Bildirim
Kapanırken disket istiyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bi program yüklemesi sırasında bi hata olmuştur yada bi programın bi dosyası silinmiştir onu aramıştır.Bidaha olacağını sanmam..
F.V=N.R.T Format warsa ne rahat -
Dün Nod32 kurmuştum.Bu akşam kontrol edeyim.Umarım dediğin gibi anlıktır.Bu aralar çok uğraştırdı beni bu pc -
Büyük ihtimal o yuzdendir -
Arkadaşlar bu sorun hala devam ediyor.Bios kaynaklı olabilirmi? -
Hata iletisi şu şekilde.Sorun nedir?Anakart yada bios problemi mi -
Hata iletisi şu şekilde.Sorun nedir?Anakart yada bios problemi mi
-
BIOS dan disket sürücünün kapalı olup olmadığına bi bak bakalım. Sorun hala devam ediyorsa bi çözüm buluruz -
quote:
Orjinalden alıntı: skywalker_l
Dün Nod32 kurmuştum.Bu akşam kontrol edeyim.Umarım dediğin gibi anlıktır.Bu aralar çok uğraştırdı beni bu pc
Antivirüs programı Pc kapanırken a: sürücüsünü kontrol ediyor olmasın sakın??
Properties den bak A: seçiliyse iptal et -
Bios ayarlarını varsayılan haline getirince zorun düzeldi..Nihayet -
arkadaşım sende xp var ve floppy diskin yok bu hatayı bu nedenle alıyorsun biostan a diskini none yap tamamdır -
Bende Object Dock yüklü iken böyle bir hata veriyordu ve ayarlarından hiçbir şekilde düzeltemeyince programı tamamen kaldırdım ve sorun düzeldi. -
Bilgisayarda floppy var.Bunla ilgili değil sorun.Format atıldığı halde böyle bir sorun var.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- img dosyası açma
- yazıcı geçmişi görüntüleme
- sahibinden eski ilanları görme
- check signal cable ne demek
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- steam açılmıyor
- ekran kaydı alma
- bilgisayar hızlandırma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X