Şimdi Ara

Kantin işletmecisi veya anlayan aranıyor :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
7
Favori
18.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Doğrucuİnsan

hocam ihale alırken "dayı" İhtiyacınız oldu mu? yoksa herkes alabilir mi? Bir de hangi il?

Yok herşey gayet şeffaf,kapalı zarf üsülü ihale yapılıyor,ben ankaradayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onumuzdeki donem sinavlarina girecegim. Bakalim ne zamab alabilecem belgeyi.

• Arkadaşlar merhaba,
    Eskiden dershane olan özel kurumlar,yeni yasa ile temel lise olarak okulllara dönüştürüldü.Buralarında kantin satışları yapılmaya başladı.Görüşmekte olduğum bir yer var üç aşağı beş yukarı anlaştık fakat benim sorum şu.MEB'e kantin ihalesi için ustalık belgesi şartı var.Anlaşmaya yakın olduğum Temel Lise ise özel kurum olarak MEB'e bağlı.Benim bu özel kuruluşta kantin işletmesi için ustalık belgesi almak zorunluluğum varmı?Yada bu konuyla ilgili hangi kurumdan bilgi alabilirim.
    Not:Okul sahibine bu soruyu soramadım.Malum pazarlık süreci :)))
    Bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
  • fastforyou kullanıcısına yanıt
    kardeş selam bende Avrupadan Ankaraya yerleştim bu işi düşünüyorum..acaba özelden hangi bölge ve okulda kantin çalıştırıyorsun diye yazabilirmisin? gelip bir yerinde görüp bilgi alsam senden? sakıncası yoksa tabiki?
  • biizm arkadaşda etlik kız meslek lisesinin kantinini işletiyo. 4 5 sene evel bana sende belge al kantin aç yardımcı olurum felan demişti cesaret edememiştim. baya güzel kazanıyor. bizde sürünüyoz özel sektörde :((
  • Merhaba.

Özel okul Kantin işletmeciliği hakkında. Bilginiz Varmı.
    Hangi belgeler gerekiyor. Denetim okul damı MEB demi?
    @alparuz konu hakkında bilgi alabildinizmi? Varsa bir bilginiz paylaşırmısınız

• arkadaşlar ben kantincilik belgesini aldım diyelim. özel bir şirkette çalışırken devlet okulunda kantin işletme ihalesini kazanırsam aynı işimde devam ederken kantin işletebilir miyim? Yani kantinin başına tanıdık koydum diyelim sıkıntı çıkartırlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimcrgl

Merhaba.

Özel okul Kantin işletmeciliği hakkında. Bilginiz Varmı.
    Hangi belgeler gerekiyor. Denetim okul damı MEB demi?
    @alparuz konu hakkında bilgi alabildinizmi? Varsa bir bilginiz paylaşırmısınız

@alparuz bende bu konuyu merak ediyorum. Ayrıca son yönetmeliğe göre zannedersem Cola cips vb.. Şeyleri satmak yasaklandı. Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prience

1 adet dershane 1 adet lise kantinimiz var istersen yardımcı olabilirim hocam
    İyi akşamlar, konunun üzerinden zaman geçmiş ama müsaitseniz 1-2 sorum olacak. Bir tanıdığa iş paslandı. Bir dershane'nin kantini, kantini işletenin birden fazla işi varmış. (toptancılık-mal dağıtımı) Devretmek istiyor. Henüz gidip görmedim.

Dershane kantini işletmeciliği hakkında bir miktar temel bilgi verebilirseniz hem benim için hem de ileride tekrar bu sayfaya yolu düşecekler için faydalı olur.

Temel sorum maliyetler üzerine, alınacak ürün-muhasebe-vergi giderleri konusunda bilgim yok. Kısacası bu tarz bir iş deneyimi olmayan biri olarak kafamda yapıp yapamayacağım konusunda çelişkiler var.
  • İyi akşamlar, konunun üzerinden zaman geçmiş ama müsaitseniz 1-2 sorum olacak. Bir tanıdığa iş paslandı. Bir dershane'nin kantini, kantini işletenin birden fazla işi varmış. (toptancılık-mal dağıtımı) Devretmek istiyor. Henüz gidip görmedim.

Dershane kantini işletmeciliği hakkında bir miktar temel bilgi verebilirseniz hem benim için hem de ileride tekrar bu sayfaya yolu düşecekler için faydalı olur.

Temel sorum maliyetler üzerine, alınacak ürün-muhasebe-vergi giderleri konusunda bilgim yok. Kısacası bu tarz bir iş deneyimi olmayan biri olarak kafamda yapıp yapamayacağım konusunda çelişkiler var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.