Şimdi Ara

KanalD' nin olay dizisi:HIRSIZ-POLİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KanalD olağanüstü bir dizi yayınlıyor. Ama pek çoğunun bundan haberi yok! Uğur YÜCEL-Timuçin ESEN-Özlem DÜVENCİOĞLU-Erol GÜNAYDIN, her hafta bizleri gönüllerimizden vuruyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Perşembe geceleri saat 22' de bu diziye göz atın, bırakamayacaksınız!!

• Saol. O dizi hakkında bir fikrim yok. Ama eğer dediğin gibiyse hoş.

Kanal D'de ilgimi çeken dizi "Kırık Kanatlar". Ben çok dizi izlemem. İzlesem bile parça parça olur çünkü TV'ye çok zaman ayırmıyorum. Kaliteli yapım bulmakta zor oluyor. Ancak belki küçüklüğümde izlediğim 'Çalı Kuşu' isimli dizinin etkisi belki o dizideki Aydan Şener'in (Feride) başarılı oyunculuğu ya da tarihe olan ilgimden midir bilinmez "Kırık Kanatlar" fazlasıyla ilgimi çekti ve ilk üç bölümü izledim. İlk üç bölümdeki performans ilerde aşağı değil de yukarı giderse Türkiye'de çok konuşulan bir dizi olmaya aday. Konuyu sadece aşk üzerine kurmayıp o günün Osmanlı'sını da yansıtmayı başarabilirlerse ve mekan olarak (şuan için buldukları yer çok güzel) ilerde geniş yerlere geçebilirlerse yani bir anda kendimizi İstanbulda sarayda bulursak öbür bölümde Ankara'da meclis konuşmalarına katılırsak (aşırı siyaset katmadan insanları çok boğmadan) dizi rahatlıkla zihinlerde hala yer eden "Çalı Kuşu" dizisinin gönlümüzdeki yeri ayrı olmak kaydıyla tahtına oturabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 3 Şubat 2006 2:33:01 >

• tv'lerde dizi izlemeyeli daha doğrusu tv izlemeyeli uzun zaman oluyor baktığım tek program eğer yemek yerken rast gelirsem haberler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.