Şimdi Ara

KANAL D 16:9 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel olmuş darısı geçmeyen kanalların başına özellikle haber kanalları bilgilendirmeler için teşekkürler
  • Arkadaşlar ben Kanal D'yi 16-9 izlemek istemiyorum çünkü TV Ayarını 16-9 yaptığım zaman kanal d düzeliyor fakat normal yayın yapan kanallar kare oluyor

ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Arkadaşlar ben Kanal D'yi 16-9 izlemek istemiyorum çünkü TV Ayarını 16-9 yaptığım zaman kanal d düzeliyor fakat normal yayın yapan kanallar kare oluyor

ne yapabilirim ?

ayarlarda olması lazım.
    cnntürk veya dream tv yi nasıl izliyordunuz şuana kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Arkadaşlar ben Kanal D'yi 16-9 izlemek istemiyorum çünkü TV Ayarını 16-9 yaptığım zaman kanal d düzeliyor fakat normal yayın yapan kanallar kare oluyor

ne yapabilirim ?

ayarlarda olması lazım.

onlarda sırıtmıyor, kanal d diğerlerinden tuhaf gözüküyor şu anda ? sadece kanal d 'yi 16-9 yapamazmıyım ?

uydu alıcım normal receiver
  • quote:

quote:

quote:

ne yapabilirim ?

ayarlarda olması lazım.

onlarda sırıtmıyor, kanal d diğerlerinden tuhaf gözüküyor şu anda ? sadece kanal d 'yi 16-9 yapamazmıyım ?

anlamadım.
    cnn türk ,tv2 ve dream tv kanal d gibi 16:9 wss li yayın yapıyor.
    bu kanalları alttan ve üstten siyah bandlı mı izliyordun ?

tv ayarların ekrana sığıdır -ekrana yay gibi bir seçenek varsa onu seç tüm kanallar düzelir.
    uydudanda 16:9 yap.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne yapabilirim ?

ayarlarda olması lazım.

anlamadım.
    cnn türk ,tv2 ve dream tv kanal d gibi 16:9 wss li yayın yapıyor.
    bu kanalları alttan ve üstten siyah bandlı mı izliyordun ?

tv ayarların ekrana sığıdır -ekrana yay gibi bir seçenek varsa onu seç tüm kanallar düzelir.
    uydudanda 16:9 yap.

cnnn türk o kadar kötü gözükmüyorda, tv2 ve kanal d alttan üstten siyah bantlı şekilde.

ben ilk mesajımda tv ayarlarından 16-9 yaptığım zaman demişim uydudan yaptığım zaman demek istedim, yarın sabah TV Ayarlarından düzeltmeye çalışıp sonucu paylaşıcam. Teşekkürler.

• Hep kendi kendime düşünürdüm acaba Kanal D ve Start TV ne zaman geniş ekran yayına geçecek acaba diye. Sonunda akıllarına gelebildi. Bu kadar zor muydu şunu yapmak ve neden bu kadar geciktiler bilmiyorum. Bu ülkede neredeyse 10 yıldır geniş ekran kullanan insan sayısı azımsanmayacak kadar fazla bence. Görüntü mükemmel oldu Kanal D'de. Artık çok daha keyifli izlenebiliyor. Star TV de perşembe günü geçecekmiş. Onu da merakla bekliyorum. ATV ve TRT1 zaten HD yayın yapıyor onlarda sorun yok. 4:3 kanal sayısı azalmaya başladı. Zamana ayak uyduruyoruz biraz geç de olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrAstrum -- 3 Temmuz 2013; 2:10:50 >
  • ee peki kare ekranlı tv si olanlar ne yapacak ?

87 ekran tv var bende kare ekranlı ve kanal d berbat gözüküyor yazılar falan okunmuyor .
    bir çözümü var mıdır bunun illa 16:9 tv mi alalım ya da tivibu da mı takılalım ??
  • Biz yıllarca kare TV'li insanlar yüzünden insanları şişko ve basık, futbolcuları birer fare gibi izledik biraz da siz öyle izleyin.

Şaka bir yana ayarları vardır mutlaka. TV'nin veya uydu alıcısının ayarlarını karıştırmanızı öneririm. Hiç olmadı durumunuz elveriyorsa artık gidin de geniş ekran bir LED veya LCD (hiç olmadı plazma) alın derim ben. Yıl olmuş 2013 cep telefonları bile 16:9 oranında HD veya Full HD ekranlara sahip. Yapmayınız etmeyiniz.

Durumunuz yoksa dediklerimi geri alıyorum bunu da not düşeyim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CroceusAstrum

Biz yıllarca kare TV'li insanlar yüzünden insanları şişko ve basık, futbolcuları birer fare gibi izledik biraz da siz öyle izleyin.

Şaka bir yana ayarları vardır mutlaka. TV'nin veya uydu alıcısının ayarlarını karıştırmanızı öneririm. Hiç olmadı durumunuz elveriyorsa artık gidin de geniş ekran bir LED veya LCD (hiç olmadı plazma) alın derim ben. Yıl olmuş 2013 cep telefonları bile 16:9 oranında HD veya Full HD ekranlara sahip. Yapmayınız etmeyiniz.

Durumunuz yoksa dediklerimi geri alıyorum bunu da not düşeyim. :)

aynen senelerdir geniş geniş izliyoruz :)

uydu alıcısının ayarı var yanları kesip atıp 4:3 yapıyo ve eskisinde bir farkı kalmıyo.ama logo vs görünmez :)

• rtsbora R kullanıcısına yanıt
    ben farkı göremedim dsmart ,digitürk,kablo tv de var ama eski ile yeni arasında nasıl yani
  • Aynen eskiden de yanlardan keserek izliyorduk zaten 4:3 faciasından dolayı. Değişen bir şey olmayacak logonun gözükmemesinden başka. :)
  • boykot edelim zaten bu aydın doganın herşeyini
  • Bende diyom neden düzeldi bu kanak d. Çamur gibiydi az bulanık suya dönüştü holumun kenarı kanal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Sizlere bir bilgi almak istiyorum arkadasim digiturk kullaniyor STAR TV 16:9 GENİS Ekran veriyor Bende Teledunya hd Var STARTV 16:9 izledigimde Farkli geliyor 106 Lcd kullaniyorum KANAL D Super oturuyor Bilgilendirirseniz sevinirim Saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.