Şimdi Ara

Kapandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
6
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hasanbaris kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam.

• hocam bende ybs düşünüyorum sıralamaya bağlı olarak izmir bakırçay,pamukkale veya düzce üni. yazmayı düşünüyorum bi yazılım mühendisi kadar yazılım görüyor musunuz seçmeli dersler ile birlikte ve diyelim ybs okudum ben bitirince yazılım mühendisliğinden yüksek lisans yapabiliyor muyum biri tm biri mf bölümü ya ondan kafam karıştı teşekkürler
  • Doffer D kullanıcısına yanıt
    Marmara da almanca varmış ek olarak bu sene ingilizce açılıyor. Hocam peki almanca okunur mu sizce ingilizcenin gelmeme ihtimali yüksek almanca da yazmak istiyorum.

• Yazılım muhendisi kadar yazılım gormezsin bölümun amacıda yazılımcı geliştirmek değil aslında.Yazılım ekibini yönetmek aslında iş,
    yönetmek içinde iyi yazılım bilmeniz gerekiyor.
    Ama o alana kaymak istiyorsaniz kaya bilirsiniz.Yüksek lisans hakkında bilgim yok.

• Heir of slytherin H kullanıcısına yanıt
    Ben almanca okumazdım ama sen istiyorsan tabiki de okuya bilirsin.Almancayı seviyorsan okuna bilir.

son olarak oyun programlama gibi dersler var mı seçmeli vs. oyun üzerine yani ve yazılımcı olmak çok mu zorlar bu bölümden, yoksa kendimi iyi geliştirirsem mümkün mü? cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 25 Temmuz 2020; 19:7:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun programlama gibi seçmeli dersler bizim unide mevcut ama uniden uniye değişiyor.
    Kendini geliştirirsen mümkün.Umarım olursun.

• Ben deü istiyodum ama ankara sakarya ya da akdeniz gelecek gibi yığılmaya göre sene başından beri hedefim bu bölüm

• lanq067 kullanıcısına yanıt
    netlerin nasıl hocam

• Marmara ybs kaçla alır sizce
  • Bir kaç seferdir görüyorum bu tür konular da sanki YBS okuyanlar hep kendi emeğiyle yapıyor ne yapıyorsa. Bölümün kattığı pek birşey yok. Gidenler de hep yazılımcı olmak isteyen tmciler zaten. Gereksiz bir bölüm olduğu fikrim hala değişmedi.

• Faydalı konu. Eline sağlık belki bir ihtimal bu yıl yazabilirim.
  • Fenoksietanol kullanıcısına yanıt
    Ne demek 👍

• Mezun olduğunuz zaman şirketlerde hangi pozisyonlarda çalışabilirsiniz? İstanbul da büyük şirketlerde (Microsoft, Sony, Koç vs.) çalışma imkanı var mıdır bu bölüm için? Yurt dışında iş imkanları nedir?

• Hocam dediğiniz şirketlerde yazılımcı veya it olarak çalışabilirsiniz.Yurt dışı imkanlarıda olduğunu düşünüyorum.Yurt dışını detaylı araştırmadım ama çalışa bilirsiniz.

hocam it ne sürekli duyuyorum ama ne iş yaptıklarını anlayamadım
  • Hocam kısaca bilişim alanındaki sorunları tespit eden ve çözen kişi.

• Hocam konudan bağımsız bir soru olacak ama siz projelerinizi hangi site üzerinden pazarlıyorsunuz? İş olanaklarını araştırmak istiyorum.

• Jiber kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan eski bi tanıdığım sayesinde küçük projelere bakıyorum bir site uzerinden uğraşmıyorum.Free lance olan her siteyi inceleye bilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.