Şimdi Ara

Kanıt:Ateş Üstünde Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dizinin eski havası yok ama izlenir yinede. Banada tutmayacak gibi geliyor muhtemelen eylülde bitirirler. Oyunculuk olarak kaan-asya güzel de rüzgarı oynayan kişinin oyunculuğu berbat.

He birde başlık güncellenirse güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 12 Temmuz 2016; 23:07:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızı sevdim çok karizma olmuş bence. Onun için izlerim hem fena değil sarıyor dizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk dizi vasat diyenleri gördüm yazık la hahaha..

Neyse dizi berbat olmuş. 8.dakika da kapattım. Ergen dizisi.. İlki yetişkin dizisi idi ergenlere vasat gelmiş olabilir.
  • Ben daha hiç izlemedim bu yeni versiyonu. Nedense içimden gelmiyor. İlk kadroyu çok benimsemişim sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vozer kullanıcısına yanıt
    izlemeyin bencede hocam , oyunculuklar iğrenç , akıcı bir dizi değil sıkıyor baya
  • bence erkek polis iyi oyuncu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Ben daha hiç izlemedim bu yeni versiyonu. Nedense içimden gelmiyor. İlk kadroyu çok benimsemişim sanırım.

Hala geceleri 11.30 gibi tv2'de eski kanıtın tekrarlarını izliyorum.. Oyuncu kadrosu çok iyiydi hikayesi keza sade ve konu odaklıydı..

Yeni kanıt' a 1 bölüm zor tahammül ettim.

Ne vardı böyle yeni kadro macerasına hadi onu yaptın diyelim hikayeyi süsleyip uzatmaya hiç gerek yoktu..
  • Olmamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FİNAL.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.