir çok etkenden dolayı..

Bunlar sadece benim bildiklerim bide bilmediğimiz ne çok şey var..

1000 TL ye satış fiyatı olan şeyi örneğin Distribütör 1100TL den ara tedarikçiye verir oda 1150 den bildiğimiz son kullanıcıya satış yapan firmalara verir onlarda üzerine kâr koyarak satar. Tabi bide bunun vergileri vs. vs.

Alışverişlerim : foob, HaCToR, Ozden, TheLordIstanbuL34, AytacérguL, öndercan, crowded, zeck1234, genji, ata_kaya5, agresifim78, eralp, muhtar5, trusen ve hatırlayamadıgım 1 kaç kişi daha

Dolandırıcının HASI : Eskı kullanıcı adı FenomenC! Yeni Kullanıcı Adı :Saksaf0n ( Gundi bide karalama kampanyası diyor ne olduğunu herkes biliyor uzak durun!)
  • sormam hataydi reisten destur almadan 400 dolari türkiyeden cıkarmayi düşünmek benim hatam

edit : ama orda Recommended Customer Price diyor yani herşey dahil fiyati bu olmasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWest -- 2 Nisan 2021; 1:52:9 >

Kapanmistir @Meyeze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 2 Nisan 2021; 1:58:17 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.