Şimdi Ara

Kamyonetler için K2 Belgesi Hakkında soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamyonetler için K2 Belgesi Hakkında soru?
    1-Kamyonetler için k2 belgesi şartmış.Bunu ticari değil de kendi işinde kullanmak için veya alım satım yapmak için hususi kullanılabilir mi K2 belgesi için?
    K belgesi kendi işinde kullanılırsa gerekli midir?
    2-Şahıslar yıldızlık k2 belgesinden faydalanabiliyor mu?yıldızlı normal arasındaki fark nedir?

• eğerki bi iş yeriniz varsa mesela kasap dükkanı ve kestiğiniz etleri mezbadan taşımanız içinde kamyonetiniz varsa k2 belgesi gereklidir k2 belgesi kendinize ait olan ticari malı taşımak için gerekli ama nakliyecilik yapıyosanız gene aynı kamyonetle diyelim bu sefer ücret karşlığı başkasının malını taşıyorsunuz demektir bu seferde k1 belgesi gereklidir kullanmak içinde src belgesi istenir k1de k2de istenmez.ancak ruhsatta kamyonet geçen bir araca sahipsiniz ve binek kullanıyorsunuz bunun için k belgelerine gerek yoktur...
  • bizim iş yerinde binek olarak kullandığımız doblo için bile k2 belgesi var çamlıca gişelerde neredeyse her seferinde plakadan belge kontrolü yapıyorlar.
    aracınızın ruhsatında kamyonet yazıyorsa ruhsat sahibi şirket veya şahıs olsun kullanım amacı ticari yazıyorsa k2 alınması zorunlu...
  • Bende araştırıyorum, öğrendim bişeyler...

Ruhsatta kamyonet - hususi yazıyorsa K2 lazım değil... Dilediğin gibi kullanabilirsin, ticaret yapmamak kaydıyla. Src'de lazım değil. Ama kamyonet yazdığı için köprüye v.s. giremiyorsun.
  • valilikten alinan bir kagitla (ucret karsiligi) kamyonetler sehir ici ve kopruye girebiliyormus.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni tip ehliyet hakkında bilgi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.