Şimdi Ara

kan şekeri düşüklüğü öldürür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hipoglisemi hastasıyım sürekli şekerim düşüyor. Hemen yemeklere saldırıyorum o açlık krizi ile.

Acaba birgün kan şekerim sürekli düştüğü halde gün boyu yemesem nolur? Ölür müyüm hastanelik mi olurum bayılır mıyım?

Şu an yavaş yavaş düşüyor şekerim mesela birazdan ellerim de titremeye başlar. Ben artık bıktım bu saçmalıklardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şeker ye.
  • bendede var gün boyu işiyom
  • hastalıgın kanındaki seker azlıgı degil kanındaki sekeri kullananamamasından kaynaklanıyor bunun icin ilac alman gerekebilri daha kotu durumlara gelirse babam hergun otomatik iğne makinası ile her yemek oncesi iğne yapıyor kendine gobeginden yada kolundan o dereceye gitmesini istemiyorsan kendine dikkat etmen gerekir mevzu öldürmek değil zaten uzuv kaybı oluyor cunku seker vucudunun 1 numaralı enerji kaynagı basitce durdukyere kangren oluyor ve kesiyorlar ayagını kolunu herhangi bir kaybı yok coksukur ama olabilir dikkat et oyuzden seker hastalıgını kotu yapan sey öldürmesi değil süründürmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

bendede var gün boyu işiyom

Ben de çok işiyom hocam. Gel biraz dertleşelim. Sen nasıl başa çıkıyorsun bu sorunla? Ne iş yapıyorsun? En çok neler zorluyor seni? Ben her an tetikte olmaktan bıktım.

• malesef kotu ama öldürmüyor sanırım, düşük tansiyon öldürüyor diye biliyorum. pankreasinin az insülin salgilamasini saglayacaksin yani tatlı pek yemeyeceksin ki insülin seviyesi hızla artıp azalmasin, beyaz ünlü mamullerden pilav makarna turu şeylerden uzak durmak gerek onlar da insülin seviyesinin hızla artmasına sebep oluyor ve bir süre sonra insülin düşüyor düştüğünde gene acikiyorsun bu kadar yukseltmezsen insulini hizlica da düşmez
    genelde tambugday unundan ekmek ye kek borek şekerli ürünlerden kaçın pankreasin az insülin salgilasin ki şeker seviyesi artmasin. zor ama durum böyle.

mesela tatlı yerken bol tarçın dök o da kan şekerini düşürüyor. bir de tansiyonu artmasını da sağlıyor şekerin yükselmesi yani ilerde tansiyon hastası bile olabilirsin ki yüksek tansiyon çok sakıncalı ölümlere bile yol açabiliyor düşük tansiyondan daha çabuk öldürüyor yani ölümün kan sekerin aniden yukseldiginde tansiyonun firlamasiyla olur tabi allah korusun.. durum bu,

bunları arastir yemeklerini düzene koy az ve sık beslen günde 3değil öğün az az ye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isilc -- 18 Mart 2016; 19:32:11 >

• Eğer uzun süre bişeyler yemezsen halüsünasyon görebilirsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

hastalıgın kanındaki seker azlıgı degil kanındaki sekeri kullananamamasından kaynaklanıyor bunun icin ilac alman gerekebilri daha kotu durumlara gelirse babam hergun otomatik iğne makinası ile her yemek oncesi iğne yapıyor kendine gobeginden yada kolundan o dereceye gitmesini istemiyorsan kendine dikkat etmen gerekir mevzu öldürmek değil zaten uzuv kaybı oluyor cunku seker vucudunun 1 numaralı enerji kaynagı basitce durdukyere kangren oluyor ve kesiyorlar ayagını kolunu herhangi bir kaybı yok coksukur ama olabilir dikkat et oyuzden seker hastalıgını kotu yapan sey öldürmesi değil süründürmesi

Şeker hastalığı yüzünden felç olan sürünen en son ölen yakınlarım var. Ben şeker hastası değilim ama şeker düşmesi sorununu yaşıyom iki üç yıldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicideRelated

quote:

hastalıgın kanındaki seker azlıgı degil kanındaki sekeri kullananamamasından kaynaklanıyor bunun icin ilac alman gerekebilri daha kotu durumlara gelirse babam hergun otomatik iğne makinası ile her yemek oncesi iğne yapıyor kendine gobeginden yada kolundan o dereceye gitmesini istemiyorsan kendine dikkat etmen gerekir mevzu öldürmek değil zaten uzuv kaybı oluyor cunku seker vucudunun 1 numaralı enerji kaynagı basitce durdukyere kangren oluyor ve kesiyorlar ayagını kolunu herhangi bir kaybı yok coksukur ama olabilir dikkat et oyuzden seker hastalıgını kotu yapan sey öldürmesi değil süründürmesi

Şeker hastalığı yüzünden felç olan sürünen en son ölen yakınlarım var. Ben şeker hastası değilim ama şeker düşmesi sorununu yaşıyom iki üç yıldır.

bunun anlamı şeker hastasısınız demektir yada baslangıcı olabilir tavsiyem şekey yüklemesi yaptırıp bir bakın derim ac gidiyorsunuz size minik shot bardagında limonlu birsey iciriyorlar yuksek derecede seker iceren ama tadı soft limonlu birsey guzel ardından onundeki 4 saat boyunca her saat bası kan alınıyor bu arada o sıvıyı icmeden ocnede bir tup kan alınıyor biraz uzun bir islem ama sağlık konusu pipisi dusen bile var seker hastalıgındna dikkat etmek gerekir

• suicideRelated kullanıcısına yanıt
    valla benim tek sorunum işemek diyebilirim. 10 dkda 20 kere tuvalete gitmek bayıyo insanı. bir de el ve ayak üşümesi var . bu da çok sinir bozucu. ayağımda 20 kat çorap var hala buz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 18 Mart 2016; 19:39:34 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suicideRelated

quote:

bunun anlamı şeker hastasısınız demektir yada baslangıcı olabilir tavsiyem şekey yüklemesi yaptırıp bir bakın derim ac gidiyorsunuz size minik shot bardagında limonlu birsey iciriyorlar yuksek derecede seker iceren ama tadı soft limonlu birsey guzel ardından onundeki 4 saat boyunca her saat bası kan alınıyor bu arada o sıvıyı icmeden ocnede bir tup kan alınıyor biraz uzun bir islem ama sağlık konusu pipisi dusen bile var seker hastalıgındna dikkat etmek gerekir

Kontrollerimi yaptırdım hocam henüz şeker hastası değilsin dediler ilaç bile vermediler. Ama ben çok zorlanıyorum yani zaten sorunlarım yetmiyomuş gibi bide bunlar çıktı başıma. Her an her saniye yemek düşünmekten bıktım. Belli saatte belli şeyin planını bile yapamıyorum. Her an ne olacağı belli olmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.