Şimdi Ara

Kampanya ve indirimleri takip edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;
    İnternet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte alışverişlerin sanal ortamdan yapılmasıihaber ve bilgilere internet aracılığıyla ulaşmak birçok insan için sıradan bir hal aldı.Artık firmalar kampanya ve fırsat duyurularını internet üzerinden yapıyor ve sanal alemde tetikte bekleyen fırsatseverler ilk olarak fırsatlardan yararlanıyor.
    Kampanyaci.org olarak bizde ülkemizde faaliyet gösteren firmalara ait kampanyaları,indirimleri ve fırsatları sizlere ulaştırmak için bir platform kurduk.Sitemizi takip ederek birçok fırsattan ilk yararlanan siz olabilirsiniz.Marketlerin haftalık indirimleri,otomobil kampanyaları,market kampanyaları ,günlük indirimler,sıcak fırsatlar,çekilişler,sonuçları ve daha birçok fırsat haberini saatlik olarak güncellenen sitemizden takip edebilirsiniz.Kampanyaci.org adresi bir süre sonra sizi bağımlı hale getirecek ve günlük fırsatları takip etmeden duramayacaksınız.
    Sitemizi ve kampanyalarımızı incelemeniz için sizde 2 dakikanızı rica ediyoruz.
    Kampanya ve indirimler







  • Yeni bir toplayıcı site çıkmış. İstanbul'da yaklasık 1000'den fazla Türkiye genelinde 500 kadar fırsat yayınlıyor. Ayrıca kullanmadığınız veya kullanamadığınız fırsatları ücretsiz olarak satışa sunabiliyorsunuz veya kaçırdığınz fırsatları kullanıcılardan satın alma imkanına da sahıpsınız. Siteye bu linkten ulaşabilirsiniz: http://www.firsatlarla.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.