Şimdi Ara

Kamu Yönetimini Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Giden arkadaşlar, mezun arkadaşlar ve bilgisi olan arkadaşlar; acaba bu bölümü tavsiye eder misiniz?

Maliye, İktisat ve Kamu Yönetimi bölümlerinde tercih yapacağım. Kamu bölümü genel olarak devlete bağlı bir bölüm olarak görülüyor. O nedenle büyük işsizlik oranlarından bahsediliyor. Acaba hiç yazmasam mı? Bölüme baktığımda bana hitabediyor ancak ileride işsiz kalacaksam ne anladım bundan! Görüşleriniz?

• İşletme yaz bence benimde puanım kamu yönetimine hayli yetiyor ama çok mezun var ! ayrıca devlet Çok az kadro açıyor.Kamu okursan özelde çalışamassın zaten işletme okursan hep kamuda hemde özelde çalışabilirsin
  • Teşekkürler. İşletme hiç aklımdan geçmiyordu aslında. Pek güven vermiyor işletme. İkktisat daha ön planda gibi geliyor. Bir de maliye var. Bunlar arasında hangisi ağır basar? Kesin bir cevap veren yok bu konuda.

Arama yapınız.

Aynı cümlelerimden şunu diyeceğim , gençlerin nefret ettiği bir cümle : Kendini YETİŞTİRMENE , Piyasaya Ayak uydurabilmene bağlı herşey ..

hangi bölüm olursa olsun.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.