Şimdi Ara

Kanal D Kepazeliği!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kardeşim bu nedir ya reklam reklam reklam...Ben sayamadım ama sadece basit bir mantık yürüterek Kanal D'nin reklam abukluğunu hesapladım;

16 tur kala reklamdan çıkış - 10 tur kala reklama giriş : 6*1.25.000=8.30.000 sn
    10 tur kala reklama giriş - 8 tur kala reklamdan çıkış: 2*1.25.000=2.50.000 sn
    (1Tur=1.25.000sn)

Bu hesapla 6 tur yarış 2 tur reklam gösteriliyor.Toplamda 58 turda 14.5 tur reklam seyrettik, bu da 20.32.500 sn yapıyor...

E Yuh Artık...

NTV yi arar olduk valla, hadi NTV yi bırak CNN e de razıyım...

Kanal D'ye

• cnn le kanald ayni kurumun kanallari oldugu için cnn de gösterse ayni olay olucakti...

ntv konusunda kesinlikle haklisin, üstelik anlaticilar çok kaliteli ve f1 a hakimdi ntv de ...
  • ulen jason tahincioglu diye bir konuşamayan zengin ukala bir dallamayı yorumcu olarak koymuşlar ya nediyim yuh
    quote:

cem yılmaz: evet ceysın hede spin attı.
    ceysın: mhhmm.. eeettt.. ırrg... aaa.. o şimdi.. ya evet hızlı, arkasını döndürmedi... eaa..

ayrıca şu diyalog süperdi:

cem yılmaz: ve evet montaya'nın bu turu pist rekoru. 1:24 bilmem ne..
    ceysın: kesinlikle.

ne demek kesinlikle?

sözlükte de baya eleştirmişler.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=jason+tahincio%F0lu&kw=&a=&p=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 21 Ağustos 2005, 17:04:41 >

• Televizyondan izleyenler şanslıymış.Cem yılmazla gözlüklü adam öyle diyor.Şansa bak.Reklamdan başka bir şey izlemedik.
  • e tabi milyonlarca kisi ekran basina kitlenince adam gibi zevkle izletseler olmaz yani
  • açıkcası sırf doğan grubu yayınlıyor diye yarışın bir saniyesini bile izlemedim. biliyordum böyle olacağını. bu sene daha hiç bir yarışı başından sonuna zevkle izleyemedim. daha nerede reklama gireceklerini bile bilemiyorlar. her reklam çıkışında bi bakıyoruz yarışın seyrini değiştiren bir olay olmuş. NTV'de böylemiydi? Oktay Kaynarca hep "bu arada hiçbir önemli şey olmadı." der kayıp bir dakikanın özetini yapardı.

OKTAY KAYNARCA
    SERRA DEMİRKOL

Ntv

doğan medya gurubu

• quote:

Orijinalinden alıntı: taliban

açıkcası sırf doğan grubu yayınlıyor diye yarışın bir saniyesini bile izlemedim. biliyordum böyle olacağını. bu sene daha hiç bir yarışı başından sonuna zevkle izleyemedim. daha nerede reklama gireceklerini bile bilemiyorlar. her reklam çıkışında bi bakıyoruz yarışın seyrini değiştiren bir olay olmuş. NTV'de böylemiydi? Oktay Kaynarca hep "bu arada hiçbir önemli şey olmadı." der kayıp bir dakikanın özetini yapardı.

OKTAY KAYNARCA
    SERRA DEMİRKOL

Ntv

doğan medya gurubu

usta oktay kaynarca değil okay karacan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayıp (2013) | Kanal D
    12 yıl önce açıldı
    Tv Tek Kanalda Kaldı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Sanctus Diavolos

usta oktay kaynarca değil okay karacan

ben jason tahincioğlu'nun yorumculuğundan memnunum açıkçası

okay karacan da cem yılmaz'a göre daha kötü sunuyordu.

serra demirkol'a sözüm yok, hakikaten iyiydi...

