Şimdi Ara

Kangoo Pampa için güzel şeyler yazar mısıınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çoğu üye Makaraya almış konuyu espri olayında aşmış bazıları.. Kangoo 1.4 ü 2 kere kullandım çok bilmiyorum ama 1.5 DCi Multix aracım var. yeni doblodan daha pratik ve şehir için için daha uygun bir araçtır. çoğu zaman hem yakıt ekonomisi hemde şehir içi pratikliği için kullanımını tercih ettiğim ve açıkçası gayet başarılı bir araç. Alt devirlerde 1,6 doblodan bile daha ataktır. Aracın içi gayet kullanışlı fakat tek eksiği bağaj tek kapak olanlarda benim gibi ön kapılardan biri açıksa Bağaj kırılacakmış gibi kapanıyor BAmmm diye. Birde ABS siz olanlar benimki gibi ışıklarda durmakta sıkıntı çekiyor :)) Kilitlenme sorunu var lastiklerde hafif bir araç. onun haricinde araç on numaradır ve zaten satış rekorları kırmış bir araç. Hayırlı olsun işinizi fazlasıyla görebilecek bir araç.
  • Arkadaşlar,kim ne derse desin ben arabamı seviyorum.ama tabi kusurlarıda çıkıyor ilk kusuru uzun yolda getirirken rüzgardan etkilenmesi ama ben hızlı gitmeyi sevmediğim için takmıyorum.yalnız beni kara kara düşündüren hatta yanımda misafir yada ailem olduğunda zor duruma düşüren rezil eden bir durum var evimi yokuşta.araba yokuşta durduğunda tekrar kalkmıyor bunun için nasıl bir yol izleyebilirim.lütfen dalga geçmeyin ciddi ciddi pratik bir çözüm istiyorum.birde neden kalkmıyor yani bu arabada güçmü eksik ne eksikte kalkmıyor kasa ağır değil peki ne var.motoru 1.4 clio motoru yani aşağıdan hızlanarak çıkınca sorun yok rampada durduk sağı solu kontrol ettikten sonra yine rapmpaya devam edicem ama araba gitmiyor.ne yapabilirim.
  • Arkadaşım açıkçası normal bir 1.4 rampada kalkar. ben 2004 1.0 manuel opel corsa ile 5 kişi ramoalarda gayet normal kalkabiliyordum sadece çok yüksek devir çevirmem gerekiyordu. senin aracının ateşleme ve diğer mekanik alanlarını kontrol ettir bence. yani bir anormallik vardır mutlaka. aracını yaptırana kadar el freni ile kalkmaktan başka çaren yok..
  • benimde aracım 2001 1.4 (lpg) pampa

üretildiği yıllarda sınıfının en üst donanımına sahip modelidir.
    ben 2. sahibiyim ve aracı sadece hafta sonları kullanıyorum şu anda 86.000 km de

genel olarak güzel bir araç.

artıları
    alt takımı çok sağlam bir araç. bozuk yollarda kullanımda bile sorun çıkarmıyor.
    altı yüksektir.
    -Kaldırımlara park edebilirsiniz
    -Hız kesici tümseklerden diğer araçlar kadar yavaşlamadan geçebilirsiniz.
    yakıt olarak ekonomik bir araçtır. (özellikle lpg de)
    iç dizaynı aynı yıllarda üetilen doblo ya göre daha moderndir.(bu benim fikrim)

eksileri
    performanslı bir araç kullanım tarzınız varsa 1.4 motor size yetmeyecektir.
    kliması son model araçlarla kıyaslandığında performansı biraz düşüktür.
    ve klima açıkken motorda performans kaybı hissediliyor, bu can sıkıcı olabilir.
    yan rüzagarlardan etkilenir.

araçta devir göstergesi yoktur.
    (fakat ben bu sorunu çözdüm. sadece çözmekle kalmadım benzer araç sahiplerinede çözüm üreten bir ürün geliştirdim.
    biraz reklam oldu sanırım. ilgilenenler için youtube ta acartacho adıyla arama yapıp tasarımım hakkında fikir edinebilirler.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

yolla panpa

:):):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Sınıfının ilk modelidir,yeni bir sınf yaratmıştır.

Ani engel aşma testlerinde 2 tekerlek üzerine kaldırmak için hızın fazla yüksek olmasına gerek yok ki bir çok değerlendirmede çekilen fotolar biraz ürpertici.

Herşeye rağmen güle güle kullan.

Doblo mu yarattı bu mu ? Ben doblo diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Sınıfının ilk modelidir,yeni bir sınf yaratmıştır.

Ani engel aşma testlerinde 2 tekerlek üzerine kaldırmak için hızın fazla yüksek olmasına gerek yok ki bir çok değerlendirmede çekilen fotolar biraz ürpertici.

Herşeye rağmen güle güle kullan.

Doblo mu yarattı bu mu ? Ben doblo diye biliyorum

Kangoo sınıfının ilkidir.

Sonrasında partner berlingo gibi sırayla devam etmiştir.
  • Güle güle kullanın, güzel araçtır..

Mümkün oldugunca rampada ve özellikle araç yüklüyken kalkmaya çalışmayın, baskı balatanın ömrünü yersiniz.

Yalnız 80-100 üzeri hızlarda ani manevraya gelmez..Zaten hızlı kullanmıyormuşsunuz.
  • hayırlı olsun sağlam arabadır..hatta şöyle bi reklam vardı...
    http://www.youtube.com/watch?v=jaQolS9dAmw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrHw -- 22 Şubat 2012; 15:25:26 >
  • renault sağlamdır hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

hayırlı olsun panpa bizde bi tur atarız artık pampayla

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.