Şimdi Ara

Kanka MU Online 7/24BU PERŞEMBE AKSAM 8 de.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun aksam geliyordu server bugune kaldı sonra yarın demeyin
  • Saat 2ye Geliyo Bir Acıklama Yoq Mu?
  • Beyler VPS yı adam dun aksam aktıf etmedıgı ıcın acılma suresı 4-5 e kadar sarkabılır 11 de konustum 3 saate onlin eolur dedıler vps serverı da kurma oa kdar alsan iste :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergunaksoy1

Beyler VPS yı adam dun aksam aktıf etmedıgı ıcın acılma suresı 4-5 e kadar sarkabılır 11 de konustum 3 saate onlin eolur dedıler vps serverı da kurma oa kdar alsan iste :)

Ok O Zaman 4-5 Arası Su Serveri Sorunsuz Bir Sekilde Ac Yaff...
  • Tamam beyler uzatmayalım sonucta server bugun adam akıllı acılacak bu benım sorununm degıldı adam mesajı almamış Uzatmayalım bu kadar acılcak server :=)
  • Daha Ortalıkta Yoq Hic Bisi...!
  • adamlar offline kurmuşlardır ama beklıyorum msne gırmelerını
  • Onlar msn'e seneye girerler
  • Gidiş Onu Gösteriyo ...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolverinX -- 19 Ocak 2009; 17:33:19 >
  • Server Ofline. HayırLı oLsuN...
  • Konu taa ne zaman acıldı bir de servera bakın
  • YA uzatmayalım onemlı olan serverın guzel olusu ve hatasız olusu serverda hatalar gorduk onları gıdermeye calısıyoruz
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergunaksoy1

YA uzatmayalım onemlı olan serverın guzel olusu ve hatasız olusu serverda hatalar gorduk onları gıdermeye calısıyoruz

Arkadasım bizde serverın güzel olmayışı önemli değil demedik herseyi düzeltip serverı actıktan sonra acsaydın konuyu daha iyi olurdu dedik
  • Serverı kurucak kısı zehırlenmıs yarın cıkıormus hastaneden perşembe gunu server acıksız hazır
  • ay koptum k.bqma yani böle bi sans hane derler ya bahtsız bedeviyi cölde kutup ayısı.... misali k.bqmayn bi an komigme gitti gecms olsn

• 7/24 mm good ama bu dah şimdiden açılmıyo ??
  • kaç akşam oldu bu serverde açılmazzzzz
  • ßari serverin basligini degistirin kac aksamdir server online belli degil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.