Şimdi Ara

kanal 24 bundesliga maçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kanal 24 bundesliga maçlarında şifreye giriyo benim cihaz yumatu ıQ series lütfen biss keyini bilen varsa yardım etsin???

• Key bu tür konularda ortaya atılan ortak key... Başı 1 gerisi olduğu gibi yuvarlak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Key bu tür konularda ortaya atılan ortak key... Başı 1 gerisi olduğu gibi yuvarlak

kardeş yardımın için saol ama bana yumatu da nasıl yapaıldığı lazım yani şifre yerini filan açıyorum da ordan sonrası önemli çok karışık şifre yeri yardım edersen memnun olurum
  • yumatu da biss çözmez geçmiş olsun.
  • quote:

Key bu tür konularda ortaya atılan ortak key... Başı 1 gerisi olduğu gibi yuvarlak

öyle olmuyo işte, receivera göre şifrenin giriliş yeri ve kodu farklı olabilir.
  • Değerli izleyicimiz.Bundesliga maçlarını yayınlama hakkını satın alırken yapılan sözleşme gereği bu maçları şifreli yayınlamak zorundayız.Yayınımız Avrupa’dan da izlenebildiği için bu bir zorunluluktur.Maç yayınlarını Türkiyeden izlemek isteyen izleyicilerimizin şifreyi çözebilmeleri içinde basit bir şifre kullandık ve hatta dünya kupasından bu yana kullanılan son olarakta Euro2008 de kullanılan şifreyi tercih ettik.Şifremiz:100000000000 Cihazınızda basit bir ayarlama yaptırarak maçları bu şifre aracılığıyla izleyebilirsiniz.Cihazınıza daha önceden yazılım yükletmişseniz; BİSS Key edit bölümüne gelerek ID bölümüne 0x1 provider bölümüne 1FFF yazın yan taraftaki şifre bölümüne ise 100000000000 yazın.Eğer cihaz size uydu parametrelerini sorarsa bizim yayına ait olan frekans ve sym.rate değerlerini girin.

12679 v 8888 frekansını girin şifresizdir.

olduda göstermiyor bunu deneyin.

Ident: 1FFF
    Index Hex Key : 10 00 00 00 00 00 00 00

Edit:Yazım Hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 4 Eylül 2008; 0:48:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

quote:

öyle olmuyo işte, receivera göre şifrenin giriliş yeri ve kodu farklı olabilir.

Key aynı ama cihazdan cihaza emu aktif etme ve key girme ekranı değişiklik gösterir ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.