15 Mart'dan sonra katılanlarınini uzatmamaları tam bir saçmalık.Sonuçta herkes aynı kampanyaya katıldı.Duyduğum kadarıyla 15 Mart'dan sonra katılanlardan da bazılarınınkini uzatmışlar.Eğer aynı şartlarda uzatırlarsa devam ederim yoksa iptal ederiz gerisini digitürk düşünür.Zaten lgdeki bütün maçları yayınlayıp yayınlamayacakları da belli değil.
45 tl olan taahutlu uyeliğim sona erdi.telefonla görüştüm taahhutsuz süper paket (butun kanallar açık) olarak izlemeye devam edebilirsiniz dediler. uygun mu sizce?
Ben 18 Nisan da üye olmuştum bitince iptal ettirmeyi düşünüyorum. Şimdi iptal ettirmek isteyince 18 Nisan da kapatacaklar mı yoksa 18 Nisan - 3 Mayıs arasında mecburi açık tutup normal tarifeden para isteyip öyle mi kapatacaklar? Yukarıda öyle birşeyler yazıyordu. Bir de ben kamu çaışanı olmadığım için üyeliği babamın adına yaptırmıştım, onun mu iptal ettirmesi gerek? Babam Ankara'da ben İstanbulda'yım.
quote:
Orijinalden alıntı: bianca
Ben 18 Nisan da üye olmuştum bitince iptal ettirmeyi düşünüyorum. Şimdi iptal ettirmek isteyince 18 Nisan da kapatacaklar mı yoksa 18 Nisan - 3 Mayıs arasında mecburi açık tutup normal tarifeden para isteyip öyle mi kapatacaklar? Yukarıda öyle birşeyler yazıyordu. Bir de ben kamu çaışanı olmadığım için üyeliği babamın adına yaptırmıştım, onun mu iptal ettirmesi gerek? Babam Ankara'da ben İstanbulda'yım.
bizdede öyler birşey olmuştu kızdık felan dedilerki kimseye yapmıyoruz ama sizden almıyacağız fakat teklif yapacaz dediler tamam dedik teklif yaptılar kabul etmedik beleşe kapadık
quote:
Orijinalden alıntı: gemres
quote:
Orijinalden alıntı: bianca
bizdede öyler birşey olmuştu kızdık felan dedilerki kimseye yapmıyoruz ama sizden almıyacağız fakat teklif yapacaz dediler tamam dedik teklif yaptılar kabul etmedik beleşe kapadık
Bu ne saçmalık ya? Sözleşmeye baktım, herifler yazmışlar "üyelik iptali talep eden üyenin işlemi müteakip ayın 3. günü gerçekleştirilecek olup üye bu tarihe kadar olan ücreti ödemek zorundadır." iyi ki ayın 4'ünde üye olmamışım Neyse olmazsa 3. ne kadar maçları takip ederim ben de..
Digiturk'te faturalar ayın 3'unden 3'une kesiliyor. Yani siz ayın 10 küsüründe ödediğiniz fatura ile 3'üne kadarki kısmı da ödemiş oluyorsunuz.
Arkadaşlar, bugün iptal edilecekti benim digiturk. Kanallar da gitti, yani kesmişler. Şimdi digiweb'ten baktım. 03.06.2010 tarihine kadar dondurulmuştur, yazıyor. Buradaki mesajlara bakarak bunun böyle olacağını anlamıştım zaten. Ama ben bunların beni aramasını beklemeden kartı ve kutuyu iade edicem. Yalnız nereye iade edeceğimi söylemeyecekler anladığım kadarıyla. Abone olduğum bayiye teslim etsem olur mu? Veya herhangi bir bayiye teslim edebilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: Pis@gor
Arkadaşlar, bugün iptal edilecekti benim digiturk. Kanallar da gitti, yani kesmişler. Şimdi digiweb'ten baktım. 03.06.2010 tarihine kadar dondurulmuştur, yazıyor. Buradaki mesajlara bakarak bunun böyle olacağını anlamıştım zaten. Ama ben bunların beni aramasını beklemeden kartı ve kutuyu iade edicem. Yalnız nereye iade edeceğimi söylemeyecekler anladığım kadarıyla. Abone olduğum bayiye teslim etsem olur mu? Veya herhangi bir bayiye teslim edebilir miyim?
benim de dondrmuşlardı sonunda iptal ettirdim..cihazı iade etmeye götürdüğümde telefonla merkezi aradılar ve onay aldılar..yani sizinki dondurulmuş olduğundan teslim almayabilirler...yine de şansınızı deneyin..abone olurken iyi ama iptal ettirirken adamı pişman ediyorlar...
