Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kapalı Kutu Sıfır Samsung İkili Kablosuz Şarj Cihazı EP-P5400T Satın Al 8 Şubat 2025 01:32 1 1 Kapalı Kutu Sıfır Samsung İkili Kablosuz Şarj Cihazı EP-P5400T Kapalı Kutu Sıfır Samsung İkili Kablosuz Şarj Cihazı EP-P5400THalihazırda kullandığım bir ürün, İkincisi elime geçince açmadan satmaya karar verdim Ürün kapalı kutu, sıfırdırEn yeni üretim, 29.12.2024Kutudan orjinal 25 watt Samsung şarj aleti de çıkıyorİstanbul içi elden satış önceliğim Alıcısına hayırlı olsunİşim gereği çoğu zaman gündüzleri uyuyorum Anında dönemeyebilirmBu sebeple mesaj atarsanız uygun olur Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 6 Şubat 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kapalı Kutu Sıfır Samsung İkili Kablosuz Şarj Cihazı EP-P5400T