• Evet bende arkadasa katılıyorum cem yılmaz okay karaca dan bin kat iyi o.k sürekli isimleri karıştırıyordu. Cem yılmazın yanında bir yorumcu vardı gayet kaliteliydi yarışta gorevli oldugu için 2 yarıştır yoktu. Umarım monzada gelir. Birde birşeye dikkatinizi çekiyorum Kanal-d & cnnturk deki yapılan ropörtajlar takdire deger bence bundan sonraki tum yarışlarda rtl nin yaptıgı gibi bir yayın politikası izlemeli. Yarış öncesi ve sonrası ropörtajları sunmalı.
  • zamanında ntv yi de yerden yere vuruyodunuz .
  • NTV'yi kim kötülediyse halt etmiş. NTVnin reklamı sadece 1 tane oluyordu (30 sn falan). Kanal D işin şeyini çıkardı. Tek reklam açısından değil. Konuşturduğu adamlara bakın. Cem Ceminay, Bir iki konuyla alakasız gazeteci, Kenan doğulu v.s. v.s. Ya mazagin dünyasının galası yok orada. Çıkartacaksan Motor sporlarıyla ilgili kişileri çıkartırsın. Ha unutmadan birde yorumcumuz vardı dillere destan. Bıraksın yorum yapmayı o ya.
  • Neydi o reklamlar yaw bi daha panda,doritos alaturca yersem...Bu arada şom cem yılmaz yarışta ikiye bir mclaren arıza yapcak kaza yapcak diyip duruyodu bi de monteiro montoya ya arkadan çarpınca iyice sinir oldum.cem yılmaz yarıştan sonra alonso çok iyi yarış çıkardı diyo hass...
  • agam gelseydiniz istanbulparka ne reklm ne başka bişi. tv o zevkin %1 ini bile vermio o ses ne öyle ya hala kulaklarım çınlıyo manyak bişeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankoral -- 22 Ağustos 2005, 11:24:17 >
  • ehueh ben yarışın sonlarına dogru bişi farkettim normal kanal d'de reklam varken avrupa kanal d'de yarış devam ediyodu..Kanallar arası gezdim Baştan farketsem daha ii olcaktı ama neyse seneye televizyona mahkum olmucam..
  • sonuna kadar destekliyorum.kanald ye. keşke ntv zamanında deseydi aydın doanla s..dik yarıştırcak param yok formula için die de ben şahsen para yardımı yapardım elimden geldii kadar. adamlar resmen katletti para hırsları için bi ton reklam almışlar. yarışı sunan 'barikello' bile itiraf etti reklam sürelerini ayarlamam lasım die.olamas bööle bi resalet. keşke ntv yayını yapabilseydi.
  • Formula bire reklam veren firmalarda salak.Kaç kişinin ahını aldı.Nefret ediyorum tarkan ve konserleriymiş panda.Bide salak shell hala nasıl çıkıyor anlamadım.Eskiden şampiyonun yakıtı diye bas bas bağırırdı.Sustular.Bridgestone gibi.şimdi boy boy michelen şampiyonlar kullanır reklamları var(bugunkü sabahta)
  • O kadar sinirlenmeye ne gerek var? Sen de yayın hakları için 5milyon$ versen daha fazlasını yayınlardın o parayı çıkarmak için, emin ol. İşin asıl in garip tarafı; o reklamları 10defa yayınlanan firmalar neden reklam yerine adamakıllı sponsor olup isimlerini tüm dünyadaki izleyicilere duyurmayı tercih etmediler?(tamam biraz daha maliyetli ama bence değerdi)
    quote:

Orijinalinden alıntı: Rapator

Ya kardeşim bu nedir ya reklam reklam reklam...Ben sayamadım ama sadece basit bir mantık yürüterek Kanal D'nin reklam abukluğunu hesapladım;

16 tur kala reklamdan çıkış - 10 tur kala reklama giriş : 6*1.25.000=8.30.000 sn
    10 tur kala reklama giriş - 8 tur kala reklamdan çıkış: 2*1.25.000=2.50.000 sn
    (1Tur=1.25.000sn)

Bu hesapla 6 tur yarış 2 tur reklam gösteriliyor.Toplamda 58 turda 14.5 tur reklam seyrettik, bu da 20.32.500 sn yapıyor...

E Yuh Artık...

NTV yi arar olduk valla, hadi NTV yi bırak CNN e de razıyım...

Kanal D'ye

• quote:

Orijinalinden alıntı: todorov

Neydi o reklamlar yaw bi daha panda,doritos alaturca yersem...Bu arada şom cem yılmaz yarışta ikiye bir mclaren arıza yapcak kaza yapcak diyip duruyodu bi de monteiro montoya ya arkadan çarpınca iyice sinir oldum.cem yılmaz yarıştan sonra alonso çok iyi yarış çıkardı diyo hass...

doğru söylüyorsun ya
    sanki alonso çok geriden start aldı da ikinci bitirdi yarışı
    adam atak yapmaz,hızlı tur atmaz(atarsa da pite girmeden önce yapar),fisi yol verir,monty nin arabası hasar alır sonra da 2. olur
    böyle dünya şampiyonluğunun.....töbe töbe neyse
    jason tahincioğluda ne kadar mükemmel bi yorumcu öyle ya:"Kimi birinci gidiyor-kesinlikle","monty nin bu turu pist rekoru-kesinlikle","evet,kesinlikle,evet,kesinlikke"
    ya adamın Türkçe kelime dağarcığı çok az ya da bildiklerini hatırlayamıyor

• bu konuyu ben şahsen motor sporlarında da açtım biraz sert bir dille ama hak ediyorlar bu sert sözleri
  • Türkçe pek önemli değilse RTL'den izlemenizi öneririm. Ben öyle yaptım. İlla ki türk izleyeceğim derseniz. Reklamlarda RTL'e geçin. Birinde varsa birinde olmuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.