Şimdi Ara

Kanıt için lütfen bu konuya bakın. Starex VS Transporter (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: allstar34

quote:

Orijinalden alıntı: tontonum

quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

Orijinalden alıntı: beyzehade

quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

starex i iş için 1 ay hergün 250 km kullandım. yazık o aracın tükettiği mazota. ticaret için starex i seçen zengin müşterilere şaşıyorum. alırken ucuz ancak 1 senelik mazot farkıyla piyasada ki en kral araç alınır.

TCİ almışsındır şuna starex deme TCİ starex de CRDİ starex az yakıyor ama siz bütün starexler çok yakıyo sanıyosunuz. ve zaten çok yakıyo diyebilmen için sınıfına bakacaksın.

tci vs bilemem kullandıgım crdi diye hatırlıyorum 2006 - 2007 modeldi sanırım. 400 km de bir depo mazot yakıyor ve sıkıştırmıyorum aracı. kağıt üstünde tüketim daha düşük görülebilir ancak reelde uçmuş durumda...

Bırak kardeşim uzatma adam kullandığım aracın yakıt verisine yalan söylüyorsun diyor bu tiplerle polemiğe girilmez starexleriyle mutluluklar dilemekten başka çare yok

az edepli konuş.

Şu mesajdan edepsiz olan bir kelime bul bakalım

"bu tipler" nefret ediyorum şöyle alaycı konuşmalardan.

• kim starex konuşuyor yav?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzehade
    ...
    -Güvenlik olarak Transporter daha iyi ABS,ESP,EBD,ASR bu özellikler Transporer da mevcut ancak starexde olan özellikler ABS , Çift klima, Çift hava yastığı. yani bakılırsa starex bu konuda fazla geride değil.

...dan sonrasını okumadım
  • Uzun zaman önce starexe binmiştim. İstanbuldan adapazarına gitmiştik. Arka tarafı normal koltukluydu. Ömrümde bu kadar berbat bir yolculuk geçirmedim. Oldukça rahatsızdı.

Bir akrabamızda da transporter vardı, birkaç kez binmiştim. Uzun yolada çıkmıştık. Tek kelime ile on numara araçtı. Konforu şuanki sedanlarda bile yok.

Starex transporter dersek kesinlikle transporter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.