Şimdi Ara

KAPANDI teşekkürler. STOK BİTMİŞTİR. *SIFIR--ORAL B Şarjlı Diş Fırçası Triumph 5000 (D34) ŞOK FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    http://www.sanalpazar.com/oral-b-triumph-5000-d34-7-baslik-elektrikli-dis-fircasi/i-40957040

TRUMP 5000 MODELİ
    http://www.teknosa.com/urunler/120220036/oral-b-d32-triumph-5000-sarjli-dis-fircasi , ÜRÜNÜN AYNISIDIR. ÖZELLİKLERİNİ İNTERNETTEN BAKABİLİRSİNİZ

ÜRÜNLERİ TANIDIĞIM BİR TOPTANCI SATIYOR.

bir de şu link var bunda sadece 3 tane kafa çıkarhttp://www.happy.com.tr/kisisel_bakim_ve_kozmetik/agiz_bakimi/dis_fircalari/Oral-B_D34_Professional_Care_Triumph_5000_Sarjli_Dis_Fircasi

alacağınız üründe 7 farklı kafalık bulunmaktadır.

başlıklar

1 sensitive
    2 floss action
    3 precşsşon clean
    4 stages child
    5 trizone
    6 ortho
    7 interdental

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 29 Aralık 2015; 17:10:50 >

• chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Fatura keseceğiniz firma bilgilerini de ekleyiniz lütfen, eğer kişisel satış yapmıyorsanız.

Ve sitenizin linki lütfen.
    Ürünü incelemek, satış şartlarını görebilmek ve satın alabilmek için...

İyi forumlar,
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 230tlye diş fırçası alıcam he mi? Kalsın..

• Cop.. Siliniyor niye cunku burasi satis bolumu degil. Firsat bolumu. Ve bu firsat degil cop. Kapiss.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Size bir Tüyo

Bu tarz ürünleri Diş Hekimlerine özel yapılan kongre ve fuarlardan "HEKİME ÖZEL" fiyatlar ile alabilirsiniz büyük illerin çoğunda oluyor İstanbul için en yakın

TDB 21. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi ve Expodental 2015 Fuarı
    Açıklama: TDB 21. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi ve Expodental 2015 Fuarı, 28-29-30 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Merhabalar,

Fatura keseceğiniz firma bilgilerini de ekleyiniz lütfen, eğer kişisel satış yapmıyorsanız.

Ve sitenizin linki lütfen.
    Ürünü incelemek, satış şartlarını görebilmek ve satın alabilmek için...

İyi forumlar,

Adam kendi fatura kesmiyor. Bizim adımıza başka siteden alıyor, kendi komisyonunu ekleyip satışa çıkarıyor ürünleri.
    Ayrıca konunun yeri burası değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

Size bir Tüyo

Bu tarz ürünleri Diş Hekimlerine özel yapılan kongre ve fuarlardan "HEKİME ÖZEL" fiyatlar ile alabilirsiniz büyük illerin çoğunda oluyor İstanbul için en yakın

TDB 21. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi ve Expodental 2015 Fuarı
    Açıklama: TDB 21. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi ve Expodental 2015 Fuarı, 28-29-30 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek

esas sıcak fırsat bu hocam

• aksoft kullanıcısına yanıt
    paylaşım için teşekkürler, bu fuarda fiyatlar ne civarda oluyor bilginiz varmı?
  • Merhabalar,

Foruma giriş yapmış ama cevap yazmamış henüz.

Yine de açıklamasını dinleyelim.
  • DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    yazdım ama konu onayda olduğu için gitmedi. ürünler dükkan formatlıdır. oral b nin temsilcisi bir diş hekimiyim. ürünlerin geliş fiyatından 10 farkla kişinin kendi adına faturalı bir şekilde satılıktır. istenilirse sanal pazar linki açabileceğimi de belirttim.
  • AADUUKET kullanıcısına yanıt
    arakdaşım burada eksik bilgi ile insanlara yön vermeye çalışıyorsun. ürünlerdeki komisyonum %5 bile değil ayrıca ürünlerin garantörlüğünü kendim yapacağım. isterseniz bulunduğunuz şehirdeki oral b ile de iletişime geçerek ürünleri sorunsuz değiştirebileceksiniz. hiç bir sitede benden daha ucuza bulamazsın ayrıca dental sempozyumlara önüne geleni almıyorlar. alsalar bile benim sattığımdan en fazla komisyonu çıkarırsak 10 tl ucuza alırsın. ha bu senin için karsa amenna
  • Ben diş hekimliği öğrencisiyim.Bize ücretsiz veriyorlar satma diye birşey yok.Hiç de satıldığını görmedim kongrelerde.Genelde okulda tanıtım yapılıyor ve ücretsiz dağıtılıyor.Hekimlere de satılacaksa kim önerecek hastaya???
    Açıklama için teşekkürler.

Kişisel satışların yeri bu bölüm değil İkinci El bölümüdür ve bu nedenle konuyu taşıdım.

İyi forumlar,
  • dt.Taha kullanıcısına yanıt
    yalnızca 1 tanesi tanıtım olarak ücretsiz verliyor genç meslektaşım. halka ücretsiz dağıtım yok. ben oral b nin temsilcisiyim. dolayısıyla satış yapma hakkım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 5 Mart 2015; 11:20:00 >
    koskoca oral b adına ürün satıyorum. ürünler oral b firması tarafından faturalandırılacak diyorum. ikinci el oldu ürünler. nasıl bişeymiş bu ya.
    admin özel mesajlarımı açamıyorum iki gündür beyaz bi sayfa geliyor ve anlık bi hata oldu diyor
    Merhabalar,

Mesajımı dikkatlice okursanız, konunun ürününüzün ikinci el olması ile alakalı olmadığını göreceksiniz.

Özel mesajlar ile ilgili sorunda giderildi.

İyi forumlar,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.