Şimdi Ara

KAMYONET ALCAM TATA MI - DACİA MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_DIABLO

Arkadaş Rusya'ya gelirsen fabrikasını görürsün.Tatra marka kamyon üreten firmanın fabrikası ucuzluk nedeni ile
    Çek Cumhuriyetinde de vardı. Çek Cumhuriyetindeki fabrikası kapatıldı.Üretimleri artık anavatanı Rusya'da yapılıyor.Mercedes olayına gelince bende duydum birkaç kişiden.Zaten dikkatlide bakarsanız farları Mercedes-Benz'i andırıyor.Kardeşim yaptığınız dengesizlik biraz çekememezlik oluyor.Daha ilk defa sizinle bir konuda konuşuyoruz adam oradan zıplamış öyle değil de böyle değil de.Biraz yaşınızın adamı olun.

Toyota,Renault,Fiat da türkiyede üretiliyo.Bunnar da türk firması öle deil mi?

TATA HİNDİSTAN ŞİRKETİDİR.Fabrikası ister tayvan da ister rusyada ister amerikada olsun.

TATRA da çek aynı şekilde.

TATA nın hint olduğu kanıtına gelince.bu sene F1 de Jordan takımına Hintli pilot Karthekeyan ın yarışabilmesi için gerekli olan sponsorluğu sağlıyor.bu sadece küçücük bir örnek.

• quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

quote:

Arkadaş Rusya'ya gelirsen fabrikasını görürsün.Tatra marka kamyon üreten firmanın fabrikası ucuzluk nedeni ile
    Çek Cumhuriyetinde de vardı. Çek Cumhuriyetindeki fabrikası kapatıldı.Üretimleri artık anavatanı Rusya'da yapılıyor.Mercedes olayına gelince bende duydum birkaç kişiden.Zaten dikkatlide bakarsanız farları Mercedes-Benz'i andırıyor.Kardeşim yaptığınız dengesizlik biraz çekememezlik oluyor.Daha ilk defa sizinle bir konuda konuşuyoruz adam oradan zıplamış öyle değil de böyle değil de.Biraz yaşınızın adamı olun.

Toyota,Renault,Fiat da türkiyede üretiliyo.Bunnar da türk firması öle deil mi?

TATA HİNDİSTAN ŞİRKETİDİR.Fabrikası ister tayvan da ister rusyada ister amerikada olsun.

TATRA da çek aynı şekilde.

TATA nın hint olduğu kanıtına gelince.bu sene F1 de Jordan takımına Hintli pilot Karthekeyan ın yarışabilmesi için gerekli olan sponsorluğu sağlıyor.bu sadece küçücük bir örnek.

bir hint sirketidir kendisi!!! nerde uretildiginin ne onemi war

• tata hint malıdır ve hindistanda üretiliyor biliyorum ayrıca motoru mercedes,

ama bence dacia hem ucuz hemde parçası bulunur ,hernekadar tipine gıcık oluyosamda dacia diyorum

ama tip senin için önemli değilse 1970 lerden bir Dodge as100 şöyle 3-4 milyara 1 milyarda masraf et 5 milyara taş gibi malın olur ,he şöyle 2-3 milyar masraf edersen yeni tip dakota ve ram tiplerinede benzetebilirsin

böylece enaz 10 milyar bankanda kalmış olur ,ayrıca 10 sene daha arkana bakmadan kullanırsın

kusra bakma biraz konu başka yönlere kaydı
  • quote:

Tata iyi.Motoru soğuğa dayanıklı.4x4 olanını tercih etRUs malıdır kendileri

tata rus malı değil hint malı
  • tamam arkadaşlar anlaşılmıştır.
    tata rus malı değil hint malıymış
  • lord diablonun da kolpa olduğu böylece ortaya çıkmıştır.
  • bencede tatayı tercih et dacia ii değil
  • dacia tercih ederdim

çünkü:yedek parça sorunun olmaz renault getiriyor
    dandik servislere sanayiye mahkum kalmazsın yetkili renault servislerinde gerekli işlemleri yaptırırsın.
    satarken sorun olmaz dacianın arkasında renault var 2.elde değer çok kaybetmez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.