Şimdi Ara

Kan verdim [SS'li+Sonuçlar Geldi] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trident Of Poseidon kullanıcısına yanıt
    5 aydır spor yapıyorum ve 85 kilodan 60 kiloya düştüm. hergün neredeyse 1 litreye yakın çikolatalo süt içiyorum cardiodan sonra. kendimi son 15 gündür çok yorgun hissediyodum doktora uğradık işte.
  • Sigara kullanıyor musunuz ? RBc'nin yüksek olması sigara ya da bir akciğer hastalığı bulgusu olabilir
  • şipidik terlik kullanıcısına yanıt
    yok hocam hayatımda 1 fırt bile almadım tabiri caizse. kronik astım-bronşit hastasıyım. kontrole gitttttttttt diyor burdaki sonuçlar.ilacı bıraktırmıştı doktor , geri gidicem en kısa zamanda inşallah.
  • üç tüp ne laa ben yarım litre verdim tek seferde

not:itlik olsun diye verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chief53 -- 29 Ağustos 2014; 19:19:57 >
  • itlik derken kuduz mu oldunuz hocam
  • coklazımdı kullanıcısına yanıt
    millete kanım dokunur diye verdim 3 kişiye hayat verdiniz diye mesaj geldi moralim bozuldu
  • can kurtamışın nasıl morelin bozuluyor lan
  • hiç sevmem kendisini
    ohh sevme beni itlik olsun
  • itlerle aran çok iyimiş kardeş
  • 6 tup kan veriyorum her yil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niçin acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

D vitamini( hormonu) yetersizliği var. Listede göze çarpan en önemli sonuç. Diğerleri sonuçları itibari ile önemli değil. Aynı D vitamini yetersizliği ile tedavim başladı benim. Kronik yorgunluk, kemik ağrısı halsizlik başlı belirtileri. Eksikliği kanser oluşumu başta olmak üzere bir çok hastalığa zemin hazırlıyor.

hocam neye dayanarak d vit. eksikliğini anladınız?
  • Karaccigerini yormussun.sismanmisin yada karaciğerini yoracak ilaç kullaniyormusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytar. -- 29 Ağustos 2014; 23:42:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift çizgi hamilesin kardeşim
  • Kanka sen şakirte benziyosun

şakirtmisin yoksa la
  • Baytar. kullanıcısına yanıt
    şişman değilim 1.80 boyum 60 kiloyum hatta zayıf bile denebilir. 7 yaşımdan beri kortizonlu ilaçlar kullanmaktan karaciğer mahvolmuş
  • MehmetAbi. kullanıcısına yanıt
    yok nerden çıkardın kardeşim şakirt falan değilim. şakirtler sakal bırakmaz.
  • Ne dedi doktor. @coklazımdı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.