Şimdi Ara

kandırmayın fenerbahçelileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu yeterli burnley'i bile stsl'ye koy Şampiyonluğa oynar hem sen kimsinde Dünyanın en zengin ve basarili 3 kulubunden birini aşşağlıyorsun ön elemede çıksan üç buçuk atarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

kandırmayın fenerbahçelileri

Bu yeterli burnley'i bile stsl'ye koy Şampiyonluğa oynar hem sen kimsinde Dünyanın en zengin ve basarili 3 kulubunden birini aşşağlıyorsun ön elemede çıksan üç buçuk atarsınız

Adam bizim muz liginde 2. olmayı Premier Lig'de 4. olmaktan üstün görüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer Man

Daha şampiyonlar liginde olamayan bir takıma geleceklerini sanmıyorum.

Di Maria ve Falcao Manchester'a neden gittiler o zaman? bahaneleri bekliyorum

İbret aldım adam Manchester ile Fenerbahçe'yi bir tutuyor

Manchester şampiyonlar ligine mi gitti sonuçta onu söyle boş yapma

Sen Premier Lig'in majör takımında oynamak mı isterdin yoksa en büyük başarısı Cl'de çeyrek final olan ve hiçbir Avrupa Kupasına katılamayan bir Türk kulüpte(geçen seneyi diyorum) mi? @Arda ML gel hocam anlat iki takım arasındaki farkları.

ya bilader Di Maria Manchester'dan başka Cl oynayan büyük takıma gidemez miydi sanki? veya falcao

laf sokacam diye şöyle saçma örnekler vermeyin

Adamlara belki teklif gelmedi başka? Ya da geldi ama adam Man. Utd gibi köklü bir kulübü PSG gibi para babası bir kulübe tercih etti? Ya da Premier Lig hayali vardı onu gerçekleştirdi? Mantıklı bir insan şu yazdıklarına bir yerleriyle güler kusura bakma.

tiplere bak az. sanki ben Fb ile Manchester'ı karşılaştırmışım. amaç cl oynamaksa illa gitmez manchester'a psg'ye gider. para da var hem. kendin söylemişsin işte adamın amacı cl değil demek ki

şampiyonlar ligi oynamıyor gelmez diye birşey yok işte. sırf dalga geçecem laf sokacam diye yazıyor gslilerin çoğu şuraya

• quote:

quote:

Evet kendimi 20 Premier League şampiyonluğu görmüş takimin taraftari olarak üstün görüyorum

• quote:

quote:

quote:

Evet kendimi 20 Premier League şampiyonluğu görmüş takimin taraftari olarak üstün görüyorum

Sana bir şey demedim ona dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk olup,manchesteri tutup artistlik yapanlar var,kimlerle uğraşıyoruz.Adam gitmiş ingiltereden takım tutmuş,gelip Fenerbahçelileri o takımın başarı üzerinden eziyor.Git chelsealilerle,liverpoollularla felan uğraş,onları ez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Türk olup,manchesteri tutup artistlik yapanlar var,kimlerle uğraşıyoruz.Adam gitmiş ingiltereden takım tutmuş,gelip Fenerbahçelileri o takımın başarı üzerinden eziyor.Git chelsealilerle,liverpoollularla felan uğraş,onları ez.

Sanane bilader forum kurallari çerçevesinde istediğim yere istediğimi yazabilirim siz ne kadar fenerbahceli iseniz bende o kadar united'liyim atip tutmadan once dusun bir zahmet

• quote:

quote:

Türk olup,manchesteri tutup artistlik yapanlar var,kimlerle uğraşıyoruz.Adam gitmiş ingiltereden takım tutmuş,gelip Fenerbahçelileri o takımın başarı üzerinden eziyor.Git chelsealilerle,liverpoollularla felan uğraş,onları ez.

Sanane bilader forum kurallari çerçevesinde istediğim yere istediğimi yazabilirim siz ne kadar fenerbahceli iseniz bende o kadar united'liyim atip tutmadan once dusun bir zahmet

/>

• quote:

Zorunluluk mu kardeşim türk isen türk takımı tutacaksin diye bir kaide mi var zaten sizin gibi düşünenler yanlış düşünüyor. daha beteri var adam memleketin nerdeyse o takımı tutacaksin diyor

• quote:

Kardeşim sen manu tutuyordu eyvallah Türkiye de turk takımını aşağılanan yanlış valla yakalarlarsa ummugunu sıkarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Per Aspera

quote:

Zorunluluk mu kardeşim türk isen türk takımı tutacaksin diye bir kaide mi var zaten sizin gibi düşünenler yanlış düşünüyor. daha beteri var adam memleketin nerdeyse o takımı tutacaksin diyor

Sen ingiliz takımını tutar,sonra gelip onun başarıları üzerinden,Türk takımı taraftarlarını ezmeye çalışırsan,git Liverpoollularla,chelsealilerle uğraş derim,bu da benim en doğal hakkım.

• dostum bende istemiyorum.
    bi artısı olacak bi kaleci değil.
    sadece kaleci formaları biraz fazla satar başka katkısı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Casillasi bir tek benmi istemiyorum. Gelmesin isimize yaramaz

1998 yılında Süper Lise hazırlık sınıfına başlamıştım, Real kalesinde Casillas vardı. Yıl 2015, lise, üniversite, askerlik bitti yaş 31 hala Casillas var.
  • 1881 kullanıcısına yanıt
    Sen dede olmusun ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Sen dede olmusun ozaman

• Arda ML kullanıcısına yanıt
    He burnley'i koy stsl'ye sanki aynı parayı alıcak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.