Şimdi Ara

Kanal Tedavisi çok acıtıyor mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
5.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: maozcann

arkadaşlar benim 2 disim kirik ve hava girince çok ağrıyor 2 ay önce gittiğimde kanal tedavisi demişti ve o günden beri yaptırmadım ağrısı çok fazla arttı dişçi koltuğuna oturmaktan çok fazla korkuyorum kanal tedavisinden daha da çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum bazı insanlar acıyor bazıları acımıyor diyor çok kötü bir durum kanal Tedavisi yaptircam acıtıyor mu çok fazla yaptırırken neler hissederim tavsiyeleriniz neler?

benım dişimin içi kırıktı istanbulda bir doktor war adam hem dolgu hem kanal tedavisini aynı anda yapıyor yenı sistemmiş esiden once temizleme geçici dolgu sonra kanal yapıyorlarda bu adamda yenı sistem war ikisini birden yapıyor ben yaptırdım hiç acı vs olmadı 30dk tüm işimi halletti dişim bir hafta hafif agrıdı suan cok iyi 2 ay oldu hıcbır sıkıntı yok menmnum istanbulda şirinevlerde muanehanesi istanbuldaysanız adres verebilirim tavsiyem ozel doktor yaptırman bu sistemi yapan varsa araştır sana yakın olan geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNXP7SS -- 30 Nisan 2015; 15:06:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UNXP7SS

quote:

arkadaşlar benim 2 disim kirik ve hava girince çok ağrıyor 2 ay önce gittiğimde kanal tedavisi demişti ve o günden beri yaptırmadım ağrısı çok fazla arttı dişçi koltuğuna oturmaktan çok fazla korkuyorum kanal tedavisinden daha da çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum bazı insanlar acıyor bazıları acımıyor diyor çok kötü bir durum kanal Tedavisi yaptircam acıtıyor mu çok fazla yaptırırken neler hissederim tavsiyeleriniz neler?

benım dişimin içi kırıktı istanbulda bir doktor war adam hem dolgu hem kanal tedavisini aynı anda yapıyor yenı sistemmiş esiden once temizleme geçici dolgu sonra kanal yapıyorlarda bu adamda yenı sistem war ikisini birden yapıyor ben yaptırdım hiç acı vs olmadı 30dk tüm işimi halletti dişim bir hafta hafif agrıdı suan cok iyi 2 ay oldu hıcbır sıkıntı yok menmnum istanbulda şirinevlerde muanehanesi istanbuldaysanız adres verebilirim tavsiyem ozel doktor yaptırman bu sistemi yapan varsa araştır sana yakın olan geçmiş olsun

yorumun için teşekkürler hocam, randevumu aldım özele gideceğim artık ne yapar bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

Star, tv8, kanal d, atv, fox mutlaka olmalı koydur bunları

Güldüm resmen ya Bayat espri ama forumun verdiği tepkiyi görünce gülesim geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal tedavıde sinirleri aldıktan sonra hala yasayan sinir kontrolu için dişe batırılan iğnenin 10dakika suren o dayak yemiştwn beter edwn ağrısı awni dw unutmadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 4 de randevum var, bakalım neler olacak hala korku var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bugün 4 de randevum var, bakalım neler olacak hala korku var

şimdiden geçmiş olsun....
    rahat ve relax ol derim korkunun faydası yok ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.