Şimdi Ara

Kapaklı cep telefonu arıyorum 600-700 YTL arası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapaklı cep telefonu arıyorum 3 MP li..Önerilerinizi bekliyorum.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicholson -- 2 Eylül 2009; 17:06:17 >
  • Evet bende onu düşünüyordum...
  • arkadaşlar k790i takıldı aklıma kapaklı olmasada... sizce hangisi daha iyi ??

k790i mi yoksa p850 mi ha birde d900 var sizce hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayN -- 30 Nisan 2007; 14:14:56 >
  • Bence D900 Yada K790i Yönelmelisin .
  • Bence K790i gayet iyi bir seçim olacaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: pvprince

arkadaşlar k790i takıldı aklıma kapaklı olmasada... sizce hangisi daha iyi ??

• 7390 piyasanın en iyi telefonlarından biri. Kamera, ses, müzik, video, ekran vs... herşey çok iyi telefon 7390'ı tavsiye ederim. Hem istediğin gibi kapaklı hemde 3.2 mp kamerası var (auto focus, flaş ışığı, carl zeiss lens) N73'ten sonra en iyi fotoğraf çeken telefon. Satın almaya değer
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak-rap

7390 piyasanın en iyi telefonlarından biri. Kamera, ses, müzik, video, ekran vs... herşey çok iyi telefon 7390'ı tavsiye ederim. Hem istediğin gibi kapaklı hemde 3.2 mp kamerası var (auto focus, flaş ışığı, carl zeiss lens) N73'ten sonra en iyi fotoğraf çeken telefon. Satın almaya değer
  • Önerileriniz için teşekkürler... 7390 nın data kablosu yok. bu bnm için çok büyük bir sorun...Şuan aklımda hala p850 var hem deri kaplama çok şık br telefon aklıma şuan o yattı.

P850 nin ise sadece sesi az buda bnm için önemli değil zaten...
  • arkadaş kapaklı demiş siz k790 diyorsunuz arkadaşım 7390 veya d900 e bakmalısınız
  • quote:

Sonradan böle dedim.

• quote:

Önerileriniz için teşekkürler... 7390 nın data kablosu yok. bu bnm için çok büyük bir sorun...Şuan aklımda hala p850 var hem deri kaplama çok şık br telefon aklıma şuan o yattı.

P850 nin ise sadece sesi az buda bnm için önemli değil zaten...

P850 cok iyi bir secim olmayacaktir dostum.. K790i foto, ses kalitesi, batarya omru, menu kulanimi ve diger teknik detaylariyla P850 den daha ustun bir teldir.. fiyati da pesin 600 ytl ye kadar dustu.. beraberinde kulaklik, data kablosu, 512 mb hafiza karti geliyor.. siddetle tavsiye ediyorum.. 7390 da alirsan pisman olmayacagin bir tel.. ama fiyati biraz yuksek..

• Teşekkür ederim Angelmax. P 850,uzaktan bir arkadaşımın telefonuydu 6 aydan beri kullanıyor ve çok memnun

Fotolar mükemmel videoda iyi,ses biraz düşük ancak benim için ses önemli değil.Ben bu yüzden p850 üstünde bu kadar çok duruyorum.

Buradakilerin çoğu p850 yi almamamı tavsiye etti...

bir sorum olacak k790i nin videosu p850den kötümü bilenler söylerse sevinirim...

Birde p850 ile d900 arasında pek fark yok gibi (özellik açsından) gerçeten böyle mi?

p850 bu iki tefondan kötüyse (k790i ve d900) neden daha pahalı bir anlam veremiyorum...

(Arkadaşlar kusura bakmayın çok soru soruyorum... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayN -- 30 Nisan 2007; 22:41:25 >
  • quote:

Teşekkür ederim Angelmax. P 850,uzaktan bir arkadaşımın telefonuydu 6 aydan beri kullanıyor ve çok memnun

Fotolar mükemmel videoda iyi,ses biraz düşük ancak benim için ses önemli değil.Ben bu yüzden p850 üstünde bu kadar çok duruyorum.

Buradakilerin çoğu p850 yi almamamı tavsiye etti...

bir sorum olacak k790i nin videosu p850den kötümü bilenler söylerse sevinirim...

Birde p850 ile d900 arasında pek fark yok gibi (özellik açsından) gerçeten böyle mi?

(Arkadaşlar kusura bakmayın çok soru soruyorum... )

rica ederim arkadasim, yardimci olmak vazifemiz.. Video bakimindan tabi ki P850 daha ustundur.. P850, 352x288 piksel, mp4 formatinda, K790i ise 176x144 piksel, 3gp formatinda (vasat) video cekiyor.. arada 2-3 kat kalite farki var diyebilirm.. P850 ile D900 u kiyaslarsak; D900 daha kibar, ince, sık, cok hafif olmasinin yaninda, daha iyi ekran, dort bant, EDGE destegi, bluetooth 2.0, daha yeni ve hizli arayuz, ugo, dahili telesekreter, mobil izleyici gibi ozelliklere sahiptir.. yani ozellik olarak biraz daha gelismis diyebiliriz.. ayrica beraberinde 512 mb hafiza karti veriliyor.. fiyati da P850 den biraz daha uygun..

• 7390 da kutu içinde data kablosu veriyorlar mı bilmiyorum ama elbette 7390 USB bağlantısını destekliyor.

7390 2.2 inç 16 milyon renkli ekranıyla K790i'den daha kaliteli ve parlak bir ekrana sahiptir.

3D-stereo hoparlörüyle 7390 yine piyasanın en iyi hoparlör ses çıkışına sahip telefonlardan biridir.

Kulaklık sesini bilmiyorum ama yarimkilo.com'da kullananlar kulaklık sesinden çok memnun.

video kalitesi 7390; CIF, MPEG4 K790i; QCIF, 3gp..... 7390 daha iyidir.

kamera da gece çekimleri dışında 7390 daha iyidir.
    :
    :
    :
    kısaca bence 7390 daha iyi bir seçim olacaktır.
  • quote:

Kapaklı cep telefonu arıyorum 3 MP li..Önerilerinizi bekliyorum.

Ben de Nokia 7390'ı tavsiye ediyorum. Teknik açından piyasadaki en iyi kapaklı telefonlardan birisi...
  • bencede 7390 ..Knight..a katılıyorum
  • 7390 guzel tel de pembe gibi iki rengi de... degilse soyle ben de alicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

7390 guzel tel de pembe gibi iki rengi de... degilse soyle ben de alicam

7390'ın tasarım rengi olarak bir de erkek serisi var7390'ı almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Multimedya özellikleri, teknik özellikler, müzik, kamera, bilakis ekran çok başarılıBen bir eksisini görmüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 8 Mayıs 2007; 14:56:56 >
  • Teknik açıdan en beğendiğim Nokia'lardan birisi. Siyah olanı erkek için de uygun, hoş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.