Arkadaşlar bende 2006 model kangoo var. Pasta cila yaptırmak istiyorum kaça mal olur?
2006 model bir araca sıradışı çizikleri yoksa pasta gerekmez bence, teflon katkılı Turtle cila al, kendin iki üç saatte yaparsın ve emeğine değer. 22 YTL yeter. Dışarı gitsen 100-200 bulur.
çizik yok sadece aldığımdan beri hiç pasta cila yaptırmadım. Sadece boyayı koruma amaçlı istiyorum malum önümüz kış.
önerim arabanı pasta cila yaptıracagına tüm kaportayı plastik kısımlarına degdirmeden gaz yagı ile sil 4 saat sonra bol köpüklü su ile yıka gazyagı boyayı besler kuvvetlendirir boyadan kesinlikle kat almaz. bilginize
Çizik problemi yokken pasta yaptırmak kesinlikle gereksiz. Koruma için cila yeterli. gaz yağı uygulamasını ilk kez rastlıyorum. Yeni model araçlarda boya üstündeki vernik tabakasını da unutmamak gerekir. Teflon katkılı cila vernik sorunluysa zaten kullanılmaz.
O zaman sadece cila yaptırem.cilayı kendimde yapabilirmiyim kolaymı?
tarifi üstündedir. iki üç saat uğraştırır ve hayran kalırsın.
kendin yapabilirsin ama dışarıda yapılan gbi olmuyor, bizzat denediğimden biliyorum. özellikle silme aşamasında onlar motorlu bir alet kullanıyor ve mütkiş parlatıyorlar.
1.dışarıda yaptıracağın yer büyük ihtimalle teflon katkılı cila kullanmayacak, hatta gerekmediği halde pasta uygulaması da yapmaya kalkabilirler
2. TURTLE WAX TEFLON SIVI CİLA 094026 kodu ile ara. O motorlu alet ile de olsa mutlaka elle müdahele edecekler. sadece elle yapılana göre fark olmaz ama bu cilayı kullanmak kaydı ile. biraz fazla yorulursun o kadar. motorlu silme cihazını alsan (30 ile 50 ytl arası) yine aynı emeği harcarsın yaklaşık olarak. ben elle yaptım ayna gibi oldu. toz üstünden uçup gidiyor sanki. yılda bir yenilesen yeterli. asla pişman olmazsın.
3. tek istisna profesyonel yerlerde ziebart sonax vb daha farklı özellikli boya koruma işlemleri için web sayfalarından bilgi alabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme