Şimdi Ara

Kanada,Malta veya İrlanda'ya giden var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
2
Favori
3.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1 Pound=3,5 tl
    1 Kanada doları=1,94 tl.

Bazı sitelerde yaptığım araştırmalara göre Kanada daha ucuz.O göçmen sayısı daha fazladır sadece 10.000 vasıfsız Suriyeli aldılar.
  • 3 aylık Kanada ne kadar tutar?
  • up up
  • Kanada malta irlanda hepsine de gittim ,kanada insanı çok iyidir hayat genç olursan güzeldir,ama soğuk damdan düşmüş gibi olursun ama ucuzdur diğer 2 ülkeye göre misal market şu ünlü wallmart vardır doya doya alışveriş yaparsın,irlanda iyi ama pahalıdır,alabildiğine yeşillik zengin kızlar genelde tatile oraya gider gece yaşamı çok iyidir,bizim türkler oraya neden yerleşmemiş hala anlamıyorumHavası genelde yağmurludur,malta malum ada,pahalıdır,genelde zengin öğrenci turist kaynar ,ben gidecek olsam bütçe sorunum olmasa ilk tercih irlanda olurdu,bütçen kısıtlı yeni insanlar tanıyayım dersen kanadaya git derim ,şuda var kanada da 2 dil var yarısı fransızca yarısı ingilizce kullanır ona göre araştır gidince şaşırma derim,irlandanın bir başka avantajı ucuza uçak bileti vs bulabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şunu da belirteyim dil öğrenmek için illa bi yere gidecekseniz ve kısa süreli olacaksa filipinlere gidin hem sudan ucuz memleket hem tatil yeri hemde zenginlerin istilasına taylant gibi uğramamış memleket,belli bölgeleri gayet güvenilir ,kızlarda baya iyi sıcakkanlı ,anadilleri de ingilizce pek burlardan insan olmaması da avantaj,avrupada yada kanadada taksiye binseniz sizi hemen düdüklemeye çalışırlar Öğrenci olsam cevimde 4-5 bın dolar olsa direk rotamı filipinlere çeviririm face den ınstagramdan da kız ayarlarım gitmeden hayatımı yaşarım doya doya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trcpt kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba.Üniversite öğrencisiyim hazırlık daha yeni bitti.Şimdi 3 aylık Kanada düşünüyorum.Toronto'ya ucuz diyorlar.Bütçemiz 20.000 yeter mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RE3RA

Hocam merhaba.Üniversite öğrencisiyim hazırlık daha yeni bitti.Şimdi 3 aylık Kanada düşünüyorum.Toronto'ya ucuz diyorlar.Bütçemiz 20.000 yeter mi sizce?

valla ben quebec ve bı dıger sehrıne gıttım 2010 da ,bütçe konusu kişiden kişiye değişir bence diğer forumlarda gitmiş elemanların paylaşımlarını arastır ortalama birşeyler düşün,kanada da vize istiyor onu da işe dahil et yanı yapacagın masraflara,eger gıdersen mont kışlık vs lerı ordan al cok uygun fıyata alırsın hemde kalıtelı ,güneşli hava filan cok olur ama dışarısı g.t keser ona göre pek gezerım dolasırım dıye düşünme ,şehir merkezleri modern gezip tozmaya iyi ama yaz kış kar altındasın her daim soguk

• trcpt kullanıcısına yanıt
    Quebec'in anadili Fransızca.Diğer gittiğiniz yerde Türk lokantası veya marketi var mıydı?
    Türklere karşı bir ön yargı var mı?
  • 3RE3RA kullanıcısına yanıt
    kanada daha ucuzdur.
  • 3RE3RA kullanıcısına yanıt
    kanada'ya gideceksen doğuya gitmelisin. toronto, ottawa montreal gibi. türkler çoğunlukla buralarda zaten, batıya doğru türk pek yok çinliler var :) kanada'da kimseye karşı ön yargı yoktur süper memlekettir, dünyanın en yaşanır yeridir.
  • darker kullanıcısına yanıt
    Hocam Toronto düşünüyorum zaten.Söyledikleriniz kulağa hoş geliyor uygun fiyatlı olması da artısı.Umarım İngilizceme de katkı sağlar.
    Kanada'da gece hayatı nasıldır hocam sosyalleşmek için soruyorum?
    Hocam Kanada'da elektronik ucuz mudur?
  • Malta da su cok pahali dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1)Hocam orada ki refah durumu nasıl?
    2)Türklere bakış açıları nasıl?
    3)Herkes iş bulabiliyor mu?
    4)Türkiye mi pahalı Kanada mı?(giyim,yemek,sağlık,elektronik,kira)
    5)İnsanlar nasıl genel olarak?
    6)Kanada mı Türkiye mi?
    7)Ne kadar maaşla rahat geçinebilirim?
    8)Sınıf farkı var mı?
    9)Nasıl bir siyasi ve dini yapısı var?
    10)Müslümanlara bakış açısı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RE3RA

1)Hocam orada ki refah durumu nasıl?
    2)Türklere bakış açıları nasıl?
    3)Herkes iş bulabiliyor mu?
    4)Türkiye mi pahalı Kanada mı?(giyim,yemek,sağlık,elektronik,kira)
    5)İnsanlar nasıl genel olarak?
    6)Kanada mı Türkiye mi?
    7)Ne kadar maaşla rahat geçinebilirim?
    8)Sınıf farkı var mı?
    9)Nasıl bir siyasi ve dini yapısı var?
    10)Müslümanlara bakış açısı nasıl?

şimdi refah durumu çok yüksek kanadanın türklere bakış açıcı normal ben sıkıntı yaşamadım en çok fransızlarla anlaşırdım orda iş meselesi ise tamamen mesleğine bakar ona göre okulunu okuman gerek ben senin yerinde olsam ekonomi okurdum kanada mı daha pahalı turkiyemi dersen türkiyede 1500 lira ile geçiniyorsan orda 1000 dolar çok iyi olmasada yeterli olur öğrenci olduğun için insanları super kültürlü inanılmaz saygılı kesinlikle ırkçılık vb vb yok tabiki kanadayı seçerim en az 3000 dolar lazım tab, yerine göre atıyorum istanbulda avcılarda 1500 tl sana yeter artar bile ama caddebostanda 1500tl 10 gün yetmez ordada biraz idareli harcıyacaksın sınıf farkı hakkında bir bilgim yok müslümanlara bakış açıcı yok denecek kadar az.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.