Şimdi Ara

Kapalı alanda wireless bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 arkadaş D-Link AirPlus XtremeG 2.4Ghz 108Mbps destekleyen wireless PCI adaptör aldık. Bir binanın altında 2 bürodayız aramızda 1 tane boş büro ve 20 cm kalınlığında 2 duvar var. Ağ üzerinde birbirimizi göremiyoruz, elimizdeki kartlara göre bu normal mi?

    Bilgisayarları yanyana getirdiğimizde bağlantı problemsiz kuruluyor. 15 metrelik mesafeden bağlantı kuramamamız garibimize gitti, tabi biraz canımız sıkıldı. Yorumlarınızı almak istedim, öneriniz olursa çok sevinirim. Teşekkürler.



  • ya modemin yayım alanı iyi değil yada pci adaptörün yayım alanı iyi değil. duvarlar etkiler ama alt ve üst katta rahat bağlanabilmeniz lazım. Büyük ihtimal pci adaptör pek iyi değil.
  • eger pci kartiniz sma soketi cikariliyor ise 5 metre kablo alin ikinizde birde 9db oem anten alin sorun cozulecektir.
    iyi calismalar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: newbieburalarda

    eger pci kartiniz sma soketi cikariliyor ise 5 metre kablo alin ikinizde birde 9db oem anten alin sorun cozulecektir.
    iyi calismalar.




    Pci kartlara 58+58 YTL ödedik. Kablo ve 9 db ile 100 Ytl yi geçiyor :/ Ürün yeter değil diyerek daha kalitelisini alma imkanımız var. Hangisi daha uygun olur? Tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?
  • Selam,

    40 cm toplam duvar kalınlığı ve makineler direk duvarlara yakınsa çekmemesi normal. El yapımı antenler deneye bilirsiniz basit yansıtıcılar kullanabilirsiniz. Bunları denemeden kart değiştirmek pek mantıklı değil zira kartların çıkış güçleri aşağı yukarı aynıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.