@aliuygun
Teşekkür ederim, 4737372 diye müşteri memnuniyeti hatları var. Orayı aradım. Prosedür böyle, donduruluyor falan dedi... Uzun uğraşlar sonunda iptal ettiler. Ben de hemen bugün gidip herşeyi iade ettim. Bir daha digiturk kullanacağımı da sanmıyorum.
Arkadaslar cuma gunu bana mesaj geldi kamu kampanyası bitiyor size ozel fiyatlarla devam edebilirsiniz diye. bende arayıp özel fiyatı ve daha 1 sene dolmadan niye bitirmelerini sordum. bana özel fiyat ekospor paket 69 tl miş. baksana bedavdan biraz pahalı sanki. neden 1 sene dolmadan bitiyorsunuz dedim 1 mayıs itibariyle kampanyanın bitecegini soylediler. bende iptal edin dedim, işleme koydular. aksam besiktas macını seyrederken bir mesaj daha geldi, efendim önceki gönderdiğimiz mesajı dikkate almayınız diye. hımm bende hatalarını anladılar, aferim dedim. sabah tv yi bir actım kanallar yok,kesmişler. tekrar aradım müşteri temsilcisi cahil insanlara durumu izah etmeye çalıştım ama ne fayda. bana ikinci gönderdikleri mesajla ilgili bir kayıtlarının olmadığını söylediler. sanki arkadas mesaj bana gökten zembille indi, bunların haberi yok. sinirle kapadım telefonu çıktım bayisine gittim. oradaki çalışan bayan çoğu müşteri temsilcisinin yeni olduğunu, doğru bilgi vermediklerini söyledi. aksam tekrar aradım ve bir daha durumu anlattım. bu seferki müşteri temsilcisi bana gönderilen mesajın erken geldiğini o yüzden dikkate almamamı soyledi, bende acın o zaman kanallarımı dedim. işleme aldılar ve 2 dakika sonra kanallar acıldı. dun bursa macınıda seyrettim, tv yi kapadım 1 saat sonra tekrar actıgımda kanallar gene yoktu. yani alenen benle dalga geciyorlar. o sinirle agzıma dolu dolu küfürler geliyor ama dikkatli konusmaya calışarak tekrar telefon actım. bu seferki müşteri temsilcisi benim üyeliğimin sistemde dondurulmuş olduğu gözüküyor dedi. yaw siz benimi imtihan ediyorsunuz, sabrımımı zorluyorsunuz diye cıkıştım. daha yeni kanallar acıldı niye kestiniz tekrar diye soylediğimde ise efendim iptal kararı vermişsiniz, eger tekrar yayına actırmak istiyorsanız bu sefer guncel fiyat olan 77 tl üzerinden acılması gerekir dedi. o andan itibaren calışanlarla aramda bir akrabalık ilişkisi oldu. bir yanlışlık yaptıgınızı onu duzeltmek için tekrar acılmasını istediğimi ve kabul ettiklerini, eski sistemde ne ödediysem aynısı ödeyecegimi soyledim. bu seferde biz sizi 24-48 saat arasında arayacagız, işte o zaman ancak eski sistemde devam edebilirsiniz dedi saygıdeğer kızım. (cunku içimden annesiyle ilgili bayaa bir dilekte bulundum, kızım sayılır artık). su an hala kanallar yok ve 4 senelik digiturk uyeliğimi gerçekten iptal ettirecegim. yarın bir dsmart alayım diye düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme